gosikbaum pisze:Wyręczać?? wydawało mi sie ze ta sprawa dotyczy Nas wszystkich a nie wyłącznie mnie, jako osoby która zadziałała, ale może sie mylę??
Kiedy natknelam sie na taka aukcje, to nie zakladalam watkow i nie rozmyslalam co tu zrobic lub czego nie zrobic. Albo chcesz cos robic i to robisz albo nie.
Sorry, ze tak prosto z mostu, ale to nie pierwszy raz, kiedy dyskutuje sie nie wiadomo o czym zamiast konkretnie dzialac (mnie np. nie interesuja prywatne rozmowy na gg i nawet w tym wypadku bym ich nie wklejala, bo szanuje czyjas prywatnosc).
Bardzo dobrze, ze chcesz porozmawiac z wychowaczynia. Mam jednak nadzieje, ze to nie utknie w martwym punkcie i ze na pewno dowiedza sie o tym rodzice. Moze oni nie zdaja sobie sprawy czym to grozi?
Aukcji i tak nie zobacze, bo mam blokade...
On mieszka w W-wie? Zawsze mozna wyslac do rodzicow wydruki za potwierdzeniem odbioru.. Powiadomienie rodzicow to jest podstawa w tym przypadku. Podejrzewam, ze nie wiedza, ze syn zbiera kase na aukcjach.
I o ile mozna sobie darowac robienie jakiejs zadymy na policji, klubie czy gdzies tam, o tyle rodzice na pewno powinni wiedziec.