Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sierra pisze:Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki
Sierra pisze:Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki
Atta pisze:Sierra pisze:Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki
A ja rozpracowując sprzedaż na olx mam cały czas końcówkę pierwszego przed sobąOgolnie jestem ze wszystkim opóźniona. Ale działam jak mój sprzęt: komp ledwie zipie i teraz,gdy go wybudzam od razu robi reset
a w telefonie złomie padło .. hmmm... sama nie wiem co. No drań nieczuły jest i mogę go macać, macać i modlić się żeby dało się przesłac wiadomość
Atta pisze:Miałam podobny szaliczekna pewno nie była to szynszyla,ale Kresce to nie przeszkadzało,żeby go dopieścić
Ale zapraszam do nas, do domu, w miękkim sweterku. Ona da radę wszystko dopieścić.. na amen
alessandra pisze:Atta pisze:Miałam podobny szaliczekna pewno nie była to szynszyla,ale Kresce to nie przeszkadzało,żeby go dopieścić
Ale zapraszam do nas, do domu, w miękkim sweterku. Ona da radę wszystko dopieścić.. na amen
Gdy wypróbowuję nowy materiał, zawsze na moment mam obraz i pytanie czy Kreska dałaby temu rade?![]()
Miałam kiedys taką małą znalezioną tri , nazwałam ja Kredka i przez kilka tygodni u mnie dawała tak czadu i innym w kość, ze bałam sie czy w ogole ktos tą zołzę weźmie. Opaczność czuwała nade mną. Pokazałam małą chętnym kociarzom
- ojej, jaka sliczna, a te oczka takie cudne i mądre, a tiu tiu .. AUUUU
no, pomyslałam, to po adopcji, ale okazało sie,ze własnie to,że ugryzła i jest taka zołza , zaważyło, bo ludzie mieli juz dwa bardzo spokojne koty i chcieli ożywic dom
alessandra pisze:
A na wieczorna rozrywke mam dzis do zaproponowania Kobrę![]()
https://m.youtube.com/playlist?list=PLE ... oPYX1sm6-7
czarno-czarni pisze:A ja wiem, jaki to kotek
Atta pisze:alessandra pisze:
A na wieczorna rozrywke mam dzis do zaproponowania Kobrę![]()
https://m.youtube.com/playlist?list=PLE ... oPYX1sm6-7
Oooo wspomnień czarWybiera Alicję i oddaje sie czarno-białym wspomnieniom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 122 gości