Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Tak, poproszę o adres. I nr telefonu na wszelki wypadek.
Rozumiem, że puszki mają być 800 g. A ile Ci schodzi dziennie / tygodniowo?
Louisa pisze:madrugada pisze:Tak, poproszę o adres. I nr telefonu na wszelki wypadek.
Tak zawsze zamawiałam puszki 800g 36 sztuk i to na cały miesiąc starczyło dla 3 kotów.
iza71koty pisze:Louisa pisze:madrugada pisze:Tak, poproszę o adres. I nr telefonu na wszelki wypadek.
Tak zawsze zamawiałam puszki 800g 36 sztuk i to na cały miesiąc starczyło dla 3 kotów.
Przepraszam ale dopytam.To tylko trzy koty.A koszty miesięczne wychodzą bardzo duże.Bo przecież jeszcze na pewno dochodzi Ci sucha karma i piasek.Nie lepiej by Ci było dziennie ugotować im drobiu?Korpusy,skórki drobiowe - dorzucić udka.Mięsko obrać i podać.Do tego mniejsza ilość puszki.Czy chociaż raz na dwa trzy dni.Na pewno zdrowotnie wyszłoby i finansowo taniej.Dość fajne są puszki Rafi z Doliny Noteci.Mogę polecić te z kaczką.Koty je bardzo lubią.
Myślę że w Twojej sytuacji wydanie miesięcznie prawie 400 zł ma same puszki -to dość spora kwota.Ja takiej miesięcznie nie jestem w stanie na zbiórce w żaden sposób uzbieraća mamy ponad setkę kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 119 gości