Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:I nie dzwoniłaś ... Szkoda ..
60-tak kotka jest strassszzzznie dzika - siedzi wetce na kolanach, strzela baranki, wywala brzucha .
I jest przepiękna - bura![]()
I potrzebuje domu - takiego dzikusa na działki strach wypuszczać...
annskr pisze:Łap na cokolwiek, byle skutecznie![]()
![]()
I dzwoń - podjedziesz do lecznicy ze mną, bo ja się boję sama po ciemku
jolabuk5 pisze:A ja mam chorobę lokomocyjną i w samochodzie jadę zawsze w jednym kierunku (do Rygi)
jolabuk5 pisze:Tak na marginesie - na jaką rybę lepiej łapać - kupiłam surewego fileta. Czy to zaserwować surowe, czy zagotować? a może usmażyć?
annskr pisze:jolabuk5 pisze:A ja mam chorobę lokomocyjną i w samochodzie jadę zawsze w jednym kierunku (do Rygi)
Będę Cię leczyć kuracją szokową, z kuwetką pod Rygą![]()
jolabuk5 pisze:Tak na marginesie - na jaką rybę lepiej łapać - kupiłam surewego fileta. Czy to zaserwować surowe, czy zagotować? a może usmażyć?
może po grecku![]()
![]()
Ja bym się złapała..
annskr pisze:I nie dzwoniłaś ... Szkoda ..
60-tak kotka jest strassszzzznie dzika - siedzi wetce na kolanach, strzela baranki, wywala brzucha .
I jest przepiękna - bura![]()
I potrzebuje domu - takiego dzikusa na działki strach wypuszczać...
annskr pisze:Nie mam zdjęcia - może dziś dam radę pstryknąć.
Allegro bardzo się przyda dla koteni..
annskr pisze:Grrr ... wrrr.....
Karmicielki z działek zabrały dziś tę "dziką" z lecznicy - bo ona musi wrócić, bo ludzie o nią pytają. Zdjęć nie będzie, ogłoszeń nie będzie.
Wrrr
Mam nadzieję, że żaden pies jej nie zeżre, a debil nie otruje - bo dwa braciszki ssaczka Totka były podtrute, na szczęście dt w sobie Niny B. zareagował błyskawicznie i już są na prostej.
Karmicielka nawiedzona przejęła ode mnie kotkę pełna ochów i achów, dopominała się o obiecane sterylki kotów na jej podwórku. Podobno 3-5 sztuk. Cóż, będziemy ciachać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości