jeszcze metabolizuje narkozę, ważne, by coś piła, może podgrzej/dolej ciepłej wody do whiskasa czy innego śmiedzącego żarełka? Może rybne będzie dobre? Jeśli to antybiol w tabletce, może nauczysz się używac podajnika? https://allegro.pl/oferta/aplikator-do- ... 8988026796 Ma miękką końcówkę, może jednym rzutem wcisąć tabletkę. Może wetka ma i pożyczy?
Spróbuję dać o 18 samą tabletkę i potem dam strzykawką ciepłej wody. Przed chwilą mama narobiła kulek z medalionów z indyka mielonych odnrozila to zjadła cały talerzyk !!!Ten podajnik to dobry pomysł bo ma ostre zęby. Tak się zastanawiam bo ją codziennie bolał brzuch jak kupę robiła i masowalam jej ten brzuch to na pewno był ucisk od tej ciąży bo przecież sama mała i chuda nie dałaby rady urodzić jakby była na wolności. Kiedyś w pracy przyszła kotka syjamska chuda jak szkielet i brzuch jak piłka. Gorączka straszna ja byłam na przerwie powiedziałam dla kierownika że jadę sama do dr i zawiozłam do weterynarza i okazało się że martwa ciążą 5 sztuk tylko jeden troszkę się ruszał. Lekarka po operacji zabrała ją do do domu chociaż sama miała niemowlaka bo miała zakażenie ta kotka. Uratowała ją i dobry dom znalazła. To tutaj byłoby podobnie. Dzięki Bogu że tak się skończyło.
Poprosiłam koleżanki kupiła 3 kg zamrożę w woreczkach bo dwie inne kotki też lubieją. W tym sklepie jest zawsze świeże tylko nie zawsze mam kogo poprosić. Jak koleżanka przyszła to się wystraszyła i wyskoczyła i teraz śpi pod łóżkiem próbowała skoczyć na krzesło ale zdziwiona że nie wychodzi jest strasznie szybka i zwinna wczoraj ją spakowałam tylko dlatego że...spała
tak to sąsiadka kilka bloków dalej śpiewałam u niej w Scholi jak miałam głos. Kotka siedzi pod łóżkiem a reszta kotów śpi w tym jedna w wannie na siedzisku
Kocia Lady pisze:Dziś wpadła pod szafkę koło łóżka trzeba było wydostać sama skacze na parapet. Dobrze zjadła mięska i paszteciki i teraz śpi
Ale wyluzowana słodko śpi
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”