A oto TŻ Velvet z Pucusiem w objęciach.Dodam,że to było ich pierwsze spotkanie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
velvet pisze:ja też czekam na wieści i zdjęcia
bo żal strasznie
dla mnie wydawanie w tej chwili kota do domku gdzie będzie sam a miał wcześniej kiciuś towarzystwo jest bardzo przykre
dlatego mam nadzieję że holala chociaż go nosi, przytula bo to takie maleństwo spragnione na pewno teraz towarzyszów i miłości, czułości
ewar pisze:Bardzo Ci dziękuję i Twojemu TŻ-owi za zrobienie czegoś,co ja powinnam zrobić wcześniej.Powinno się przestrzegać zasad forum,już wcześniej się z tego tłumaczyłam.Zmienię tytuł wątku,nawet nie zauważyłam tego "chyba",bo to o to chodzi,ale myślę,że przeniesiemy go na koty.Wątek Julci także.Cieszę się,że zrobiłaś zdjęcia,już nie mogę się doczekać.Kotek nie jest może urody porażającej,ot,krówek z połataną buzią,ale jest najmilszym kotem,jakiego miałam.Z resztą sama widziałaś.Chyba już taki zawsze będzie.Wcześniej już pisałam,że Holala ma szczęście,bo trafił się jej cudowny kot i Pucuś,bo ma świetny domek.
ewar pisze:Jeju,ale cudne zdjęcia!Ja takich nie potrafię robić.Pucunio mój kochany.Tillibulek,dzięki stokrotne![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości