Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 26, 2009 16:17 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Jakie super wieści z kubusiowego domku. :D :D :ok:
Nyna, zapraszam z Mytką i Kubusiem do Klubu Ślepaczków (wejście przez banerek w moim podpisie) :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 27, 2009 1:55 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

NYNA27 pisze:Teraz Kubek śpi spokojnie w budce na takim piętrowym drapaku :) Fajnie bo Mytka niechętnie z niej korzystała...Naprawdę piękny z niego bialasek :)
Jeśli chodzi o relacje Kuba - Mytka to już się spotkali nos w nos... Trochę na siebie syczą ale to normalne na początku ... Do żadnych rękoczynów nie dochodzi więc jak widać towarzystwo jest do siebie nastawione pokojowo :)

Mam nadzieję, że szybko się zaprzyjażnią. :)
Kubuś u mnie prawie nie korzystał z drapaka,
bo urzędowała na nim Stella, która zazdrosna o niego, potrafiła uderzyć łapą.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie gru 27, 2009 12:14 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

I są pierwsze obwąchiwania nos w nos... I wielka ciekawość z obu stron... Kubek nadal króluje przy miskach :) Na razie obydwoje śpią ze mną w lożku - Kubek po lewej stronie - Mytka po prawej... Może się niedługo na jedną stronę przerzucą :) Mówię wam dziewczyny mam dwa najfajniejsze kociambry na świecie :)

NYNA27

Od: Nie paź 25, 2009 21:54

Post » Nie gru 27, 2009 12:24 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

no i są ... Obydwa po lewej :) Ale na razie w odleglości pól metra - chyba żeby się za bardzo nie spoufalać na początku :)

NYNA27

Post » Nie gru 27, 2009 21:19 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś w drodze do domu.

Przeczytałam te wieści z 10 razy.
Jestem pewna, że koteczki już niedługo się spoufalą. :D
Obrazek

kotika

Post » Nie gru 27, 2009 21:52 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Zmieniłam tytuł. Czas też odpiąć śliczny Kubusiowy banerek... :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Nie gru 27, 2009 23:10 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Kubuś już slodko śpi wyciągnięty na lóżku oczywiście ... Z Mytką byla dzisiaj pierwsza zabawa - tzn. gonitwa wokół lóżka ... Faktycznie tak jak Hellena mi wcześniej pisala Kubek żeby zachęcić do zabawy tak sobie "grucha" - jak goląbek :) No i Mytka chyba zrozumiala o co mu chodzi ... :)
Myślę , że z dnia na dzień będzie co raz lepiej :)
Pozdrawiam :)

NYNA27

Post » Nie gru 27, 2009 23:14 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Dobranoc gruchający Kubusiu. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Nie gru 27, 2009 23:41 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Nyna uśmiałam się serdecznie, kiedy napisałaś, że leżycie we trójkę na łóżku, ale do spotkania jeszcze nie doszło, bo jedno ślepe, a drugie głuche. Przepraszam, ale to bardzo zabawne. :mrgreen:
A w ogóle to wspaniale, że dajesz dom kalekim kotom. Trzymam kciuki za przyjaźń między nimi. Serdecznie pozdrawiam.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie gru 27, 2009 23:54 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Nie kalekim, to nieładnie brzmi.
Nietypowym
Oryginalnym
Niepowtarzalnym

Kotiko i NYNO - cieszę się bardzo
Obrazek

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon gru 28, 2009 12:47 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

hej moje drogie- nie mialam dostepu do netu, bo mi laptop umarł, a u rodziny to cieżko sie do kompa dostac..
ciesze sie strasznie, ze integracja Kubusia postepuje tak szybko ;)

zresztą sie nie dziwie, bo to taki przekochany kociak- w podrozy aniolek patrzyl przez okno, albo spał, dał sie poglaskac i zjadł witaminki.. nie jak moj koci talib, co sie wydziera, jak tylko mu sie nudzi.. :twisted:

kotika, nyna- bardzo miło było Was poznac- wspaniale z Was kobiety, Kubuś ma wiele szczescia, ze na Was trafił..

AnSi

Od: Pon wrz 20, 2004 10:30

Post » Wto gru 29, 2009 0:12 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

mimbla64 - wszyscy znajomi się śmieją , że to dobrze , że z tej mojej dwójki to mężczyzna jest gluchy :) Bo kobieta jak wiadomo musi sobie po marudzić : )
Co do integracji to wszystko przebiega pomyślnie ... Kociaki się na pewno zaprzyjaźnią ...Nie śpią na razie jeszcze razem ale odstęp między nimi zmienil się na jakieś 30 cm :)
Kubek je jak szalony-wszystko mu smakuje :) ... Z kuwetką też nie ma problemu - po prostu ideal :)
Teraz się znowu ganiają wokól lóżka więc nocne rozróby dopiero się rozkręcają ...
AnSi - Ciebie również bardzo milo bylo poznać :) I jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc - to dla mnie bardzo cenne, tym bardziej że w tych czasach malo kogo stać na to żeby coś bezinteresownie zrobić :) Tak po prostu z dobroci serca :) Ale kociarze zawsze mają wielkie serca :)

NYNA27

Post » Wto gru 29, 2009 1:09 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Wlaśnie Mytka "umyla" Kubusiowi mordeczkę :)
Więc jest bardzo dobrze :)
Na pewno się moje dwa miśki dogadają :)

NYNA27

Post » Wto gru 29, 2009 1:14 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Rety! Ale szybka integracja!
Fajne masz koty :)

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto gru 29, 2009 2:15 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

NYNA27 pisze:Wlaśnie Mytka "umyla" Kubusiowi mordeczkę :)
Więc jest bardzo dobrze :)
Na pewno się moje dwa miśki dogadają :)

:D :1luvu: :D
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]