Lato w Tulinkowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2022 10:05 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Sierra pisze:
Atta pisze:
Sierra pisze:
Atta pisze:
alessandra pisze:Obrazek

Nie patrzajta teraz na kota, spójrzta na te regały od podłogi zapewne po sufit i wyobraźta se ile godzin czytano-słuchanych przed nami :ryk:

O nie!!! Ja powinnam się uczyć... Ja powinnam... Ja... Ja idę... Ja idę słuchać :mrgreen: .

Olu jak obleję behawiorystykę to twoja wina :twisted:

E tam..To będzie wina kota :mrgreen: Dobranoc :201442

Kot mi o doktorku i wiedźmie czyta? W życiu bym się nie domyśliła 8O

Prawda? Skoro sokoly mogą...ale nie uprzedzajmy wydarzen :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw paź 27, 2022 10:41 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Że przemawiać potrafią to już się zorientowałam... Ale czytać też?!

Sierra

Od: Sob cze 13, 2020 22:51

Post » Czw paź 27, 2022 11:00 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Sierra pisze:Że przemawiać potrafią to już się zorientowałam... Ale czytać też?!

Ach, widzę ,ze nie czytałaś "kota, który czytał wspak" :mrgreen: (śweitna seria)Tylko Leonardo tak potrafił, no i ..koty :wink:

alessandra

Post » Pon paź 31, 2022 9:31 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:
Sierra pisze:Że przemawiać potrafią to już się zorientowałam... Ale czytać też?!

Ach, widzę ,ze nie czytałaś "kota, który czytał wspak" :mrgreen: (śweitna seria)Tylko Leonardo tak potrafił, no i ..koty :wink:

"Kot który czytał wspak" - :ok: Kiedyś czytałam :D
Biżuteria BIZANTICA!!! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p11305892
O nas - Noel(*) Sonia i Holly(*)za TM viewtopic.php?f=21&t=200539

brooklynboogie

Od: Sob kwi 25, 2009 0:43

Post » Śro lis 02, 2022 0:42 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Aleksandro?! Gdzie moje słuchadełko :201416 ? Jak możesz tak fanów ograniczać :201433 ?

A tak na serio to mam nadzieję, że wszystko u ciebie w porządku? Czekam z niecierpliwością na przygody mojej ulubionej czarownicy i weterynarza :wink: .

Sierra

Od: Sob cze 13, 2020 22:51

Post » Śro lis 02, 2022 10:16 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

brooklynboogie pisze:
alessandra pisze:

Jest cala seria ,ktora oczywiscie mam :lol: :kotek:

alessandra

Post » Śro lis 02, 2022 10:49 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Sierra pisze:Aleksandro?! Gdzie moje słuchadełko :201416 ? Jak możesz tak fanów ograniczać :201433 ?

A tak na serio to mam nadzieję, że wszystko u ciebie w porządku? Czekam z niecierpliwością na przygody mojej ulubionej czarownicy i weterynarza :wink: .

Dziekuje wierny sluchaczu :1luvu:
Dzis bedzie troche romansowo u weterynarza :wink:
I zapraszam do swiata czarownic.
Obrazek

Cykl ten sklada sie z kilku podcykli.
Historie tocza sie nie zawsze chronologicznie, ale też w tym samym czasie w rożnych krainach.
Glowny bohater,ktorego poznalismy i czarownica Jaelithe to cykl "estscarpianski"ze tak powiem.
Swiat czarownic,swiat czarownic w pulapce,troje przeciwko swiatu czarownic,czarodziej ze swiata czarownic,czarodziejka ze swiata czarownic.Te tomy ścisle są zwiazane z nasza para bohaterow.

Jednak aby sie nie zrobil sitcom :lol: wybralam teraz tom związany z kolejnym bardzo ciekawym ludem ze swiata czarownic,Sokolnikami.

Tomy zwiazane z nimi to obecnie czytany Strzez sie sokola oraz Na skrzydlach magii,pakt sokolnikiw,sokola magia.

Nastepnie chcialabym zapoznac z niezwykla rasą Zwierzolakami. Rok jednorozca i lampart. :kotek:

Oczywiscie na zyczenie sluchaczy powroce do kontynuowania ktoregos z podcykli.

Wszystkie te rasy spotykaja sie w swiecie czarownic ,alternatywnym swiecie,zlozonym z krain Estscarp,Karsten ,Alizon,Escore,wyspy Gorm i High Hallacku.
Prawde mowiac, troche juz zatarlo mi sie w pamieci wiele ,zatem moglam cos niedokladnie napisac o krainach.
W tej chwili nie pamietam czy High Hallack jest czescia Alizonu czy osobna krainą :oops:
Chetnie sama tam wroce.tam aby to sobie przypomniec :201461

Maly sokół zaprasza :kotek:

Obrazek

alessandra

Post » Śro lis 02, 2022 16:03 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

fajny sokół, a jak stado?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 02, 2022 17:01 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

czarno-czarni pisze:fajny sokół, a jak stado?

Ano tak :ryk:

Obrazek
Bardzo szybko sie zaaklimatyzowal.Ogolnie jest swietny.Jeszcze na noc jest sam,bo noca koty jednak sa zbyt ozywione i troche sie jeszcze bawuam,ale w dzien juz caly czas sa razem.
Ostatnio edytowano Śro lis 02, 2022 17:03 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Śro lis 02, 2022 17:03 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 03, 2022 22:09 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:
brooklynboogie pisze:
alessandra pisze:

Nie znam całej serii. Możesz nam poczytać? :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lis 03, 2022 22:12 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:

Obrazek
Bardzo szybko sie zaaklimatyzowal.Ogolnie jest swietny.Jeszcze na noc jest sam,bo noca koty jednak sa zbyt ozywione i troche sie jeszcze bawuam,ale w dzien juz caly czas sa razem.

Taaa sokół ... Spójrzta lepiej na te sępy :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt lis 04, 2022 9:55 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:
alessandra pisze:

Obrazek

Taaa sokół ... Spójrzta lepiej na te sępy :twisted:

:ryk:

alessandra

Post » Pt lis 04, 2022 10:00 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:
alessandra pisze:
brooklynboogie pisze:
alessandra pisze:

Nie znam całej serii. Możesz nam poczytać? :mrgreen:

Jesli tylko bedzie takie zyczenie :kotek:
Musze nauczyc sie wstawiac jeszcze okladke tak,aby byla caly czas czytania a nie tylko na poczatku. Niby kurcze nie powinno przeszkadzac ze czarny ekran bo to sie slucha a nie oglada ale komus sie nie spodobalo i w komentarzu zarzucila mi pani "blad techniczny" albo jakys zart :| W sumie nie bardzo wuedzialam jak sie odniesc do tego,ie przyszlo mi di glowy ze przy sluchaniu wazny jest ekran :wink:

alessandra

Post » Pt lis 04, 2022 17:46 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:
Sierra pisze:Aleksandro?! Gdzie moje słuchadełko :201416 ? Jak możesz tak fanów ograniczać :201433 ?

Dziekuje wierny sluchaczu :1luvu:
Dzis bedzie troche romansowo u weterynarza :wink:
I zapraszam do swiata czarownic.
Obrazek

Cykl ten sklada sie z kilku podcykli.
Historie tocza sie nie zawsze chronologicznie, ale też w tym samym czasie w rożnych krainach.
Glowny bohater,ktorego poznalismy i czarownica Jaelithe to cykl "estscarpianski"ze tak powiem.
Swiat czarownic,swiat czarownic w pulapce,troje przeciwko swiatu czarownic,czarodziej ze swiata czarownic,czarodziejka ze swiata czarownic.Te tomy ścisle są zwiazane z nasza para bohaterow.

Jednak aby sie nie zrobil sitcom :lol: wybralam teraz tom związany z kolejnym bardzo ciekawym ludem ze swiata czarownic,Sokolnikami.

Tomy zwiazane z nimi to obecnie czytany Strzez sie sokola oraz Na skrzydlach magii,pakt sokolnikiw,sokola magia.

Nastepnie chcialabym zapoznac z niezwykla rasą Zwierzolakami. Rok jednorozca i lampart. :kotek:

Oczywiscie na zyczenie sluchaczy powroce do kontynuowania ktoregos z podcykli.

Wszystkie te rasy spotykaja sie w swiecie czarownic ,alternatywnym swiecie,zlozonym z krain Estscarp,Karsten ,Alizon,Escore,wyspy Gorm i High Hallacku.
Prawde mowiac, troche juz zatarlo mi sie w pamieci wiele ,zatem moglam cos niedokladnie napisac o krainach.
W tej chwili nie pamietam czy High Hallack jest czescia Alizonu czy osobna krainą :oops:
Chetnie sama tam wroce.tam aby to sobie przypomniec :201461

Maly sokół zaprasza :kotek:

Obrazek

podobają mi się te książki o Kryształowym Gryfie, jest ich 3
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]