Wyszła, zaszła, i wróciła czyli TAK kociej aborcji:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 30, 2007 20:02

Niemożliwy, bardzo sie ciesze :D kibicowalam Ci po cichu.
A jak sie juz Pusia nacieszysz to pomaszeruj do KOCIEGO ABC http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=27018 i uzupelnij wiedze nt. opieki nad kotem 8) .
Zacznij od CZĘŚCI III, czyli jak dbać i kochać mądrze
3. KOCIA DIETA http://www.wsinf.edu.pl/~klimek/rokcafe/karmy_polecane/

:wink:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt mar 30, 2007 20:06

Ciesze się że Pusia wróciła.

Ja nawet wiem dlaczego zwiała - bo miała dość karmienia jej Whiskasem. Jesli dalej ją będziesz tym karmił, to znowu od Ciebie ucieknie. :lol:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt mar 30, 2007 20:07

Ja czytałem od samego początku i trzymałem kciuki.
Ale się teraz cieszę. :D :lol: :D :lol: :D

Swoją drogą to dostałeś szkołę życia przez te dni...

Belastian

Od: Sob lut 17, 2007 23:15

Post » Pt mar 30, 2007 20:20

Barrrdzo sie ciesze!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 30, 2007 20:37

Trochę za bardzo sie cieszę, że Pusia wróciła, by zacząć pisac solidny OPR, ale juz mnie wyręczono we wcześniejszych postach :)
MIzianki dla Pusi :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pt mar 30, 2007 20:38

Pusia, to ja wpiszę Cię oficjalnie do spisu forumowych kotów, a Ty się zabierz za wychowywanie swojego niemożliwego dużego. :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt mar 30, 2007 20:51

niemozliwie_glupi pisze:Nie zapomnijcie, że teraz mam dostać nieziemski op***dol:-)

Mówisz? Masz!
NIEZIEMSKI OP***DOL! :twisted: :twisted: :twisted:
To dla Ciebie.
Puśka, możesz wyłączyć szwendak.
Teraz już będzie tylko lepiej! :mrgreen:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt mar 30, 2007 20:53

Puśka jest :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

skrzydelkomexico27

Od: Czw lut 22, 2007 13:10

Post » Pt mar 30, 2007 21:02

Brawo Puśka. :dance:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt mar 30, 2007 21:08

Karolka pisze:
XAgaX pisze:a Wy nie znacie przypadkiem jakiegoś przystojnego skina, co? :oops: :twisted:

Aga znalazłam dla Ciebie idealnego kandydata :ryk: :ryk:

Obrazek

Nie skorzystam, ze względu na drugą część tatuażu zwaną swastyką. :wink: Precz z nazizmem :x

i oczywiście bardzo się cieszę, że kota wróciła, i nie zapomnij zgłosić się po zwyczajowy skinowski OPR :twisted:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt mar 30, 2007 21:21

niemozliwie_glupi pisze:A tak w ogóle, Oi! Oi! co się z tematem porobiło:D Skinheadgirl pasuje do kota tak jak pięść do nosa:D Czyli nie jestem sam;)

a pasuje, pasuje :) I to jak:

Obrazek

poza tym kot pasuje do każdego :!: :D

Co do ankiet, pamiętam jaki kiedyś spacerowałem ze swoim łysym koleżką po okolicznej miejscowości. Ja z 'czymś' na głowie, on praktycznie bez niczego;) Nagle podchodzi jakaś młodziutka dziewczyna... po jej minie można było wywnioskować, że idzie za nią jakiś porywacz i przystawia spluwę do pleców:D
- Przepraszam... bo ja... bo ja ankietę robię... o tych, no, eee... subkulturach.
Sporo z nią gadaliśmy, mam nadzieję, że się trochę oswoiła:)

ja wczoraj miałam inną śmieszną sytuację: na Placu Zamkowym w Warszawie zobaczyłam 2 chłopaków, którzy wyraźnie mieli ochotę się pocałować. Nagle jeden mówi do drugiego:
- może uważajmy, to nie Parada...
- Ale tu jest Warszawa, tu nas nie będą dyskryminować.
- i co, że Warszawa, tu jak widać też grasują skini (i palec w moją strone)
- Ona nie jest groźna, daj rękę...

dodam, że absolutnie NIE uważam, aby homoseksualizm był czymś złym, i panowie nie mieli powodu się mnie bać :)

Aha, i jeszcze w kwestii długowłosych panów z kwadratową bródką... Luuuudzie, czy Wy gustu nie macie w ogóle? Bleee, co to w ogóle jest?! :D Trzeba gościa dorwać, rozczesać mu te kudełki, bródkę potargać i nieco przebrać - wtedy będzie fajny;)

ano 8)
PS. Teraz sobie wyobraźcie wielkie miejskie blokowisko: 99% tutejszej społeczności to 'dresy' (ten najgorszy gatunek) i miłośnicy oczyszczania rasy aryjskiej. No i ja, 162 wzrostu, przenikający między blokami szybciej i zgrabniej niż bezpańskie koty:D

ja w blokowisku pracuję i budzę... hmm respekt okolicznej dresiarni :twisted: mała nie jestem, szczupła nie jestem, co prawda na swoje lata nie wyglądam, ale i nie na 15-tkę, dodajmy do tego glany i bezpieczeństwo w godzinach wieczornych gotowe 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt mar 30, 2007 21:44

A ja zawsze myślalam, że skini nie lubia się z punkami :oops: mój TŻ ma pamiątkową bliznę po spotkaniu ze skinami, może dlatego zawsze kojarzyli mi się z przemocą i nietolerancją... :roll:
Obrazek
Mania - Czy te oczy moga kłamać?

Finaltime

Od: Nie paź 29, 2006 13:57

Post » Pt mar 30, 2007 21:52

Finaltime pisze:A ja zawsze myślalam, że skini nie lubia się z punkami :oops: mój TŻ ma pamiątkową bliznę po spotkaniu ze skinami, może dlatego zawsze kojarzyli mi się z przemocą i nietolerancją... :roll:

różni są skinheadzi, różni też punkowcy... nie jest też tak, że wszyscy członkowie danej grupy się lubią między sobą ;)
Przemocy nie popieram, co do nietolerancji: poza rozmnażaniem dachowców i kundelków, co ze skinerką nie ma wiele wspólnego, nie znoszę czegoś, co określam pluciem na Polskę. I wtedy nie ma zmiłuj, w bitwach na słowa jestem zaprawiona :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt mar 30, 2007 22:04

XAgaX pisze: nie znoszę czegoś, co określam pluciem na Polskę. I wtedy nie ma zmiłuj, w bitwach na słowa jestem zaprawiona :twisted:

Ale plucie na polskich jak najbardziej polityków dopuszczasz? Proszę? <wredna podpucha>

A wątek w końcu powędruje na KŁ :twisted: , mówię Wam...

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pt mar 30, 2007 22:06

XAgaX pisze:a pasuje, pasuje :) I to jak:

Obrazek

W rzeczy samej 8O Dwie krople wody :!:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

[poprzednia][następna]