wibrysko - zmieniłam tytuł na dogo, a w ogłoszeniu napisałam o Mruczkach mniej więcej tak w poście powyżej. Zastanawiam się, czy to ogłoszenie nie jest zbyt długie i odstraszające.
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Z Mruczkiem, jak zwykle wieczorem
mam sesję miziankową przed monitorem
Mruczylka kochana
jak ma ochotę, to przychodzi na kolana
Zazwyczaj jednak nie ma to ochoty
bo ma tak dużo roboty
jak tylko mogą mieć małe koty
Zdjęcia na stronę czternastą będą jutro.
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
A co będzie jak jutro będzie już strona piętnasta Głaski i mizianki dla Mruczusiów, szczególnie dla Mruczka... Mruczylka jest słodka, ale chłopak zupełnie mi zawrócił w głowie
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
No już, wrzucam jesteście rozpuszczone gorzej niż moje koty Jak czegoś nie ma to od razu krzyk. Najgorzej, że to ja wszystkich rozpuściłam Was ze zdjęciami, a koty ze wszystkim
Bajka - ON naprawdę potrafi zwrócić w głowie A najgorsze jest to, że Mruczek należy do kotów, które patrzą człowiekowi w oczy. Usiądzie taki i patrzy...
Dziś Mruczki były na spacerku Na początku oczywiście przerażone co się dzieje. Mruczek pierwszy zaczął zwiedzać okolicę. Mruczylka raczej siedziała za żywopłotem, ale później też zaczęła się trochę rozglądać. Jakby je parę razy wyprowadzić to by się przyzwyczaiły. Psów się nie bały - chyba nie wiedziały co to jest, najbardziej zainteresował je przemykający kolega, ale ten z kolei w ogóle nie zwrócił na nie uwagi. Tak więc jak ktoś chce koty wyprowadzać w szelkach to zapraszam po Mruczki.
Coś pustawe to nowe forum i pomimo szumnych zapowiedzi jakoś nie widać, żeby się różniło od pozostałych. Ja się w każdym razie nie przenoszę Mruczki MUSZĄ znaleźć dom do listopada, bo później wyjeżdżamy i nie mamy gdzie ich przechować