(8)-MIŁOŚĆ (*)(*)(*)(*)(*).. Notunia i Czunia-mam 2 koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 23, 2024 19:11 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.

Dawaj koniecznie znać jak Belcia <3
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt sie 23, 2024 20:40 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.

Czy ktoś może wesprzeć finansowo leczenie i diagnostykę Belci?
Dzisiejsza wizyta 356zł.
Na Nutkę wydałam 4tys z kawałkiem, teraz musiałam pożyczyć pieniądze, aby przezyć do kolejnej wypłaty.
Nie mogłam czekać z wizytą Belci do wypłaty, a chyba trochę tak czekała jej opiekunka.
Ma założony wenflon, jutro wyniki badań - spodziewam się złych - i decyzja, czy mają przyjechać jutro na kroplówkę dożylną, czy nie. Na pewno w poniedziałek usg (koszt 200zł) i we wtorek wizyta u lekarki, która ją od początku prowadzi, a której dzisiaj nie było w pracy i konsultacja była jedynie telefoniczna. I dr powiedziała, aby na cito dzisiaj przyjechac z kotem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 23, 2024 20:53 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.

Zrobiłam Ci przelew przed chwilą, ale dotrze do Ciebie w poniedziałek.
Bardzo mocno trzymam kciuki za Belcię :ok: :ok: :ok:
Oby koteńka dała radę
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Sob sie 24, 2024 6:08 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.

Katarzynka01 pisze:Zrobiłam Ci przelew przed chwilą, ale dotrze do Ciebie w poniedziałek.
Bardzo mocno trzymam kciuki za Belcię :ok: :ok: :ok:
Oby koteńka dała radę

Bardzo, bardzo dziękuję.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sie 24, 2024 11:53 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Kreatynina ponad 6, mocznik ponad 200.
Dr zalecila dzisiaj i jutro powolne dożylne kroplówki.
Po wczorajszej Belcia zaczęła jeść i pracuje nad wyjęciem wenflonu.
Nie mam sił.

Marzenia11

Post » Sob sie 24, 2024 11:56 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Oby kroplówki pomogły! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob sie 24, 2024 11:56 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Trzymajcie się!
Jeśli Belcia będzie miała szczęście, da radę bo to jest do opanowania, takie wyniki u nerkowego kota po prostu bywają przy kryzysie.
Belcia ma szczęście bo przecież znalazła i dom, i czułą opiekę

Katarzynka01

Post » Sob sie 24, 2024 11:57 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Katarzynka01 - ja już w nic nie wierzę, niczego nie oczekuję, nas nic nie mam nadziei.. po prostu - mam nadzieje, ze jest w najlepszej bądź jednej z najlepszych miejsc w Warszawie i niech działają lekarze.

Marzenia11

Post » Sob sie 24, 2024 11:59 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Oczywiście, jak słyszę , że je bez wspomagacza, i dzisiaj rano zjadła puszeczkę (a dotąd potrafiła zjeść 1/3 przez cały dzień) i ze chce się uwolnić od wenflonu to się uśmiechnę. Ale nie ucieszę. Nie po doswiadczeniach z Nutką,

Marzenia11

Post » Sob sie 24, 2024 12:01 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Trzymam kciuki mocne za Małą
A Ty się trzymaj. Przytulam
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 24, 2024 12:02 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Marzena, rozumiem Cię doskonale, ten dół emocjonalny, przed moementem Nutka ['] teraz Belcia. Mam wrażenie, że to jakoś zawsze chodzi seriami :(
Ale sama wiesz, że póki życia, póty nadziei :ok:

Katarzynka01

Post » Sob sie 24, 2024 12:16 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Katarzynka01 pisze:Marzena, rozumiem Cię doskonale, ten dół emocjonalny, przed moementem Nutka ['] teraz Belcia. Mam wrażenie, że to jakoś zawsze chodzi seriami :(
Ale sama wiesz, że póki życia, póty nadziei :ok:

W czerwcu Miluś (*), a w styczniu Milenka (*).

Marzenia11

Post » Nie sie 25, 2024 9:04 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka bardzo chor

Marzenia11 pisze:Nutka umarła w niedzielę.

Nutko [*] :placz:
dopiero dzisiaj przeczytałam, bardzo mi przykro :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sie 28, 2024 8:16 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Trwa ratowanie Belci. Codziennie kroplówki dozylne, 5 godzin w lecznicy, łapa z wenflonem, ktory przeszkadza. Jutro badania krwi kontrolne i usg, bo te poniedziałkowe nie wyszło. Wczoraj znowu kłopot z jedzeniem, tzn trudno to jedzeniem... i pytanie: czy od nerek, czy od stresu..
Nieustająco proszę o pomoc - wsparcie finansowe bądź pożyczenie mi pieniędzy do 10go września.

Marzenia11

Post » Śro sie 28, 2024 8:24 Re: (8) - życie to skarb... MIŁOŚĆ (*)(*). Nutka.Teraz Belci

Nieustające kciuki :ok: :ok: :ok:

Masz blika na telefon? Jeśli nie podaj nr konta na priv, troszkę się dołożę.
Blik byłby od razu

makrzy

Od: Sob sie 04, 2018 14:23

[poprzednia][następna]