Sierra pisze:Aleksandro?! Gdzie moje słuchadełko

? Jak możesz tak fanów ograniczać

?
A tak na serio to mam nadzieję, że wszystko u ciebie w porządku? Czekam z niecierpliwością na przygody mojej ulubionej czarownicy i weterynarza

.
Dziekuje wierny sluchaczu
Dzis bedzie troche romansowo u weterynarza
I zapraszam do swiata czarownic.

Cykl ten sklada sie z kilku podcykli.
Historie tocza sie nie zawsze chronologicznie, ale też w tym samym czasie w rożnych krainach.
Glowny bohater,ktorego poznalismy i czarownica Jaelithe to cykl "estscarpianski"ze tak powiem.
Swiat czarownic,swiat czarownic w pulapce,troje przeciwko swiatu czarownic,czarodziej ze swiata czarownic,czarodziejka ze swiata czarownic.Te tomy ścisle są zwiazane z nasza para bohaterow.
Jednak aby sie nie zrobil sitcom

wybralam teraz tom związany z kolejnym bardzo ciekawym ludem ze swiata czarownic,Sokolnikami.
Tomy zwiazane z nimi to obecnie czytany Strzez sie sokola oraz Na skrzydlach magii,pakt sokolnikiw,sokola magia.
Nastepnie chcialabym zapoznac z niezwykla rasą Zwierzolakami. Rok jednorozca i lampart.
Oczywiscie na zyczenie sluchaczy powroce do kontynuowania ktoregos z podcykli.
Wszystkie te rasy spotykaja sie w swiecie czarownic ,alternatywnym swiecie,zlozonym z krain Estscarp,Karsten ,Alizon,Escore,wyspy Gorm i High Hallacku.
Prawde mowiac, troche juz zatarlo mi sie w pamieci wiele ,zatem moglam cos niedokladnie napisac o krainach.
W tej chwili nie pamietam czy High Hallack jest czescia Alizonu czy osobna krainą
Chetnie sama tam wroce.tam aby to sobie przypomniec

Maly sokół zaprasza