Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 22:01 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

TRZEBA POKOCHAC?! 8O sory, ale dla mnie to brzmi jakos tak dziwnie... a to przeciez czysta przyjemnosc i cos wspanialego-nie do opisania-pokochac jakies wspaniale kocie serce w cudnym kocim futerku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wogole czy kotow mozna nie kochac?... Moim zdaniem nie da sie, to jest niemozliwe, nie do wykonania, nierealne! :mrgreen: Ale ta kicia szczegolnie latwo rozkocha w sobie nowy domek :D Ona ma cos w sobie... Ani sie domek nie obejrzy, jak sie zakocha po uszy w niej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a ze z wzajemnoscia... czy ktos ma watpliwosci co do tego? :D hehehe
Badz wreszcie szczesliwa, Tigrusiu, bo zalsugujesz na to! Co bylo-minelo i nie wroci, postaraj sie tamto wymazac z pamieci i serca, bo w koncu pora na szczescie, prawda? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 06, 2010 22:42 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

Ba , ona już rozkochała w sobie Duże :ok: :ok: :ok: Najlepsze mizianko to jak Tigrunia leży na łóżku a Duża ją mizia a co , już dość w życiu wycierpiała :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lip 07, 2010 3:58 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

no fakt z tą kicią to cud, prawie jak z Diabełkiem :ok:

a z kochaniem kotów, to różnie bywa... ja moją kocicę to pokochałam po 8 miesiącach znajomości , dopiero jak ją wzięłam do domu. Wcześniej to mi się nawet nie podobała i uważałam wręcz za brzydką :twisted:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lip 07, 2010 13:34 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

8O 8O 8O to ja sie zakochuje w kotach od pierwszego wejrzenia...yyy... od pierwszego miaukniecia mozna by rzec :mrgreen:

No, Diabelek tez mial sporo szczescia :) Teraz dzieli je ze swoimi duzymi :)

Kociara82

Post » Śro lip 07, 2010 16:15 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

Emocje szybko przychodzace szybko tez opadaja. Takie przychodzace z glebokiego przekonania, powolne, sa stabilne i na zawsze 8)

Ja mojego tymczasa pokochalam po 2 miesiacach, jak przestal byc pelnojajeczny :ryk: :twisted: :wink:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie paź 10, 2010 10:55 Re: Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

pomruczenia dla Tigrusi :1luvu:

Kociara82

[poprzednia]