Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 27, 2009 18:14

Ja też dorzuciłam dziś na kociarni 20zł na żarełko, Basia już wrzuciła do skarboneczki ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lip 27, 2009 18:32

Kleo pisze:Ja też dorzuciłam dziś na kociarni 20zł na żarełko, Basia już wrzuciła do skarboneczki ;)

Boniu Asia ty masz tyle tymczasów jeszcze kociarnię sponsorujesz :roll: zgłupłaś czy co?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 27, 2009 19:03

Zbieramy na karme ROYAL

Mamy już :

Ja - 10zł
Mar_tika - 10 zł
Kropeczka - 10 zł
Jadzia - 10 zł
Bubor - 50 zł
moni_citroni - 9,69 zł
felinae - 10 zł
Dorota Wojciechowska - 10 zł
blekitna - 20 zł
majencja - 50 zł
"Axa76" - 20 zł
Nesca38 - 10 zł
Mikuś - 10 zł
Filomen - 50 zł
Teresa - 10 zł
MartynaP - 10 zł
Kleo - 20 z
ł

Superrrrr :D :D :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 27, 2009 20:32

Głodny jezdem Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lip 27, 2009 21:17

a gdzie mam wpłacic?? prosze numer konta :wink:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lip 27, 2009 22:21

Potwierdzam. Na kociarnię wrzuciłam do wora 1,8 kg profilum ==> sponsor: MADZIULA.
W skarbonce jest 20 zeta od Cleo - rano przepnę na kartkę że na royalka. Ja też zgodnie z obietnicą 10 zeta dałam.
Państwo od Sheby przywieźli dziś weterynaryjnego royalkapaczkę 0,8 kg. Jutro kupią nam puszki dla kociastych :wink:

Bo tak szczerze mówiąc zbieramy kasę na suche. A mamy już troszkę, ale za to półka z puszkami świeci pustkami :cry:
MIKUŚ

Post » Pon lip 27, 2009 23:33

MIKUŚ pisze:Potwierdzam. Na kociarnię wrzuciłam do wora 1,8 kg profilum ==> sponsor: MADZIULA.
W skarbonce jest 20 zeta od Cleo - rano przepnę na kartkę że na royalka. Ja też zgodnie z obietnicą 10 zeta dałam.
Państwo od Sheby przywieźli dziś weterynaryjnego royalkapaczkę 0,8 kg. Jutro kupią nam puszki dla kociastych :wink:

Bo tak szczerze mówiąc zbieramy kasę na suche. A mamy już troszkę, ale za to półka z puszkami świeci pustkami :cry:

Basia myślę, że nikt się nie pogniewa jak część zebranej kwoty zostanie przeznaczona na puszki z jedzonkiem dla kociaków, z tych pieniędzy można kupić jeszcze 1 pakę 10 kg od Lidzi a może resztę mżna przeznaczyć na puszeczki :lol:
Tak na szybko policzyłam uzbierało się 320zł :lol: super :lol: 100zł już poszło za paczkę karmy która jest na kociarni, za następną 100-wkę można jeszcze kupić paczkę royala i zostało 120 zł i mozna kupić puchy za taką kwotę.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 27, 2009 23:39

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Potwierdzam. Na kociarnię wrzuciłam do wora 1,8 kg profilum ==> sponsor: MADZIULA.

Basia myślę, że nikt się nie pogniewa jak część zebranej kwoty zostanie przeznaczona na puszki z jedzonkiem dla kociaków, z tych pieniędzy można kupić jeszcze 1 pakę 10 kg od Lidzi a może resztę mżna przeznaczyć na puszeczki :lol:

Oczywiscie, że tak, myśle, że to powinna być pula na jedzenie.Na royal zostało zebrane, za resztę powinno być kupione takie jedzenie na jakie w tej chwili jest zapotrzebowanie :D

Ale jakby ktoś jeszcze chciał sie dorzucić to chętnie dopiszę :wink:

Iweta

Post » Pon lip 27, 2009 23:53

Pieniądze już mam. Dzięki. Przy następnym pudełku ja się też dorzucam.

Od czasu do czasu przyjeżdza pan i przywozi puszki z Niemiec. Mam je po cenach hurtowych. Za to co Wam zostało byłoby prawie 100 puszek. Załatwiac?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lip 28, 2009 7:48

Lidka pisze:Od czasu do czasu przyjeżdza pan i przywozi puszki z Niemiec. Mam je po cenach hurtowych. Za to co Wam zostało byłoby prawie 100 puszek. Załatwiac?

Lidziu trochę puszek pewnie byśmy zamówiły, ale 100 to chyba nie :lol: z tego powodu że musimy kociakom jakoś to jedzenie urozmaicać jak za długo mają jeden typ puszek to potem przepierują :lol: :wink: dziewczyny się pewnie wypowiedzą w tym temacie.
Dziś też widziałm wątek o promocji w zooplus 12 puszek feliksa wychodzi 1 puszka po 2,50

terenia1

Post » Wto lip 28, 2009 8:01

Madziula dzieki wielkie za suche jedzonko:)
Ja wczoraj na kocirnię przywiozlam puszek za 40 zł .Bedzie na jakiś czas :wink:
Zrobimy może tak kupimy jedzenia za całość czyli 300zl i wyliczymy na ile czasu i na jaką ilośc kotów nam starczy.
Miejmy nadzieję że na jakieś 2 mies.

Jeżeli wszyscy darczyńcy się zgodzą to możnaby bylo raz na 2 mies organizoawć zbiórkę na jedzenie.Zajęlaby się tym Iweta.Pieniązki poszlyby do niej na konto.Zamówiłaby tyle i tyle jedzenia suchego u Lidki i kupiłaby puszki w sieci i póżniej rozliczylaby się ze zlotówek zebranych na watku.Zostałaby takim internetowym skarbnikiem od jedzenia.Dal nas to ogromna pomoc .
Na glowie mialbyśmy oplatę czynszu,zakup żwirku,leki ,wet i sterylki.
Pieniadze zbieramy na to głownie na bazarkach i z datków.Czynsz opłaca Teresa resztą ja się zajmuję.Chyba byłby fajny podział obowiazków?
Oczywiście jezeli wszyscy się zgodzą :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 28, 2009 9:00

mar_tika pisze:Madziula dzieki wielkie za suche jedzonko:)
Zrobimy może tak kupimy jedzenia za całość czyli 300zl i wyliczymy na ile czasu i na jaką ilośc kotów nam starczy.

Jeżeli wszyscy darczyńcy się zgodzą to możnaby bylo raz na 2 mies organizoawć zbiórkę na jedzenie.Zajęlaby się tym Iweta.Pieniązki poszlyby do niej na konto.Zamówiłaby tyle i tyle jedzenia suchego u Lidki i kupiłaby puszki w sieci i póżniej rozliczylaby się ze zlotówek zebranych na watku.Zostałaby takim internetowym skarbnikiem od jedzenia.Dal nas to ogromna pomoc .
Pieniadze zbieramy na to głownie na bazarkach i z datków.Czynsz opłaca Teresa resztą ja się zajmuję.Chyba byłby fajny podział obowiazków?

Ja sie zgadzam :wink: :lol:

Iweta

Post » Wto lip 28, 2009 10:52

Iweta pisze:

Ja sie zgadzam :wink: :lol:

No myślę że wypowiem sie w imieniu wszystkich.
Skoro Iwetka się zgadza to my tym bardziej. A nasze główne "czołgo buldorzery kocio chatkowe" :wink: by były troszkę odciażone z logistyki jedzeniowej :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 28, 2009 11:29

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:Ja sie zgadzam :wink: :lol:

No myślę że wypowiem sie w imieniu wszystkich.
Skoro Iwetka się zgadza to my tym bardziej. A nasze główne "czołgo buldorzery kocio chatkowe" :wink: by były troszkę odciażone z logistyki jedzeniowej :D

Iwetko dzięki wielkie :lol: tak jak Dorotka napisała bardzo by nas to odciązyło, mozna by więcej uwagi poświęcić na inne sprawy, a oczywiście zawsze też jak będziemy mogły to też szukamy mozliwości zdobycia jedzonka dla naszych kociaków.
Ja może dziś podjadę do Pani Hani która jeszcze ze zbiórki szkolnej ma dla nas jakąś dostawę :lol:

terenia1

Post » Wto lip 28, 2009 13:12

proszę bardzo ...

jestem za :)
poproszę o nr konta od razu może żebym nie zapomniała na przyszłość ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]