kristinbb pisze:koteczekanusi pisze:Marcelibu pisze:koteczekanusi pisze:kristinbb pisze:Rozumiem,że w kibelku masz zamiar spędzić cały dzień???

Nie, dziś na tarczy. Koty się zaparły i postanowiły dziś nie sikać w ogóle. A do laboratorium mogłam zawieźć tylko do 14. Jutro rano będę podejmować akcję od nowa. Choliry jedne - jak nie trzeba, to do kuwety kolejka.
Tak więc się udałam do weta bez wyników. Mała podobno w świetnej formie, jeśli w sobotę nie będzie gorąco, ciachamy. No chyba że uda mi się wreszcie złapać siq i wyjdzie coś z pęcherzem. Odpukać.
Tylko oczy nadal niedobrze, jakkolwiek podobno już nie ma w nich bakterii, tylko spojówki trochę zapalone, ale nie na tyle, by dawać antybiotyk.
Trochę mnie rozbawiła ta sytuacja z Twoim czekaniem na sioo

. Ale tylko w tym aspekcie czekania.
Trzymam mocno, żeby się udało następnym razem

.
Bo to ogólnie jest dość zabawne...
Zabawne...
Jak tak parę dni popolujesz...to na pewno będzie śmieszne...

A kysz, a kysz.
Sama to pomyślałam, ale nie chciałam pisać, by nie wykrakać.
Najgorsze jest to, że nie da się tego przechowac, tylko trzeba od razu wieźć do laboratorium.
A zmieniając temat - jeśli chodzi o kasę, nie ma sprawy. Równie dobrze może iść na tego kota. Mam wrażenie, że ostatnio czytam same wątki, gdzie potrzebna jest kasa. A nie zaglądam nawet do 1/10 wątków na tym forum, że o innych nie wspomnę.
Ale w każdym razie pomyślałam, że najwyższy czas zadbać o kasę. Przez forum przechodzą naprawdę duże pieniądze, a jest to tylko kropla w morzu potrzeb. Chyba nadszedł czas, by poważnie pomyśleć o zwrocie podatku. 6% to może nie majątek, ale lepiej go przeznaczyć na zwierzaki niż na diety dla posłów i tym podobne. A jeśli się zliczy całą kasę z forum, to da się za to uratować niejednego zwierzaka.
Już samo 6% moje i TŻta to kilka setek (tak myślę), a przez forum przewija się kilkaset, jeśli nie kilka tysięcy osób.
Chyba założę w tej sprawie wątek na kotach.