Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:dziewczynki - to jeszcze potrzebuję śliczne zdjęcie kotka w zabezpieczonym oknie, najlepiej którejś z Was - grzecznie proszę:)
Magija pisze:dziewczynki - to jeszcze potrzebuję śliczne zdjęcie kotka w zabezpieczonym oknie, najlepiej którejś z Was - grzecznie proszę:)
Georg-inia pisze:Magija pisze:dziewczynki - to jeszcze potrzebuję śliczne zdjęcie kotka w zabezpieczonym oknie, najlepiej którejś z Was - grzecznie proszę:)
z tej drugiej strony? to ja proponuję, niech Mokka wyleci na chwilę poza swój balkon i pstryknie kilka fotek. Mieszka najwyżej
przepraszam, gorąco tu jak diabli, chyba mi głupawka odwala
Magija pisze:Georg-inia pisze:Magija pisze:dziewczynki - to jeszcze potrzebuję śliczne zdjęcie kotka w zabezpieczonym oknie, najlepiej którejś z Was - grzecznie proszę:)
z tej drugiej strony? to ja proponuję, niech Mokka wyleci na chwilę poza swój balkon i pstryknie kilka fotek. Mieszka najwyżej
nie jest to głupie - zdjecie z tej drugiej strony, spróbuję je dziś zrobić
mokkunia pisze:Magija pisze:Georg-inia pisze:Magija pisze:dziewczynki - to jeszcze potrzebuję śliczne zdjęcie kotka w zabezpieczonym oknie, najlepiej którejś z Was - grzecznie proszę:)
nie jest to głupie - zdjecie z tej drugiej strony, spróbuję je dziś zrobić
Umiesz fruwać?
Magija pisze:mam możliwość wydruku 1000szt ulotek za free, ale dopiero pod koniec września
zrobiłam coś takiego
Magija pisze:spoko - po to wrzuciłam, żeby wyszło dobrze
wszystko się da zmienić
![]()
moze być cała a4 bez dopłaty
Magija pisze:spoko - po to wrzuciłam, żeby wyszło dobrze
wszystko się da zmienić
![]()
moze być cała a4 bez dopłaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 101 gości