Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aania pisze:e tam. bo się zawstydzę. przecież ja im dam tylko kawałek podłogi.i piszcie "co" jeszcze zostało do "rozparcelowania"
kastapra pisze:Oferuję transport dziś popołudniu, jutro popołudniu, we czwartek i kiedy tam chcecie. Na Wielopolu wjezdza się w ta bramę.
Dzwonił Pan w sprwie Toni, ale inna Pani była pierwsza, więc rozpytałam Pana, że gdyby tamta Pani co była pierwsza jednak wzięła Tonię, to jaki kot ew. wchodziłby w rachubę. Więc młoda kotka do roku...Pomyślałam o Luizie, nie wiemy ile ma ale jest młoda, niech ma do rokui co plus-wysterylizowana, więc mama tego Pana nie musiałaby ponosić kosztów, to dla niej kot. Oni nie mają samochodu, więc musieliby wozić Tonie na sterylke komunikacją miejską. No nic, jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to napomknę o Luizie, jak będzie u mnie w piątek. Noemik jak możesz zrób jej ładniutkie fotusie
anna09 pisze:Tweety, ja mogłabym (dzisiaj nie dam rady, ale jutro tak) zawieźć Franka na Krzemionki. Tylko zastanawiam się, jak to najlepiej zorganizować, żeby on jak najmniej czasu był narażony na mróz, bo na Wielopolu ciężko znaleźć miejsce parkingowe blisko tego budynku.
noemik pisze:kastapra pisze:Oferuję transport dziś popołudniu, jutro popołudniu, we czwartek i kiedy tam chcecie. Na Wielopolu wjezdza się w ta bramę.
Dzwonił Pan w sprwie Toni, ale inna Pani była pierwsza, więc rozpytałam Pana, że gdyby tamta Pani co była pierwsza jednak wzięła Tonię, to jaki kot ew. wchodziłby w rachubę. Więc młoda kotka do roku...Pomyślałam o Luizie, nie wiemy ile ma ale jest młoda, niech ma do rokui co plus-wysterylizowana, więc mama tego Pana nie musiałaby ponosić kosztów, to dla niej kot. Oni nie mają samochodu, więc musieliby wozić Tonie na sterylke komunikacją miejską. No nic, jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to napomknę o Luizie, jak będzie u mnie w piątek. Noemik jak możesz zrób jej ładniutkie fotusie
Karolinko,
Moja Kora ma jutro sterylkę.
Ona ma około roku.
I jest strasznie miziasta. Coraz bardziej z każdym dniem.
kastapra pisze:To do kogo w końcu trafia Franio?
kastapra pisze:Oferuję transport dziś popołudniu, jutro popołudniu, we czwartek i kiedy tam chcecie. Na Wielopolu wjezdza się w ta bramę.
kastapra pisze:noemik pisze:kastapra pisze:Oferuję transport dziś popołudniu, jutro popołudniu, we czwartek i kiedy tam chcecie. Na Wielopolu wjezdza się w ta bramę.
Karolinko,
Moja Kora ma jutro sterylkę.
Ona ma około roku.
I jest strasznie miziasta. Coraz bardziej z każdym dniem.
Boze!!!!!!!!!!!!! zapomniałam o małej na śmierć rany, to chyba taka kotka jak oni chcą. Kasia, zrób jej jakieś kilka zdjęć lepszych niż ma na allegro.
Tweety pisze:jak najpóźniej, wtedy można tam znaleźć gram miejsca. Czy umówisz się z panią na dostarczenie chłopaka-supermiziaka? I widziałam na wątku krakowskich schroniaków, że catalina pisała o możliwości zabrania Pumy do weta, bo ta rana tam nie bardzo i w dodatku ma coś na skórzeMogłabyś w któryś dzień?. Ja zostawię podpisany tam jutro transporter Pumy i przyniosę jej książeczkę z domu, także do tego transportera można zapakować Frania. Aha i zostawiłabym dla mjs (mówiła, że można tak zrobić, że weźmiesz dla niej) rzeczy na bazarek, z Bytomia przyszły mi dwie paczki czegoś
aania pisze:tweety ja na śmierć zapomniałam o sks- sie moich dzieci, będę dopiero ok. 18. może być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 649 gości