Black Jack, Johny Walker, Kocilla i Reszta Stada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2007 22:13

Przykleić Kluskę na super glu :?: :? To mogłoby być interesujące... :roll:
agnes - Niezależne Tygrysy maja gdzieś aż tak męczący wysiłek fizyczny jak łażenie po dachach domu sąsiadów...
W tym czasie wyciągają długachne łapeczki i wygrzewają kości na środku podwórka... 8) Postaram się to uwiecznić jutro na fotkach. Po prostu leżą jak naleśniki i smażą się w słońcu :lol: Robią przerwy tylko na posiłki. Oczywiście regularne posiłki. No, może jeden regularny posiłek zaczynający się około 8.00 a kończący sie około 22.00 :wink: Biegunki odeszły (chyba) w siną dal (od tygodni nie korzystają z kuwety w domu ). A One same wyglądają lśniąco i kwitnąco :lol:
Ela, Era, Jawusia, Kropa, Kocillla I, szynszyli sztuk 4 i 2 Niezależne Tygrysy.

Zabajka

Od: Wto gru 19, 2006 10:42

Post » Śro kwi 11, 2007 20:10

Witam po przerwie !
Dostałam maila z przypomnieniem, więc nadrabiam zaległości :lol:
Święta, święta i po Świętach. Znacie powiedzenie, że coś tam "diabeł nakrył ogonem " :?: He he he to zerknijcie, jak też ogrzewa się Black Jack :
Obrazek
A tymczasem zima znowu atakuje i trzeba się mocno dogrzewać ! Co tez czynią obydwa tygryski. A gdzie jest najcieplej.... :conf:
Obrazek Obrazek
A jak sobie poradzić, gdy cieplutka "poduszka" się wymsknie... :conf:
Obrazek Obrazek
Wtedy tygrysy muszą sobie radzić same...
Poza tym pod oknami pięknie pachną hiacynty, a babka Erka doczekała się dziś wreszcie gruntownego "czyszczenia" (bez woskowania he he he ). Ponad 4 godziny zeszło mi na dogłębnym wyczesaniu, potem strzyżenie, potem znów trymowanie, i zaś podrównanie... Potem gruntowne naszamponienie, wymasowanie, spłukanie i spacer w słońcu (tak około pół godzinki) by włos opadł z nadmiaru wody...
Ledwo żyję !!! Ręce pełne odgniotków, obtarć, bąbli...
Przede mną jeszcze ten sam rytuał z Kluseczką... :?

Zabajka

Post » Czw kwi 12, 2007 8:26

Pragnę tylko zauważyć iż Klusiunia jest większa od Babci Ery i ma gęściejsze futerko :lol: (a zarazem jest bardziej ruchliwa, takie "małe" żywe sreberko :ryk: )
Nie pozostaje Ci nic innego tylko zaproś znajomą fryzjerkę na kawusię (myślę, że Beata przyjedzie - podstępem Ją weź :wink: )
Dymniaczki super, ale jedno mnie zastanawia : do słoneczka przecież jest tak cieplusio, a te gnojki marzną w domu, wychowałaś sobie arystokrację kocią (chyba chcą żebyś im narożnik na słoneczko wystawiła - ich miny mówią to same za siebe :lol: :wink: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon kwi 23, 2007 21:00

Hurrrrrra !!!!!!!!!!!!!
Jawusia- Klusia wolna od dysplazji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dance: :dance2: :birthday: :dance: :dance2:
Stawy Kluseczki ocenił prof. Siembieda z AR Wrocław .
Poza tym Kocurzyska wyrka nie chcą opuszczać, tylko się opychają ponad normy :catmilk: a potem chrapią :roll: hmmmm

Zabajka

Post » Wto kwi 24, 2007 5:42

Super!!! :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2:
Przy takiej okazji możesz Kluseczkę wymiziać ode mnie :love: ( zresztą przy każdej możesz ;) ).
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto kwi 24, 2007 8:24

Super, super, super :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
No to poniedziałek był dobry i dla mnie i dla Kluski więc co :piwa:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto kwi 24, 2007 8:39

Wreszcie jakieś wiadomości... 8)

:balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto kwi 24, 2007 14:00

A bo to człowiek taki zapracowany !!! :roll: A w domu wygłodniałe potwory czekają na mnie :wink:
Coraz większe wory trzeba targać z karmą ! Kiedyś to tylko psie wory były wielgachne i ciężkachne. A teraz to i kocie są ogromniaste :twisted:

Zabajka

Post » Nie maja 13, 2007 19:25

Witam
Mam dla Was niespodziankę
Czaiłyśmy się z Kluseczką, żeby nie zapeszyć, ale teraz możemy sie juz przyznać 8)
Otóż dzisiaj Kluseczka ponownie debiutowała w ringu. Pojechałyśmy na wystawę do Krosna, gdzie Pan sędzia uznał, że Kluseczka ma piękny ruch ( hurrrrra :ryk: ), a na dowód swoich słów zapodał nam ocenę doskonałą , lokatę pierwszą, medal złoty (wygrałyśmy z suczką spod Krosna) oraz..........wniosek CWC na dorosłego Championa !!! :dance: :dance2:
NIE MA KULAWIZNY. Mamy na piśmie "dobra w ruchu" :regulamin:
Zadzwoniłyśmy od razu do "naszego" Dr. Bissenika. Cóż odrzekł na nasze "rewelacje" ?! He he he "aaaa gratulacje, to się bardzo cieszę, w takim razie zooperowałem dobrą nogę " he he he ależ ma poczucie humoru !!!

Zabajka

Post » Nie maja 13, 2007 19:53

Gratulacje dla dobrej w ruchu Kluseczki :dance: :dance:. Super!!!
Obrazek

gattara

Post » Nie maja 13, 2007 20:08

Ależ się cieszymy !
Teraz jeszcze tylko "wyskrobać" finanse na zastrzyki z Bonharenu lub Cartrophenu 8) za jedyne kilka stóweczek. To "nasmaruje" nam pięknie stawy i wzmocni chrząstkę stawową.
A potem..........
puchary, medale, "pudło z nr 1",zdjęcia, fotoreporterzy, wywiady, sława.... fiuuuuu nio to się będzie działo 8O
A tymczasem Szymanki znoszą mi do domu myszki i krety (martwe oczywiście). Czyżby miały jakieś propozycje kulinarne :?:

Zabajka

Post » Nie maja 13, 2007 20:24

Może to są "propozycje kulinarne" dla Kluseczki... :roll: Naturalna karma, chrząsteczki...Odpowiednio zbilansowana...
WIELKIE, WIELKIE gratulacje za 1 miejsce i za szczęśliwe zakończenie kłopotów zdrowotnych - potwierdzone na piśmie :D :wink: Warto było!
Tylko czuwaj nad EGO Gwiazdy, bo jak Ci się Panna rozwinie to posiłki na porcelanie będziesz musiała podawać...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie maja 13, 2007 20:47

He he he :lol: Narazie gwiazda pozwala sie łaskawie uwielbiać. A Dymniaki to chyba kamikadze 8O Znalazły sobie zabawę 8O Podchodzą do Gwiazdy - padają na glebę, a potem wywalają się brzuchem do góry i czekają na aplauz. Jak Gwiazda nie wykazuje się reakcją, bo zaczepiają ją łapą :!: Nio szok. Co to się wyprawia 8)

Zabajka

Post » Śro wrz 19, 2007 16:41

Elu, jeżeli zajrzysz na forum - jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za odnalezienie Kropeczki :ok: :ok:
Obrazek

gattara

[poprzednia]