berni pisze:aha, tak to wyglada. a to wysle jeszcze w pare miejsc. dzięki
Na pw, podam Ci jej adres e-mail to jakos moze wspolna strategie przyjmiecie, prawde mowiac to Krakow, co roku cieniutko
Moderator: Estraven
berni pisze:aha, tak to wyglada. a to wysle jeszcze w pare miejsc. dzięki
Mysza pisze:Arko a jak będzie z plakatem ?? jest gotowy??
Kiedy będzie druk?
Czy dopiero po 15stym lutego?
bo mniej więcej pewnie wiecie ile potrzeba plakatów. nie można choć części już wydrukowac i do tych klinik które się zgłosiłyy rozesłać?
zeby nie wysyłać na ostatnią chwilę.
ARKA pisze:Mysza![]()
czy Ty wysylas list do tej klinik:
Lecznica dla zwierzat
ul. Nowodworska 93A
Łajski k/Legionowa
tel. 782-22-82
Dzis sie zglosila i nie wiem czy to Twoj list czy te dotarly jednak co byly wczesniej wyslane![]()
Mysza pisze:wydrukowałam plakat. Jednak dolne napisy są mało widoczne- są za bardzo szare. A tekst z mitami prawie wcale. ktoś ze słabszym wzrokiem go nie przeczyta...
Można to pociemnic??
Mysza pisze:ARKA pisze:Mysza![]()
czy Ty wysylas list do tej klinik:
Lecznica dla zwierzat
ul. Nowodworska 93A
Łajski k/Legionowa
tel. 782-22-82
Dzis sie zglosila i nie wiem czy to Twoj list czy te dotarly jednak co byly wczesniej wyslane![]()
wysyłałam![]()
a to jakieś mogły nie dotrzeć?
ARKA pisze:Mysza pisze:wydrukowałam plakat. Jednak dolne napisy są mało widoczne- są za bardzo szare. A tekst z mitami prawie wcale. ktoś ze słabszym wzrokiem go nie przeczyta...
Można to pociemnic??
Mysza a plakat masz na caly format A4?
No ja go obracam o 90 stopni i procent druku robie na 25% i mnie sie wydaje ze jest ok. Plakat jest tak zrobiony,kolory![]()
A sprawdze tez czy nie mozna sobie samemu przyciemnic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości