kibicuję Rudzikowi od początku bo mam słabość do rudzielców

ps. zapraszam na bazarek dla kociego wrocławia: viewtopic.php?f=20&t=104945
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dziękujemy za bazarekmagda b. pisze:super wieści... jak się okazuje (chyba nie pierwszy raz) wystarczy kota ze schronu wyciągnąć i odzyskuje wzrok![]()
kibicuję Rudzikowi od początku bo mam słabość do rudzielców![]()
magda b. pisze:super wieści... jak się okazuje (chyba nie pierwszy raz) wystarczy kota ze schronu wyciągnąć i odzyskuje wzrok![]()
_leśna_ pisze:magda b. pisze:super wieści... jak się okazuje (chyba nie pierwszy raz) wystarczy kota ze schronu wyciągnąć i odzyskuje wzrok![]()
On miał problemy ze wzrokiem na początku i faktycznie słabo widział przez jakiś czas
Przed wzięciem go ze schronu mówiłam Mruczeńce że mu się poprawia i jest coraz lepiej
Mruczeńka1981 pisze:_leśna_ pisze:magda b. pisze:super wieści... jak się okazuje (chyba nie pierwszy raz) wystarczy kota ze schronu wyciągnąć i odzyskuje wzrok![]()
On miał problemy ze wzrokiem na początku i faktycznie słabo widział przez jakiś czas
Przed wzięciem go ze schronu mówiłam Mruczeńce że mu się poprawia i jest coraz lepiej
potwierdzam
IKA 6 pisze:Napisze tez o drugim rudzielcu, który przyjechał z Rudusiem.
Duduś starszy bo 5 letni kocur pełnojajeczny został dzisiaj pozbawiony atrybutów męskości. Ma złamany jeden kieł, ale na razie go to nie boli, to nie ruszamy. Wcześniej dostał Stronhold, dzisiaj vetka porządnie wyczyściła mu uszy. Ma nieciekawy zestaw świerzbowców w uszach. Niestety musimy leczyć. Jego domek sie wycofał z adopcji bo musial czekać. Trudno poszukamy innego.
Wczoraj obaj wygladali jak Paweł i Gaweł. Tyle tylko, że : Ruduś i Duduś w jednym stali domu, Ruduś na górze a Duduś na dole...... Rudus był na parapecie a Duduś na szarce koło kaloryfera
IKA 6 pisze:Dudus juz czuje sie dobrze. Zjadł pierwszy posiłek po poście i lezy na kaloryferze. A Ruduś po posiłku układa sie w swoim miejscu i tez odpoczywa. Ruduś woli spokój i ciszę, Duduś rwie sie do kotów
Mruczeńka1981 pisze:IKA 6 pisze:Dudus juz czuje sie dobrze. Zjadł pierwszy posiłek po poście i lezy na kaloryferze. A Ruduś po posiłku układa sie w swoim miejscu i tez odpoczywa. Ruduś woli spokój i ciszę, Duduś rwie sie do kotów
a kiedy będą zdjęcia??
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 166 gości