W dodatku kot śmietnikowy z naszego śmietnika podejrzanie gruby, a ja myślałam, że to kocur

Moderator: Estraven
Axa76 pisze:Może ktoś chce pluszaka Czarną Strzałę?Bo tego stwora w domu sobie nie wyobrażam... krówkę prędzej, spokojna jest
![]()
Jeśli chodzi o kastrację to najtrudniejsza jest część logistyczna, środki finansowe jakoś udałoby się zorganizować...
Kociama pisze:Axa76 pisze:Może ktoś chce pluszaka Czarną Strzałę?Bo tego stwora w domu sobie nie wyobrażam... krówkę prędzej, spokojna jest
![]()
Jeśli chodzi o kastrację to najtrudniejsza jest część logistyczna, środki finansowe jakoś udałoby się zorganizować...
Axa trzba by sie umówic na łapankę
nie wiem gdzie Wy sterylizujecie
w naszej lecznicy mozna po kastracji i sterylce Kociaste przechować
Przydałaby sie jednak klatka
Axa76 pisze:Kociama pisze:Axa76 pisze:Może ktoś chce pluszaka Czarną Strzałę?Bo tego stwora w domu sobie nie wyobrażam... krówkę prędzej, spokojna jest
![]()
Axa trzba by sie umówic na łapankę
nie wiem gdzie Wy sterylizujecie
w naszej lecznicy mozna po kastracji i sterylce Kociaste przechować
Przydałaby sie jednak klatka
nie wiem, jacy my![]()
Anita w Bielsku i ostatnio ponoć na Moniuszki w Cieszynie, ale jednak trzeba je przetrzymać w domu raczej... to na 90% kocurki są... więc trochę mniejszy problem, bo nikogo nie urodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 212 gości