Moderator: Estraven

Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać

mir.ka pisze:Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
Mam cały Świat czarownic i jeszcze kilka innych podobnych, dziejących sie w ich świecie, lubie od czasu do czasu po nie sięgnąć
Mysle,ze obecnie coraz chetniej będziemy szukac przeniesienia sie w alternatywny świat choćby duchowo mir.ka pisze:Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
Mam cały Świat czarownic i jeszcze kilka innych podobnych, dziejących sie w ich świecie, lubie od czasu do czasu po nie sięgnąć
maczkowa pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
to tak, jak ja- w papierze i pdfieniektóre częsci nie pasowały mi, głównie póxniejsze, ale te pierwsze czytywałam po kilka/kilkanaście razy, bardzo mi klimat pasował
Fajny pomysł z tymi audiobookami, chociaż mi ta forma nie bardzo pasuje, łatwo tracę skupienie przy słowie słuchanym

alessandra pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
Aaa znaczy "swój człowiek"Mysle,ze obecnie coraz chetniej będziemy szukac przeniesienia sie w alternatywny świat choćby duchowo
aania pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Osobiście przeczytałam 2 tomy tych Czarownic , a i tak z niemałym oporem. Może by tak teraz posłuchać
Aaa znaczy "swój człowiek"Mysle,ze obecnie coraz chetniej będziemy szukac przeniesienia sie w alternatywny świat choćby duchowo
Też mam, nie wiem czy całość, dużo książek przy przeprowadzkach straciłam:(

Użytkownicy przeglądający ten dział: Martini1989 i 63 gości