Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze:...
Kochani a jak Wasze zdrówie? dajecie radę ?
iza71koty pisze:Żadna grypa.Prawdopodobnie mam wrzody żolądka.Dostałam dorażnie leki -musze załatwić od rodzinnej skierowanie na ednoskopię.Jeśli terminy będą długie będę zmuszona zrobić prywatnie.Ból utrudnia mi wszystko.Nie mogę też normalnie jeść.
Na pewno potrzebujemy jedzenia dla kotów.Ja nic nie mogę dżwigać.Ze wszystkim mam problem.Koty muszę karmic na klęczkach bo nie mogę normalnie kucnąć.O reszcie to już nawet nie chce pisać.Dla mnie przy moim dziennym trybie- to dramat.
Yocia pisze:iza71koty pisze:
Rower Damian naprawia.Mąż musiał mu łańcuch kupić.Znowu wydatek 33 zł.Oby tylko ten rower chodził.Jeżdził no.
Na łańcuch już masz na koncie. Z nadwyżką dla Damiana na trasę i dla Ciebie na jakąś herbatę czy czekoladę
mir.ka pisze:iza71koty pisze:Żadna grypa.Prawdopodobnie mam wrzody żolądka.Dostałam dorażnie leki -musze załatwić od rodzinnej skierowanie na ednoskopię.Jeśli terminy będą długie będę zmuszona zrobić prywatnie.Ból utrudnia mi wszystko.Nie mogę też normalnie jeść.
Na pewno potrzebujemy jedzenia dla kotów.Ja nic nie mogę dżwigać.Ze wszystkim mam problem.Koty muszę karmic na klęczkach bo nie mogę normalnie kucnąć.O reszcie to już nawet nie chce pisać.Dla mnie przy moim dziennym trybie- to dramat.
Kiepsko![]()
Oby termin nie był zbyt długi![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości