MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 15:27 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

vega29 pisze:Wierzę :D Tylko ładnych ząbków już nic nie zwróci :| Mój chuchany w domu Meśkenek takie zęby miała, jak skończyła 14-stkę :| :cry:

Najważniejsze, że już poza schronem :wink: Lepiej z ładnymi ząbkami w schronie lub na ulicy, czy z brzydkimi w domu (nawet tymczasowym) :roll: :wink: Leon ma plazmocytarne zapalenie dziąseł i na razie jest ok. ale liczę się z tym, że nadejdzie dzień, kiedy ząbki trzeba będzie usunąć... I co z tego, że są ładne..

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob sty 02, 2010 15:28 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Najwazniejsze,ze Maszka jest juz poza schronem-Dulencja zadba o to,zeby sie dobrze odpasła :D i wszystko zrobi.Ja sie bardzo ciesze...
Ja mam kilka kotów o które dbam jak tylko mozna-wołowinka mielona, Royal, cudeńka-2,5 kg i tyle..ale to sa aurat te z typu "małe'i niskie, wiec wet mówi,ze sa w swietnej formie.Adoptowałam Sniezka tłusciocha, teraz wydaje mi sie,ze wizualnie sadło mu spadło,ale za to miesnie pieknie widac na ciele,kawał kota-do 10 wazy...i mój slepy Lepus, tez z 7 wazy...najwazniejsze,ze Maszka juz niedługo bedzie u Magdy, ja juz odetchnełam,jeszcze Macho dom znajdzie to wtedy zatańcze na rzesach :dance: :dance2:
Lolek do mnie nie jedzie, szkoda,przyjmuje 2 maluszki po pp pod koniec lutego, na razie bedą od 15 stycznia w DT, na czas,az moje "zdechlinki'dokuruje i zaszczepie...Powodzenia :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 15:40 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

dobra ja juz jedną nogą w drodze. Jakby coś to tylko komórka. Vega, Rakea będę informować czy są jakieś opóźnienia.

No to do zobaczenia.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob sty 02, 2010 15:41 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Do zobaczenia Evallo.

Dostałam w nocy maila w/s Macho. Na razie brzmi dobrze. Jak tylko zawiozę Maszeńkę na pociąg, zacznę działać w sprawie adopcji Macho :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob sty 02, 2010 15:46 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Moja dziewczynka wyrusza w podróż :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koteńko, bądź grzeczna i pamiętaj, że czekam tu strasznie na Ciebie :1luvu: :1luvu:

Kciukam za podróż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dulencja

Post » Sob sty 02, 2010 16:03 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dulencja pisze:Moja dziewczynka wyrusza w podróż :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koteńko, bądź grzeczna i pamiętaj, że czekam tu strasznie na Ciebie :1luvu: :1luvu:

Kciukam za podróż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Masza do Evalli dołączy w Iławie po 19-stej :). Wyjedziemy z Ostródy po 18-stej.
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 02, 2010 16:55 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

I jeszcze trochę fotek Maszy:

Schron 25.12

Obrazek

Obrazek

I dzisiaj u mnie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 02, 2010 17:06 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Ty tam Dulencjo nie karm tak Maszki, bo ona na szczuplusia nie wyglada :mrgreen: :ok: :ok: :ok: Bede sledziła etapy podrózy-dzieki wielkie za akcję
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 17:25 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dzwoniła Rakea, mogliby mi dzisiaj z TŻ dowieźć Maszę... ale ja mam wesele i za boga się nie urwę :evil: :evil: :evil:

Dulencja

Post » Sob sty 02, 2010 18:09 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

To my z Maszą wybywamy do Ilawy :)
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 02, 2010 18:12 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Trzymam kciuki za podróż :ok: :ok: :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Sob sty 02, 2010 21:14 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

oo kurde ,to już!!!!! :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob sty 02, 2010 21:20 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Masza za godzinę będzie w Warszawie i jeszcze dziś pojedzie do Łodzi 8) Autkiem 8) z Ciocią Rakeą 8) Luksusowa Panna 8) :mrgreen:
Obrazek

vega29

Post » Sob sty 02, 2010 22:52 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Masza już przekazana. W drodze trochę miaukoliła, ale jak zaczełam głaskać to się uspokoiła. Później jak przestawiałam głaskać to znowu koncertowała. Widać było że dziewczyna zestresowana, ale głaskanie w jakimś stopniu ją uspokajało. Zapowiada się na niezłego miziaka. :1luvu:
Niby zwykła buraska, ale ma mądre duże oczy i przez to co przechodziła w schronisku ujmuje za serce :) Dobrze że dziewczynie się teraz polepszy.

A to dwie foty z podróży - z ręką pod bródką spędziłyśmy dobrą godzinę jak zabierałam - był koncert :) a na koniec Masza się wyciągnęła, tak jak u vegi z łapką do przodu :)
Obrazek Obrazek

Vega przepraszam za wpadkę z numeracją wagonów. Poprzedniej nocy mi się śniło że wysiadłam z pociąg odjechał beze mnie dlatego szczególnie zalezało mi żeby obyło się bez wpadek :( a tu klops. :)

Rakea i tż dziękuję bardzo za transport :) No i trzymam kciuki żebyście dojechali i wrócili cało ! :)

Będę kibicować Maszy w drodze do zdrowia i szczęścia.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob sty 02, 2010 23:07 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

evalla pisze:Vega przepraszam za wpadkę z numeracją wagonów. Poprzedniej nocy mi się śniło że wysiadłam z pociąg odjechał beze mnie dlatego szczególnie zalezało mi żeby obyło się bez wpadek :( a tu klops. :)

Evallo kochana, jak się takie rzeczy śnią, to znaczy, że się wszystko uda i będzie cacy :D
Pomyliłaś się o jeden wagon, więc nie ma o czym gadać. Jakbyś pomyliła końce pociągu, to najwyżej wisiałabyś mi dużą kawę :)
Grunt, że wszystko się udało przeprowadzić pomyślnie i kota jest już na ostatnim etapie podróży do DT :ok:

Dobrej Nocy życzę i uciekam z netu :wink:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]