Femka pisze:Fidżi będzie mieszkać na Fidżi

Niestety, tylko w Berlinie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Fidżi będzie mieszkać na Fidżi
CoToMa pisze:Femka pisze:Fidżi będzie mieszkać na Fidżi
![]()
![]()
![]()
Niestety, tylko w Berlinie
CoToMa pisze:Myślę, że to będzie dobry domek. ludzie bardzo rozsądnie mówili, o wszystko sie wypytywali. Umowę adopcyjną podpisali, nawet poparli, że tak powinno być.
A moje dzieci odetchnęły. Bo państwo się jeszcze zastanawiali nad Bazylem. Jak pojechali, to Jędrek stwierdził, że uratowali Bazyla![]()
![]()
![]()
Jędras bardzo chciałby "wykupić" Tygryska i Bazyla. Nie wiem skąd mu się wzięło takie określenie.
Femka pisze:CoToMa pisze:Myślę, że to będzie dobry domek. ludzie bardzo rozsądnie mówili, o wszystko sie wypytywali. Umowę adopcyjną podpisali, nawet poparli, że tak powinno być.
A moje dzieci odetchnęły. Bo państwo się jeszcze zastanawiali nad Bazylem. Jak pojechali, to Jędrek stwierdził, że uratowali Bazyla![]()
![]()
![]()
Jędras bardzo chciałby "wykupić" Tygryska i Bazyla. Nie wiem skąd mu się wzięło takie określenie.
to może nie łam Jędrusiowego serduszka
CoToMa pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Myślę, że to będzie dobry domek. ludzie bardzo rozsądnie mówili, o wszystko sie wypytywali. Umowę adopcyjną podpisali, nawet poparli, że tak powinno być.
![]()
![]()
to może nie łam Jędrusiowego serduszka
gdyby to tylko ode mnie zależało...
CoToMa pisze:Moje dzieci się bardzo przywiązały do Tygryska i Bazyla. To były bardzo dzikie kocięta, a Aga i Jędrek je oswoili. Cały czas im tłumaczę, że kotki muszą znaleźć dom. Mam nadzieję, że to zrozumieją...
Femka pisze:jesooo, że natura potrafi tworzyć takie cudeńka....
CoToMa pisze:Femka pisze:jesooo, że natura potrafi tworzyć takie cudeńka....
a zauważyłaś jakie ma białe końcówki uszeczek?
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:jesooo, że natura potrafi tworzyć takie cudeńka....
a zauważyłaś jakie ma białe końcówki uszeczek?
cudne uszeńka zauważyłam. ale zauroczyło mnie symetryczne ubarwienie pysia.i uwieczniony wrzask głodnego tygrysa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 275 gości