Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:czapke sobie skoluje. no problem.
Tylko kurka nic wiecej nie wiadomo//
Ani czy jeden czy dwa dni, czy Bonarka tylko czy G.Krak. ?
buu
Akima pisze:kosma_shiva pisze:czapke sobie skoluje. no problem.
buu
Tylko GK z Bonarki nas wywalili
kosma_shiva pisze:Akima pisze:kosma_shiva pisze:czapke sobie skoluje. no problem.
buu
Tylko GK z Bonarki nas wywalili
yyy, co ty ?!?!?!?
Masakra, szkoda, bo tam bedzie chodzilo duuuuzo pelniutkich portfeli.
Ale przynajmniej w jednym miejscu to bedzie mniej zmian do obsady...
kosma_shiva pisze:Tylko GK z Bonarki nas wywalili
maja215 pisze:Podajcie mi proszę jakie młode koty(2-5 mieś) mamy na już do adopcji.
Mam Panią która jest zainteresowana adopcją.Co do płci nie jest zdecydowana.Kolor też ogólnie nie gra roli byle nie czarny."Kotek musi się spodobać" jak to Pani określiła.
Z mojej strony dodam jeszcze ,po rozmowie z Panią że Pani nie za bardzo doświadczona.Ale pozytywna osoba.
Dziękuję.
maja215 pisze:Podajcie mi proszę jakie młode koty(2-5 mieś) mamy na już do adopcji.
Mam Panią która jest zainteresowana adopcją.Co do płci nie jest zdecydowana.Kolor też ogólnie nie gra roli byle nie czarny."Kotek musi się spodobać" jak to Pani określiła.
Z mojej strony dodam jeszcze ,po rozmowie z Panią że Pani nie za bardzo doświadczona.Ale pozytywna osoba.
Dziękuję.
lutra pisze:maja215 pisze:Podajcie mi proszę jakie młode koty(2-5 mieś) mamy na już do adopcji.
Dziękuję.
zobacz na pierwszej stronie wątku:
Bono, Rybka, Pomioty, Coco, R&J, Noemikowe, Spajder, u Marak cała masa, u Patki Tadeusz, Czort...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, sylwiakociamama i 110 gości