Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 02, 2016 20:21 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Obrazek
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon paź 03, 2016 6:04 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

A ja myślałam że Putin to jest właśnie od TZta. A tu taka historia kotecka 8O :201461

To jeszcze pięknie proszę o zdjęcie aktualne prezentu :1luvu: :201461

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon paź 03, 2016 15:38 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

No Ala nie doceniłam cię wkleiłaś z miau na fb moje zdjęcie tatuażu , wyciełaś tylko to że z kasy z bazarku zrobiłam go sobie ,,, :mrgreen: No dzięki i myślisz że co będe płakać i znikne ..nie , pisz sobie to też wstawiłaś więc ci wstawiam jeszcze raz i twojej dobrej koleżance :mrgreen: I kończe ten temat jesteś żałosna .Wiem że cały czas czytasz miłej lektury ...i dla twojej Laty pery czy jak jej tam :strach:
:strach: Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 03, 2016 15:42 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Iwan :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Baltimore masz Putina od początku viewtopic.php?f=1&t=164095

lidka02

Post » Pon paź 03, 2016 19:05 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka nie daj się wkręcić w afery, Liliana ma rację to niczemu dobremu nie służy. Na pewno pamiętasz nagonkę na Kicimiauchau i co z tego wynikło.
Ty jesteś super babka z tatuażami czy bez :mrgreen:
Gorąco pozdrawiam.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon paź 03, 2016 19:48 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

No miałam prawo się pomylić :mrgreen:
I podobne, i imiona kojarzące się :wink:
Obydwa śliczniuchi :love: :love:

I te dwa rudasy też :love: :love:

Dzięki za link, zaraz przeczytam.

A tatuaż jeśli to Twój osobisty, to jestem pod wrażeniem :D

Baltimoore

Post » Pon paź 03, 2016 19:51 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Iwanek ładnie rośnie :1luvu: I to futro srebrzyste :201461

To jest jeszcze super duet: :1luvu:

Obrazek

Baltimoore

Post » Wto paź 04, 2016 18:47 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Witam panią kokis koktins czy jak tam :mrgreen: tylko taki wpis na fb ...Wyszła pani z wprawy starość :ryk: :ryk:
Mariusz Magda Paech Ala. Próbowałam pomóc kotce Lidki , tej , która u Ciebie rozkwitła. Gajce. Lidka stawiała warunki, w większości wydumane , typu " kota wam nie oddam bo wy wyadoptowałyście kota za granice". No hmmm . Istotnie. Dziewczyna , której oddałyśmy kota jest z nami w kontakcie do dziś, kot już nie żyje. Powiem otwartym teksem : TWOJA kasa i możesz ją spalić na środku rynku. Nie masz obowiązku pozwalać żerować na sobie. Pomagać trzeba mądrze. Tyle żeby pomóc a nie pogorszyć jakość życia. 40 kotów w domu to żadna pomoc. To wegetacja. Lidka zbieraczką jest , nie warto finansować tej choroby.
Kocie anioły...taaa...
Zostaw, zapomnij , odsuń się. Daj na kogoś , kto pomaga rzeczywiście. A nie finansuje swoje zbieractwo. Każda zlotówka wydana przeze mnie na pomoc zwierzętom była zarobiona przeze mnie. O Lidce trudno tak napisać.
Zatem : daj spkój, usuń ze znajomych i nie pozwól się opluwać. Pozdrawiam Cię ciepło, to, co zrobiłaś dla Gajki jest najlepszym dowodem kto ma rację. U Lidki już by nie żyła. Bo Lidka jej nie leczyła. Zbyt była zajęta ratowaniem zwierząt...
Trzymaj się.

lidka02

Post » Wto paź 04, 2016 18:55 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

My zestresowane koty u zbieraczki :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Moja ulica a dziś Światowy Dzień Zwierząt
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Wto paź 04, 2016 18:56 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Taizu dziekuje za 200 biedronek :201461
Obrazek

lidka02

Post » Wto paź 04, 2016 19:07 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Witam panią kokis koktins czy jak tam :mrgreen: tylko taki wpis na fb ...Wyszła pani z wprawy starość :ryk: :ryk:
Mariusz Magda Paech Ala. Próbowałam pomóc kotce Lidki , tej , która u Ciebie rozkwitła. Gajce. Lidka stawiała warunki, w większości wydumane , typu " kota wam nie oddam bo wy wyadoptowałyście kota za granice". No hmmm . Istotnie. Dziewczyna , której oddałyśmy kota jest z nami w kontakcie do dziś, kot już nie żyje. Powiem otwartym teksem : TWOJA kasa i możesz ją spalić na środku rynku. Nie masz obowiązku pozwalać żerować na sobie. Pomagać trzeba mądrze. Tyle żeby pomóc a nie pogorszyć jakość życia. 40 kotów w domu to żadna pomoc. To wegetacja. Lidka zbieraczką jest , nie warto finansować tej choroby.
Kocie anioły...taaa...
Zostaw, zapomnij , odsuń się. Daj na kogoś , kto pomaga rzeczywiście. A nie finansuje swoje zbieractwo. Każda zlotówka wydana przeze mnie na pomoc zwierzętom była zarobiona przeze mnie. O Lidce trudno tak napisać.
Zatem : daj spkój, usuń ze znajomych i nie pozwól się opluwać. Pozdrawiam Cię ciepło, to, co zrobiłaś dla Gajki jest najlepszym dowodem kto ma rację. U Lidki już by nie żyła. Bo Lidka jej nie leczyła. Zbyt była zajęta ratowaniem zwierząt...
Trzymaj się.

8O
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto paź 04, 2016 19:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Lidka zostaw to. Wiele organizacji prozwierzęcych apeluje o nie wydawanie zwierząt zagranicę. Bo nie ma możliwości sprawdzenia dokąd zwierzęta trafiają i w jakie warunki trafiają.
Po drugie pisząca pani trochę sobie strzela w kolano, bo pisze, że kotka nie żyje.
Była tam? Wie dlaczego? Na jakiej podstawie?
Twój dom niczym nie jest gorszy od schronisk dla zwierzat, w których niejednokrotnie przebywa więcej kotów niż u Ciebie. Przeciwnie, zwierzęta mają u Ciebie o wiele lepsze warunki.
Zbieraczka kotów nie wydaje, często nie dba o nie, u Ciebie jest inaczej.
Proponuję zakończyć tę bezsensowną dyskusję, bo szkodę z tego największą poniosą, jak zwykle, zwierzęta i opiekun.
Łatwo jest krytykować, trudniej zrozumieć.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto paź 04, 2016 19:10 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kinnia pisze:
lidka02 pisze:Witam panią kokis koktins czy jak tam :mrgreen: tylko taki wpis na fb ...Wyszła pani z wprawy starość :ryk: :ryk:
Kocie anioły...taaa...
Trzymaj się.

8O

o kurde, :roll:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto paź 04, 2016 19:15 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Iwonami pisze:Lidka zostaw to. Wiele organizacji prozwierzęcych apeluje o nie wydawanie zwierząt zagranicę. Bo nie ma możliwości sprawdzenia dokąd zwierzęta trafiają i w jakie warunki trafiają.
Po drugie pisząca pani trochę sobie strzela w kolano, bo pisze, że kotka nie żyje.
Była tam? Wie dlaczego? Na jakiej podstawie?
Twój dom niczym nie jest gorszy od schronisk dla zwierzat, w których niejednokrotnie przebywa więcej kotów niż u Ciebie. Przeciwnie, zwierzęta mają u Ciebie o wiele lepsze warunki.
Zbieraczka kotów nie wydaje, często nie dba o nie, u Ciebie jest inaczej.
Proponuję zakończyć tę bezsensowną dyskusję, bo szkodę z tego największą poniosą, jak zwykle, zwierzęta i opiekun.
Łatwo jest krytykować, trudniej zrozumieć.

Tylko że tam wciąż trwa dyskusja na mój temat ,,,ale no co mam to w nosie .Ostatnio była u mnie weterynarz po kota , podziwiała jak dom jest zrobiony pod koty .Nie miała żadnych zastrzeżeń powiedziała że będzie szukać domków ...I ok niech sobie piszą kiepskie mają swoje życie oj bardzo..

lidka02

Post » Wto paź 04, 2016 19:23 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Dla tych co tak czytają to jest schronisko
Obrazek
a to mój dom i wara od nas
Obrazek

lidka02

[poprzednia][następna]