Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ann_pl pisze:Migdał dostaje najmniejsze porcje i najwięcej mu rzucam myszek. Rozpoczełam kurację odchudzającą dopiero
Mysza pisze:Ann_pl pisze:Migdał dostaje najmniejsze porcje i najwięcej mu rzucam myszek. Rozpoczełam kurację odchudzającą dopiero
to może ja ci go pożyczę na czas kuracji?Fanaberka by mu pomogła zadbac o kondycję
I właśnie miałam Stellę na kolanachWeszła na monitor no to ją zgarnęłam
i usidliłam na kolanach. Parę minut przeleżała dając się drapac pod bródką. Teraz leży obok mojego krzesła.
Ann_pl pisze:Mysza pisze:Ann_pl pisze:Migdał dostaje najmniejsze porcje i najwięcej mu rzucam myszek. Rozpoczełam kurację odchudzającą dopiero
to może ja ci go pożyczę na czas kuracji?Fanaberka by mu pomogła zadbac o kondycję
i usidliłam na kolanach. Parę minut przeleżała dając się drapac pod bródką. Teraz leży obok mojego krzesła.
A może pożyczyć Ci Fanaberkę co? Ale wtedy Stellunia idzie do mnie, bo złamała by serce Fanusi gdyby na jej oczach całowała Migdała
Mysza pisze:Ann_pl pisze:Mysza pisze:Ann_pl pisze:Migdał dostaje najmniejsze porcje i najwięcej mu rzucam myszek. Rozpoczełam kurację odchudzającą dopiero
A może pożyczyć Ci Fanaberkę co? Ale wtedy Stellunia idzie do mnie, bo złamała by serce Fanusi gdyby na jej oczach całowała Migdała
tak myslisz???![]()
ale trzeba się podzielić na te które mają schudnąc i te które nie muszą. będzie łatwiej karmić![]()
![]()
I ascalithion jesti zrobi mi ogłoszenie, a ann bedzie
i 5 sztuk nam wydrukuje, prawda?
Mysza pisze:przyjdź i sprawdź![]()
![]()
a rebekę trzeba w lecznicy powiesić... jak będziesz kiedys to możesz, a jal nie to ja bedę (tylko najpierw Ty musisz być u mnie)
Mysza pisze:mnie choroby nie straszne. wszyscy naokoło w pracy zdrowi a ja sie trzymam![]()
A Stella... uczy się jak sie podkrada jedzenie z blatu![]()
Skrzynia, parapet, biurko, zlew, blat, szyja jak u żuuurawia i cap
Ann_pl pisze:Mysza pisze:mnie choroby nie straszne. wszyscy naokoło w pracy zdrowi a ja sie trzymam![]()
Jak zdrowi to chyba łatwo nie zachorować![]()
A ja jej pokazałam jak na blacie się je z miseczki
ascalithion pisze:ładne zdjęcia ma Stella...
ascalithion pisze:A to cyfra? Bo głębia ostrości jest jak nie-z-cyfry...
Agusia pisze::D Stellusia mądra dziewczynka..szybciutko się nauczyła podkradać jedzonkoUrosła chociaż odrobinkę, czy tylko na grubość ?
Mysza pisze:Ann_pl pisze:Mysza pisze:mnie choroby nie straszne. wszyscy naokoło w pracy zdrowi a ja sie trzymam![]()
Jak zdrowi to chyba łatwo nie zachorować![]()
A ja jej pokazałam jak na blacie się je z miseczki
wszyscy chorzy miało byc![]()
i zauwazyłam efekty nauki. Wczoraj też jadła na blacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 59 gości