Moderator: Estraven
Miałam już momenty zwątpienia, bo mały uciekał jak szlalony na widok idącego po mieszkaniu człowieka. Od wczoraj zaczęliśmy oswajanie metodą szynkową, dzisiaj doszła metoda parówkowa. Tymek,żeby dostać smakołyk musi za mną iść. Tymek przychodzi już nawet jak pokazuję rękę nawet pustą. Nie jest jeszcze tak oswojony jak być powinien, żeby móc iść do nowego domu ale zdecydowanie jest sukces 

Mam nadzieję, że adopcja dojdzie do skutku; domek jest zdecydowany w 100%. Tymka wystawiłam dzisiaj na allegro, zobaczymy jak pójdzie mi szukanie domu dla malucha. Domek oczywiście musi być najlepszy
Tak więc złapane są wszystkie z młodszego pokolenia-Tymek, chorowity Janek i tygrysek właśnie złapany, który pójdzie do blondi. Na kopalni została jedna kocica do sterylki ale to musi poczekać. Wróciłam właśnie z Jankiem od weta, nie jest dobrze z tym oczkiem-chyba będziemy jechać na konsultacje do dra Gierka (zrost rogówki z tęczówką).Patsi pisze:Plamka została odebrana, wspaniali opiekunowi nie byli z nią nawet u weta na ściągnięcie szwów (choć mieli iść od razu). Najbardziej wkurzyło mnie to, że ten domek nie wzbudził moich najmniejszych podejrzeń...No cóż, dobrze, że do nas wróciła-teraz będę jeszcze ostrożniejsza.
Patsi pisze:Plamka została odebrana, wspaniali opiekunowi nie byli z nią nawet u weta na ściągnięcie szwów (choć mieli iść od razu). Najbardziej wkurzyło mnie to, że ten domek nie wzbudził moich najmniejszych podejrzeń...No cóż, dobrze, że do nas wróciła-teraz będę jeszcze ostrożniejsza.
CoToMa pisze:Patsi pisze:Plamka została odebrana, wspaniali opiekunowi nie byli z nią nawet u weta na ściągnięcie szwów (choć mieli iść od razu). Najbardziej wkurzyło mnie to, że ten domek nie wzbudził moich najmniejszych podejrzeń...No cóż, dobrze, że do nas wróciła-teraz będę jeszcze ostrożniejsza.
Myślę, że takich sytuacji nie jesteśmy w stanie tak do końca uniknąć.
Ale i tak dobrze, że zadzwonili i kota oddali. Mogli przecież wyrzucić...
Czy mogę dostać PW na wszelki wypadek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Blue, Meteorolog1 i 74 gości