Lato w Tulinkowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2022 20:24 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki :mrgreen:

Sierra

Od: Sob cze 13, 2020 22:51

Post » Czw paź 13, 2022 22:36 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Sierra pisze:Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki :mrgreen:

A ja rozpracowując sprzedaż na olx mam cały czas końcówkę pierwszego przed sobą :mrgreen: Ogolnie jestem ze wszystkim opóźniona. Ale działam jak mój sprzęt: komp ledwie zipie i teraz,gdy go wybudzam od razu robi reset :201427 a w telefonie złomie padło .. hmmm... sama nie wiem co. No drań nieczuły jest i mogę go macać, macać i modlić się żeby dało się przesłac wiadomość :x

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt paź 14, 2022 10:45 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Sierra pisze:Odmeldowywuję nadrobienie słuchowisk. Bardzo miłe się zdziwiłam, że jest drugą część książki :mrgreen:

Bardzo mi miło to słyszec :1luvu: Wgrywam kolejne dwa fragmenty, z góry przepraszam za krótki fragment jeden ale czasem nie potrafie stłumić w sobie uczuć i no po prostu łzawo by było :oops:

Ale potem bedzie radosnie gdy w nszym bohaterze zrodzi sie "cielęca" miłość :kotek:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt paź 14, 2022 10:47 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:

A ja rozpracowując sprzedaż na olx mam cały czas końcówkę pierwszego przed sobą :mrgreen: Ogolnie jestem ze wszystkim opóźniona. Ale działam jak mój sprzęt: komp ledwie zipie i teraz,gdy go wybudzam od razu robi reset :201427 a w telefonie złomie padło .. hmmm... sama nie wiem co. No drań nieczuły jest i mogę go macać, macać i modlić się żeby dało się przesłac wiadomość :x

aaa ja to dzis doświadczyłam własnie i solennie obiecałam ,ze przyjdzie taki dzien, ze rzucę nim o ścianę i naprawdę to zrobię z przyjemnoscią :mrgreen: ale na razie muszę wytrwac przy tym

alessandra

Post » Pt paź 14, 2022 10:52 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:Miałam podobny szaliczek :) na pewno nie była to szynszyla,ale Kresce to nie przeszkadzało,żeby go dopieścić :ryk: Ale zapraszam do nas, do domu, w miękkim sweterku. Ona da radę wszystko dopieścić.. na amen :mrgreen:

Gdy wypróbowuję nowy materiał, zawsze na moment mam obraz i pytanie czy Kreska dałaby temu rade? :ryk:
Miałam kiedys taką małą znalezioną tri , nazwałam ja Kredka i przez kilka tygodni u mnie dawała tak czadu i innym w kość, ze bałam sie czy w ogole ktos tą zołzę weźmie. Opaczność czuwała nade mną. Pokazałam małą chętnym kociarzom
- ojej, jaka sliczna, a te oczka takie cudne i mądre, a tiu tiu .. AUUUU

no, pomyslałam, to po adopcji :roll: , ale okazało sie,ze własnie to,że ugryzła i jest taka zołza , zaważyło, bo ludzie mieli juz dwa bardzo spokojne koty i chcieli ożywic dom :ryk:

alessandra

Post » Pt paź 14, 2022 23:25 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:
Atta pisze:Miałam podobny szaliczek :) na pewno nie była to szynszyla,ale Kresce to nie przeszkadzało,żeby go dopieścić :ryk: Ale zapraszam do nas, do domu, w miękkim sweterku. Ona da radę wszystko dopieścić.. na amen :mrgreen:

Gdy wypróbowuję nowy materiał, zawsze na moment mam obraz i pytanie czy Kreska dałaby temu rade? :ryk:
Miałam kiedys taką małą znalezioną tri , nazwałam ja Kredka i przez kilka tygodni u mnie dawała tak czadu i innym w kość, ze bałam sie czy w ogole ktos tą zołzę weźmie. Opaczność czuwała nade mną. Pokazałam małą chętnym kociarzom
- ojej, jaka sliczna, a te oczka takie cudne i mądre, a tiu tiu .. AUUUU

no, pomyslałam, to po adopcji :roll: , ale okazało sie,ze własnie to,że ugryzła i jest taka zołza , zaważyło, bo ludzie mieli juz dwa bardzo spokojne koty i chcieli ożywic dom :ryk:

Nie,nie, ona mi wcale, a wcale nie zawadza. No może w momentach kiedy wbiega mi w drogę i ląduję na ścianie żeby zamortyzować upadek, to wtedy chcę ją ukatrupić. Ale zanim dogonię, to mi przejdzie :P
Mówią,że koty z rudym na futrze (bez względu ile tego rudego na nich siedzi) to wymagające dranie. Osobiście uważam,że są to szczególne egzemplarze w naturze :mrgreen: Lubię zwierza z charakterem 8) Zresztą ludzia takowego też szanuję :mrgreen:

Atta

Post » Sob paź 15, 2022 6:59 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

O u mnie tez kazdy ma charakterek :lol:
Cizia zlośnica
Miluś maruda i Yori error kiedys myslalam ze to jakas jedna wada charakteru,a okazalo sie ze to caly charakter :mrgreen

alessandra

Post » Nie paź 16, 2022 19:43 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Przynioslam wam troche piekna hesieni z Arboretum w Wojslawicach
Obrazek
Obrazek

I mam jeszcze nowine ...w przyszlym.tygodniu przyjedzie do mnie kotek na dt :kotek:
Kazdy wie ze ja dt nie jestem i nigdy nie bylam ale ten jeden raz ..no..

A na wieczorna rozrywke mam dzis do zaproponowania Kobrę :mrgreen:
https://m.youtube.com/playlist?list=PLE ... oPYX1sm6-7

alessandra

Post » Pon paź 17, 2022 16:32 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

A ja wiem, jaki to kotek ;)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 17, 2022 17:29 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

alessandra pisze:

Oooo wspomnień czar :1luvu: Wybiera Alicję i oddaje sie czarno-białym wspomnieniom :)

Atta

Post » Pon paź 17, 2022 17:30 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

A ty pokaż nam tu kotaaaaa :201461 Będziemy głaskać :mrgreen:

Atta

Post » Pon paź 17, 2022 19:12 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

czarno-czarni pisze:A ja wiem, jaki to kotek ;)

A powiesz ? :D
Dogadujemy przyjazdJestem ciekawa jak ta moja holota sie zachowa :oops: :D

alessandra

Post » Pon paź 17, 2022 19:14 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:
alessandra pisze:

Oooo wspomnień czar :1luvu: Wybiera Alicję i oddaje sie czarno-białym wspomnieniom :)

Alicja jest super :ok: Uwielbiam p. Kwiatkowską :ok:

alessandra

Post » Pon paź 17, 2022 19:15 Re: Tulinkowy Magiczny Świat

Atta pisze:A ty pokaż nam tu kotaaaaa :201461 Będziemy głaskać :mrgreen:

Obrazek

alessandra

[poprzednia][następna]