Moderator: Estraven
Kleo pisze:Ja też dorzuciłam dziś na kociarni 20zł na żarełko, Basia już wrzuciła do skarboneczki
MIKUŚ pisze:Potwierdzam. Na kociarnię wrzuciłam do wora 1,8 kg profilum ==> sponsor: MADZIULA.
W skarbonce jest 20 zeta od Cleo - rano przepnę na kartkę że na royalka. Ja też zgodnie z obietnicą 10 zeta dałam.
Państwo od Sheby przywieźli dziś weterynaryjnego royalkapaczkę 0,8 kg. Jutro kupią nam puszki dla kociastych![]()
Bo tak szczerze mówiąc zbieramy kasę na suche. A mamy już troszkę, ale za to półka z puszkami świeci pustkami
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Potwierdzam. Na kociarnię wrzuciłam do wora 1,8 kg profilum ==> sponsor: MADZIULA.
W skarbonce jest 20 zeta od Cleo - rano przepnę na kartkę że na royalka. Ja też zgodnie z obietnicą 10 zeta dałam.
Państwo od Sheby przywieźli dziś weterynaryjnego royalkapaczkę 0,8 kg. Jutro kupią nam puszki dla kociastych![]()
Bo tak szczerze mówiąc zbieramy kasę na suche. A mamy już troszkę, ale za to półka z puszkami świeci pustkami
Basia myślę, że nikt się nie pogniewa jak część zebranej kwoty zostanie przeznaczona na puszki z jedzonkiem dla kociaków, z tych pieniędzy można kupić jeszcze 1 pakę 10 kg od Lidzi a może resztę mżna przeznaczyć na puszeczki
Lidka pisze:Od czasu do czasu przyjeżdza pan i przywozi puszki z Niemiec. Mam je po cenach hurtowych. Za to co Wam zostało byłoby prawie 100 puszek. Załatwiac?
mar_tika pisze:Madziula dzieki wielkie za suche jedzonko:)
Ja wczoraj na kocirnię przywiozlam puszek za 40 zł .Bedzie na jakiś czas![]()
Zrobimy może tak kupimy jedzenia za całość czyli 300zl i wyliczymy na ile czasu i na jaką ilośc kotów nam starczy.
Miejmy nadzieję że na jakieś 2 mies.
Jeżeli wszyscy darczyńcy się zgodzą to możnaby bylo raz na 2 mies organizoawć zbiórkę na jedzenie.Zajęlaby się tym Iweta.Pieniązki poszlyby do niej na konto.Zamówiłaby tyle i tyle jedzenia suchego u Lidki i kupiłaby puszki w sieci i póżniej rozliczylaby się ze zlotówek zebranych na watku.Zostałaby takim internetowym skarbnikiem od jedzenia.Dal nas to ogromna pomoc .
Na glowie mialbyśmy oplatę czynszu,zakup żwirku,leki ,wet i sterylki.
Pieniadze zbieramy na to głownie na bazarkach i z datków.Czynsz opłaca Teresa resztą ja się zajmuję.Chyba byłby fajny podział obowiazków?
Oczywiście jezeli wszyscy się zgodzą
Iweta pisze:mar_tika pisze:Madziula dzieki wielkie za suche jedzonko:)
Ja wczoraj na kocirnię przywiozlam puszek za 40 zł .Bedzie na jakiś czas![]()
Zrobimy może tak kupimy jedzenia za całość czyli 300zl i wyliczymy na ile czasu i na jaką ilośc kotów nam starczy.
Miejmy nadzieję że na jakieś 2 mies.
Jeżeli wszyscy darczyńcy się zgodzą to możnaby bylo raz na 2 mies organizoawć zbiórkę na jedzenie.Zajęlaby się tym Iweta.Pieniązki poszlyby do niej na konto.Zamówiłaby tyle i tyle jedzenia suchego u Lidki i kupiłaby puszki w sieci i póżniej rozliczylaby się ze zlotówek zebranych na watku.Zostałaby takim internetowym skarbnikiem od jedzenia.Dal nas to ogromna pomoc .
Pieniadze zbieramy na to głownie na bazarkach i z datków.Czynsz opłaca Teresa resztą ja się zajmuję.Chyba byłby fajny podział obowiazków?
Ja sie zgadzam![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Iweta pisze:Ja sie zgadzam![]()
No myślę że wypowiem sie w imieniu wszystkich.
Skoro Iwetka się zgadza to my tym bardziej. A nasze główne "czołgo buldorzery kocio chatkowe"by były troszkę odciażone z logistyki jedzeniowej
mar_tika pisze:Madziula dzieki wielkie za suche jedzonko:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości