» Nie paź 02, 2016 14:49
Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta
Mam 34 koty w domu , 2 w piwnicy , 6 na działce ..Na dzień w domu idzie 10 puszek , w piwnicy 1 na działce dwie , puszka niech będzie 2.30 to koszt 28zł
Suchy mają cały czas musze mieć 40 kilo suchego z piwnicom i domem i działkom
żwirek benek pomarańczowy 60 litrów na tydzień , plamie co jest po amputacji łapki do altany daje zwykły bo z altany nie wychodzi załatwia tam się , do domu koszt żwirku to benek 16,70 razy sześć paczek daje 100 piach musze mieć .
Do tero pranie sprzątanie , płyny proszek , ocet itd , tabletki na odrobaczenie , jakieś witaminy , czasem ćwiartki , wątroba ...
Tak dorabiam się na kotach nawet jak ktoś coś da można policzyć moge jeszcze wstawić rachunki pobawie się i poszukam .Ale myśle że ci co mają dużo kotów wiedzą jak to jest
Zapomniałam Bablbina karma renal dwie saszetki dziennie saszetki ostatnio kupowałam po 3, 60 bo tak są po 4,80 ona nie może jeść nic innego kupiłam suchy renal ale po nim źle się czuje ...Koty na karmie gastro , gastro weterynaryjne musze mieć 5 kilo , Imunodol , Zyga pies na gastro karmie i szila pies na kreonie ..Miluszia i kropek na karmie alergicznej ,,może jeszcze coś mi się przypomni no kto chce to towarzystwo ...ktoś chętny a jeszcze jest ulica ..A jazda do weta samochód za to też płace ale taxi nie jade paragonu nie mam ...A i mam 4 psy w domu , Jagode na działce i Wiesia bernardyna ile zje no zje za jego miejsce płace co miesiac 150zł , u wiesia tam dałam 6 kotów z ulicy wysterylizowałam za co zapłaciła Powszechna Sterylizacja jedna pani daje na karmę 100 zł ja dokładam 40 do worka puryny , tam dziewczyna ma ode mnie kotkę co ma łapkę drutowaną dałam jej ją spowrotem bo u mnie źle się czuła w tylu kotach daje jej na piach 50zł ...ale kotka szczęśliwa tam ..tego też nie jestem w stanie udowodnić jak ktoś przyjedzie mozemy jechać i pokaże je .
I tu też są jakiś paragony za czyjąś kase i bazarek .
I wszytskie moje zwierzaki maja opieke weta psy też.
I na tym ja kończę ...Ktoś chce jakiegoś kota psa proszę pisać ..Chętnie kilka wydam .
Ja mam w domu wszystkie zwierzaki wysterylizowane , nie rodzą u mnie ...Ta ilość to wszystko z ulicy zabrane chore ..nie zabieram zdrowych zwierzaków.