"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Kurczaki Bo normalnie mi się wierzyć nie chce, że takiemu Eddiemu nikt domu nie chciał dać, przecież on rudo-biały jest, piękny i w ogóle. Co jest grane?
Żadnych wieści, nic Nic nie wiem, jest mi wstyd i głupio. Ale co ja w końcu mogę? Dzwoniłam, nie odbierał i nie oddzwaniał. Prosiłam kolegę przez którego do mnie dotarł o kontakt i informację, też nic...
Jeśli w ogłoszeniach jest nr tel Gniewka i jego mail, to może niech wiszą?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
Szybko poszło Pan odpisał właśnie, że kociaste cały czas szukają domków. Owszem było kilkanaście maili, telefonów od czasu kiedy wystartowaliśmy z ogłoszeniami ale niestety TEN wyjątkowy i odpowiedni domek jeszcze się nie znalazł.
Czyli ogłoszonka niech wiszą, mam nadzieję, że szczęście się do kociastych uśmiechnie niedługo
i od tak dawna nie było informacji czy kotki mają dom?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com