U nas żle jak się pieprzy to po całości...
Kotunia która odzyskała wzrok tydzień temu odeszła...Najpierw zaczeła sikać pod siebie , potem nie widziała ..A w sobote po południu dostała padaczke i tak do rana , ataki coraz częstsze , ..Tydzień temu w iedziele ją uspiłam , strasznie się męczyła , była przerażona ...Wydaje mi się że chyba tak była nafaszerowana lekami i stąd ta poprawa na chwilę szok.\

......
..Zabralam malca przeszło 2 tyg temu.Był osobno, po 7 dniach dałam kał do badania na panlekoupenie..Bez małego żeby coś nie przywlec
Byłam u wetki miwie o co chodzi , dałam kał.Ona nie miała na tą chwilę czasu, mówi zrobi test i zadzwoni.Pytam na pewno , odpowiedź tak.Mowie bo to 7 dxień ,, jak test bedzie ujemny , moge juz sie nie martwic i za tydzień go wypuścić..Słysze TAK. Super...Dzwonie do lecznicy po paru h ..cisza , wkoncu odbiera Pani z recepcji mówię o co chodzi , każe czekać.czekam lekarz oddzwoni.Ok , cisza dzwonie i to samo mówię o teście na pp . To Pani pójdzie i zapyta no ok.Czekam Pani mi mówi przez słuchawkę że test ujemny.I co zajebiscie , bo to chciałam usłyszeć.Jest 14 dzień, małe szaleje a myślę wypuszczę test ujemny.Małe pi 2 dniach czuje się żle , myślę wirus wet ..Leczenie nie reaguje , przeszło mi przez myśl pp , ale powiedziano że test ujemny. .. stan kota bardzo się pogorszył , wymioty , biegunka , TEST NA PANLEKOUPENIE ....DODATNI....kurka wodna...Wychodzi na to że ktoś nas oszukał , nie zrobił testu a powiedział że wyszedł UJEMNY....Ktos mi to wyjaśni . Że się mylę. .Co jest grane zrobiłam wszystko jak zawsze, z gównem jechałam do Ina .. I byłam pewna trzymałam się tego, test ujemny ....I co ...mała ma PANLEKOUPENIE . Wyniki krwi bardzo złe , Wiemy co to za Choroba. A ona nie jest u mnie sama. Czy ktoś się orientuję dajesz. kał na pp , wychodzi ujemny. A ten kot bez kontaktu z wetem i ta choroba ...Tak jak opisałam ma pp....Nie rozumie tego , kurka wodna jestem taka wściekła..I cały tydzień sprzątam wywalam , co się da drapak duży , zabawki , posłanka , kocyki .jestem z niczym.
Tak mam panlekoupenie
Malutka odeszła ..we wtorek ..

Brak słów,,
A jeszcze przed tym wszystkim w zeszłom sobotę przyjechała do mnie malutka kiwaczka ...Nie wstaje nic , kula się ..A tu tak wszysto się podziało .
DRAMAT..