Dobrze, że Josephine ma już wszystko za sobą..
Oby szybko znalazł się dla niej domek.
Mocne kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A co słychać u Debbie?
mimw pisze:Trochę z opóźnieniem, bo przez ostatnie dni prawie mnie w domu nie było.
W środę Nebraska miała wyciągnięte szwy. Ranka po sterylce bardzo ładnie się zrosła i zagoiła. Odczyn zmalał i powinien całkiem zniknąć za jakiś czas.
Wyniki badania kupki nie wykazały pierwotniaków, ani u Nebraski ani u Selecty. Ostatnio nie miałam możliwości, ale przez następne dni poobserwuję, czy luźne kupki same nie ustąpią. Jeśli nadal będą występować, odwiedzimy znowu weta w tygodniu.
Poza tym Nebraska czuje się świetnie, ogromna energia ją rozpiera, a przy tym jest przytulastym i całuśnym pieszczoszkiemNo i jest po prostu piękna.
Doskonale się dogaduje z moimi dziewczynkami. Z Selectą ścigają się jak szalone przez większość dnia
starchurka pisze: (...)
Bardzo się cieszę, że badania nie wykazały jakiegoś świństwaBardzo, bardzo się cieszę
. No i fajnie, że odczyn zmalał.
Ależ Nebrasia wygąda jak szop pracz terazstrasznie śliczna
Dobrze, że się z Talibem dogadująCoś mi się zdaje, że one po prostu mają baaaardzo podobne charaktery
Myszka.xww pisze:Nebraska pojechala dzisiaj do swojego domu - Pani czekala na nia cierpliwie dwa tygodnie. Bedzie miala dobrych opiekunow
Mimw byla bardzo dzielna i oddala Kruszynie bez walki
Myszka.xww pisze:Nebraska pojechala dzisiaj do swojego domu - Pani czekala na nia cierpliwie dwa tygodnie. Bedzie miala dobrych opiekunow
Mimw byla bardzo dzielna i oddala Kruszynie bez walki
Jowita pisze:czy mogę prosić o jakieś wieści o Kairku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 196 gości