Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:dopisałam oridermyl, Stronghold, Smectę i Nifurksazyd na listęjazzmania pisze:Beata pisze:Mysza pisze:gagucia pisze:tajdzi pisze:Czy ktoś z Was może myślał o skończeniu weterynarii?![]()
![]()
eh....najpierw sie trzeba dostac..
dokładnie
teraz to już bym się nie dostała
A jak mogłam się dostać to miałam pstro w głowie
chcialybyscie sie uczyc o swiniach i koniach?![]()
ja bym poszla pod warunkiem, ze tylko o kotach bym sie uczyla, a do tego to jakos pod koniec studiow sie dochodzi chyba
Tak - ja kiedyś a teraz już za późno![]()
Wiem o leczeniu zdecyduje wet , ale niektóre leki można przewidziec i ewentualnie popytac co też znajomi pochowali w szafkach ,w większości kocirze tylko nie udzielający się na forum publicznymSami przechodziliśmy już pchły ,robale, świerzb ,biegunki i trochę leków zostało.
Hurtownia ludzka ale zobaczę co się da zrobic .
Mam cyfrówkę.
jopop pisze:Naprawdę przykro mi jest, że muszę to pisać, chyba nikomu nie jest latwo pisać o kłopotach finansowych. Ale nowa i niewielka lecznica, która w dodatku postawiła na koty bezdomne, a nie ma umowy z miastem czy gminą, nie ma latwo...
Beata pisze:nie wtracam sie do rozdzialu pieniedzy, kiedys mi sie za to juz dostalo...
ale z drugiej strony nie mozesz oczekiwac, ze ta zbiorka rozwiaze Wasze problemy finansowe - bo nie na to zbieramy chyba
annskr pisze:Beata pisze:nie wtracam sie do rozdzialu pieniedzy, kiedys mi sie za to juz dostalo...
ale z drugiej strony nie mozesz oczekiwac, ze ta zbiorka rozwiaze Wasze problemy finansowe - bo nie na to zbieramy chyba
Ja rozumiem, że Jopop prosi o środki na leczenie i karmę dla 8 kociaków z tej akcji na bazarku, co akurat uważam za naturalne
Kid pisze:co robic w razie pogryzienia/podrapania przez dzikiego kota?
Beata pisze:annskr pisze:Beata pisze:nie wtracam sie do rozdzialu pieniedzy, kiedys mi sie za to juz dostalo...
Ja rozumiem, że Jopop prosi o środki na leczenie i karmę dla 8 kociaków z tej akcji na bazarku, co akurat uważam za naturalne
nie no jasne
tylko boje sie, ze nie za duzo zbierzemy, po prostu
mam nadzieje, ze jesli beda talony na leczenie, to z moimi dam sobie rade sama, przynajmniej poczatkowo, a jak bedzie zle to bede prosic osobiscie o wsparcie![]()
Atka pisze:I widzicie, przez to Wasze szeptanie wychodzą puste posty![]()
A talony, o ile wiem, są na kastrację tylko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 31 gości