Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna G-R pisze:Oswiadczam ze wszystkie dylematy wyjasnilysmy sobie z Adria i nie ma powodu dalej ciagnac tego /przykrego dla nas/tematu.To bylo jedno wielkie nieporozumienie.Brak dokladnych informacji domysly przypuszczenie i zrobilo sie kuriozum.Bede teraz ja i Adria w kazdej waznej kwestii rozmawiac osobiscie lub telefonicznie zeby nie bylo przekazywania informacji przez osoby trzecie.Najwazniejsze jest dobro Majusi i dobra wspolpraca miedzy mna a schronem reszta jest nieistotna.
Chcialabym juz nie kontynuowac tematu bo wszystko jest juz dobrze o co bardzo prosze.
Basiu nie gniewajcie sie na Miuti ona mnie zna i dzisiaj to przeczytala i po prostu zrobilo sie jej przykro to wszystko.Zawsze mi sluzy rada i pomoca i naprawde bardzo kocha zwierzeta.To znowu jest przyklad informacji czastkowej i co z tego wynika.Miuti chciala mnie tylko obronic.
TEMAT JEST ZAMKNIETY DLA MNIE I DLA CK teraz najwazniejsza rzecza jest zrozumienie i dobra wspolpraca dla dobra Majusi i innych zwierzatek ktore potrzebuja pomocy a do tego potrzebny tez jest spokoj.
Pozdrawiam cale CK od siebie i Majusi - grubaska![]()
![]()
![]()
.
Anna G-R pisze:Tak Majus ma zmniejszone dawki jedzenia.Na razie 1/2 szalki mniej co sie kocinie nie bardzo podoba ale dajemy rade.Pozniej jak sie troszke obkurczy zoladek sprobujemy jeszcze o drugie pol.
Bedzie tylko trzeba zwracac baczna uwage na to czy cukier bedzie grzeczny![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości