CoolCaty+FFA+40 kotów - KONIEC :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 0:13 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Kułko pisze:Ja pisałam że mogę dać maluchom DT. i że dla jednego możliwe że będę miała domek. nikt nie odpowiedział, więc stwierdziłam że moja pomoc nie jest potrzebna. no ale skoro one nie mają do tej pory nawet dt to nie rozumiem.
jak cos to czekam na pw
mam 3 pokojowe mieszkanie. 2 swoje koty. zaszczepione. kocurek wysterylizowany. koteczka będzie sterylizowana dopiero po pierwszej rui. jedzą RC. Mamy weta ze świetnie wyposażonym gabinetem, więc opieka dobra zapewniona w razie choroby.

Kułko, oczywiscie, ze bardzo bym chciała, żeby kociaki do Ciebie podjechały. Tylko podejrzewam, że o transport będzie trudno. Zaraz poszukam w wątkach transportowych, czy ktoś jedzie do Wrocławia. To nie tak, ze ja nie zauwazam ofert, tylko chodzi o to, że ja nie mogę kociaków trzymać w lecznicy bez końca. Wyrózniam więc oferty, które umożliwią kociakom szybkie wydostanie się z lecznicy.
Kociaki sa chore, czy nie będzi eproblemem ewentualne ich leczenie?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 17, 2009 0:15 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

:mrgreen: :mrgreen: a gdzie można zobaczaczyć tą biszkoptową połdługą włosową!!! :wink:
CoollCaty jak byś miała czas , to czekam na odpowiedz na pw.Dziękuje
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw gru 17, 2009 0:17 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

No jak by nie patrzył to ponad 200km, ale teraz okres świąteczny, więc może uda się coś dograć :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 17, 2009 0:18 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Leczenie nie będzie problemem :wink: tak jak napisałam, mam świetnego weta. i nie zdziera ze mnie za leczenie tymczasów :wink:
no i z tego co wyczytałam, nikt do tej pory nie złożył oferty dt dla maluchów :wink: jak coś, jestem do dyzpozycji
szkoda by ich było spowrotem tam zawozić :(

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Czw gru 17, 2009 0:21 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Ania, jak nic się nie znajdzie bezpośrednio, może jakiś transport łączony do Wrocławia?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 17, 2009 0:25 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Napisałam już do piotr686, bo mi sie wydaje, że on czasem na tej trasie jeździ. Zaraz w tytule napisze o transporcie do Wrocka. Fotki małej półdługowłosej były kilka stron wcześniej. Jutro postaram się zrobić nowe i podeślę na Pw.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 17, 2009 0:27 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Świetnie, może się uda :ok:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Czw gru 17, 2009 0:55 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Możliwe zę dla jednej rudej koteczki znajdzie się w Katowicach domek stały

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Czw gru 17, 2009 7:24 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Lidka pisze:Jak znam Marysie, to pewnie jakąś inna bide przygarnie.
Ja mam w domu spory tłok ale spróbuje pomolestowac TZta.
Kiedy ślepaczek, który już znalazł DS miał jechac do mar9?

Lidzia, skąd wiedziałaś? :mrgreen:
Bardzo, bardzo się cieszę, że ślepaczek już w domku, i to w dodatku stałym domku. :1luvu:
Widzę, że jeszcze sporo potrzebowskich zostało, może więc jakaś inna kocia bida mogłaby do mnie zjechać. Tylko jedna, maleńka prośba: żeby kocio był zgodliwy, niekonfliktowy, bo mam ograniczone możliwości seperacji kociambrów.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw gru 17, 2009 8:17 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CoolCaty pisze: Niewidomy kocurek, który miał jechać do mar9 trafił dzis do domu stałego. Zgłosiła sie do mnie miła pani, która przeczytała o kotkach na naszej klasie. Dotarła do nas i od razu wzięla małego w ramiona i już nie puściła. Pani ma jednego kotka, tez niepełnosprawnego. Malutek nasz będzie miał dobrze, może pani zajrzy do nas na forum :mrgreen:

Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Pani się zgłosiła, została zaakceptowana i przypadli sobie z kociem do serca. :D :D :D 8)

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw gru 17, 2009 8:30 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Kciuki za całokształt 8) :ok:

Do Wrocka i owszem, jedziemy, ale po świętach. Konkretnie - dzielnica Krzyki.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw gru 17, 2009 8:56 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Ależ się cieszę, że ślepinek bury ma dom staly :dance: :dance2:

ale ta ruda koteczka.......:( ona nie może tam wrócić :( :( :( kiedy jest death line , jeśli chodzi o nią????
napiszę do Never, ona chciała kiedyś rudą kotkę dla kogoś, może to jeszcze akutalne?
Aniu CoolCaty ja proponowałam w mailu TDT przynajmniej na czas świąt dla jakiegoś kociaka od Ciebie z lecznicy, bo nie wyjeżdżam na święta....wiem, że to nie za wiele, ale może przez ten czas jakoś się to powyjaśnia?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 17, 2009 9:38 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Bardzo się cieszę z domu burania :dance:

A ta ciemnoruda koteczka jest prześliczna :love:

Zresztą ta jaśniejsza z okragłą buźką i czarnulka też :love:

Wszystkie są śliczne :1luvu:

Trzymam kciuki za te kotki cały czas :ok:
Po kochanej wypłacie podrzucę parę groszy, choć niewiele, bo ciągle jakoś jestem na minusie albo na styk :?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 17, 2009 9:40 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

Gosiaa myslalam o daniu DT, w tym tej wlasnie rudej chorej koci - tylko, ze ja bardzo duzo pracuje i w zwiazku z tym mam olbrzymi problem z wyadoptowywaniem kociastych... Nawet kociaki siedza u mnie po kilka miesiecy, bo mam problem z umowieniem sie na wizyte, powysylaniem zdjec do ogloszen itd. Efekt jest taki, ze te koty potem u mnie zostaja - i obecnie jest ich siedem :( To nie jest dobry uklad dla nikogo, tym bardziej, ze moj syn ma alergie na koty...
Ostatnia partia kociakow znalazla domki tylko dzieki Annskr - ktora zrobila jakas olbrzymia ilosc ogloszen i wrecz umawiala mnie na spotkania...

Dlatego proponuje raczej TDT - np. na swieta, albo czas leczenia - bo do veta moge jechac o 23-ciej, a na spotkanie o tej godzinie juz sie nie umowie :(

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Czw gru 17, 2009 9:41 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów! Transport Łódź-Wrocław potrzebny!!!!!

magdaradek pisze:Aniu CoolCaty ja proponowałam w mailu TDT przynajmniej na czas świąt dla jakiegoś kociaka od Ciebie z lecznicy, bo nie wyjeżdżam na święta....wiem, że to nie za wiele, ale może przez ten czas jakoś się to powyjaśnia?

ja też składałam propozycję, ale nie wiem co teraz, bo Kilia... to już musisz sama zadecydować, Aniu. W każdym razie potwierdzam gotowość.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]