Kicia_ pisze:Dzięki za kciuki. Nawet jak testy wyjdą źle (tfu, tfu) to i tak Mirka nie zostawię. Zrobię wszystko, żeby znaleźć mu dom.

NIE SKAZUJMY GO NA ŚMIERĆ W SCHRONISKU!!!!
Jak z ogłoszeniami???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Aktualne zdjęcia Mirka ukazują się na wątku SchronWro co tydzień. Wieczorkiem moge przysiąść i wstawić wszystkie, które znajdę.
Korciaczki pisze:My możemy zrobić różne, ale alegro niestety nie. Czy ktoś może zrobić alegro dla Mirka? Prosimy![]()
![]()
dziękujemy za pomocKorciaczki pisze:Mirek na alegratce:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1926226 ... e_dom.html
Niech przyniesie mu szczęście![]()
![]()
![]()
Zrobimy jeszcze na ojej, e-oferty, spróbujemy na Cafe animal. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach dla Mirka.
ARNOLD pisze:To u mnie Mirek mial znalezc dom.Czekalismy na niego niecierpliwie.Wynik testu wszystko zmienil.Jest mi bardzo przykro,mam wielkiego moralnego kaca,ze tak sie stalo.Mam inne koty rezydenckie,tymczasy,kociaki na odchowanie i zadnej mozliwosci izolacji Mirka od reszty.Chyba wolalabym,zeby byl Felv dodatni,bo wtedy moge szczepic te ktore dochodza.Wiem,ze bedzie mial test powtarzany,jezeli wynik sie zmieni-ludze sie,ze to moze blad-to wtedy nawet piechota po niego polece.Na razie staram sie tez cos dla niego znalezc.Bardzo mi przykro,przepraszam was i Mireczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, elmas i 75 gości