Niechciane, bardzo chore,po przejściach. Maluszek.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 25, 2019 20:59 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Ehh dziś taki dzień, że na sercu źle... jakoś tak nie idzie tak jak powinno. Jeśli to może jakoś pomóc, to chciałabym aby pomogło... aby innym było łatwiej i lepiej, skoro u mnie i tak nie łatwo... czasem już tak jest i nic się nie da zrobić, wiec życzę WAM kochani aby WAM się wiodło. Chciałbym z całego serca odmienić los tych przepięknych mrucząt;)

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pon lis 25, 2019 21:48 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

I co z adopcją, Aniu?

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Wto lis 26, 2019 10:07 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

iza5 pisze:Ehh dziś taki dzień, że na sercu źle... jakoś tak nie idzie tak jak powinno. Jeśli to może jakoś pomóc, to chciałabym aby pomogło... aby innym było łatwiej i lepiej, skoro u mnie i tak nie łatwo... czasem już tak jest i nic się nie da zrobić, wiec życzę WAM kochani aby WAM się wiodło. Chciałbym z całego serca odmienić los tych przepięknych mrucząt;)

U nas podobnie, nie poddajemy się i brniemy dalej choć strasznie z różnych względów i ponad moje siły a krzywdy biednych kotów naokoło pełno. Widać, że jesteś bardzo wrażliwa na krzywdę zwierząt...i to nie jest łatwo z tym żyć na co dzień, choć trzeba, ale nie można odwracać wzroku bo KAŻDY może jakoś pomagać, KAŻDY! jeśli tylko zechce.
Dziękuję Iza za życzenia, :1luvu: bardzo bym chciała aby jakoś było lżej i kotom i mnie samej.

aga66 pisze:I co z adopcją, Aniu?

Byłam wczoraj z Baśką na wizycie i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Pani bardzo lubiąca zwierzęta i Baśka ją już ''kupiła''.
Teraz tylko pani musi zgromadzić podstawową wyprawkę i mam nadzieję że ruszamy z adopcją.

Ja sama w piątek załatwiłam sobie chyba lewy węzeł chłonny krtaniowy (wyprawa do neurologa) ale tak naprawdę to jestem w strachu.... :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lis 27, 2019 10:04 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Szarusia i Loluś :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Małe 2 czarne, imiona potrzebuję jakieś ładne.
Obrazek Obrazek

Zapraszam na bazarek pomocowy viewtopic.php?f=20&t=195911
ja nic z tego nie używam, a szkoda aby leżało bezużytecznie.
Wszystko dostałam z Niemiec od znajomej. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro lis 27, 2019 20:20 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Piękne serwety na bazarku:)

iza5

Post » Śro lis 27, 2019 20:26 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Mati i Happy?

iza5

Post » Czw lis 28, 2019 12:41 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

iza5 pisze:Piękne serwety na bazarku:)

Tak, ale wzięcia nie mają.

iza5 pisze:Mati i Happy?

Do pomyślenia. :ok:

Jeszcze jakieś imiona?

Czarny Loluś wczoraj wymiotował i był nieswój. Pewnie zbyt dużo się najadł mięsa mielonego a muszę napisać, że on jest bardzo wybredny w mokrym bo suche mu wchodzi dobrze.
Miałam stracha ale rano już wszystko dobrze jest.
Szarusia kotka już śpi z kotami na stole i kanapie. Dobrze, że jest taka przyjacielska, no ideał kotka.
:1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lis 28, 2019 20:47 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Dzikuska Hasia, panna niedotykalska.
Śpi już na kanapie na mojej poduszce, ale z chwilą wyciągania do niej ręki zwiewa w ''podskokach''.
Obrazek Obrazek

Baśka
Obrazek

Tolusia
Obrazek

Wczoraj jednak zadzwonił doktor ze szpitala o czym pisałam tutaj viewtopic.php?f=1&t=193582&start=180#p12263753 i po nowym roku mam wyznaczony termin do szpitala Raszei w Poznaniu.
Oczywiście bardzo się boję, boję się bólu, że może coś znowu się wydarzyć.....a przecież mam koty które mnie potrzebują.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lis 28, 2019 20:55 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Będzie dobrze:) Nie może być inaczej.
Nie przyciągamy złych myśli do siebie, to jak samospełniająca się wróżba ...
Nie przyciągamy i koniec!

iza5

Post » Pt lis 29, 2019 19:04 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

iza5 pisze:Będzie dobrze:) Nie może być inaczej.

Myślisz?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt lis 29, 2019 19:08 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Ja będę myśleć ciepło i pozytywnie :) nie wierzę że strach coś przyciąga. Kiedy spotkała mnie największą tragedia. Ie miałam zadbych przeczuc. Ale lepiej się zdrowieje myśląc optymistycznie. A forumowe kciuki są wszak magiczne :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob lis 30, 2019 13:51 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

zuza pisze:Ja będę myśleć ciepło i pozytywnie :) nie wierzę że strach coś przyciąga. Kiedy spotkała mnie największą tragedia. Ie miałam zadbych przeczuc. Ale lepiej się zdrowieje myśląc optymistycznie. A forumowe kciuki są wszak magiczne :)

Ja też staram się zawsze myśleć pozytywnie i zawsze jakoś daję radę, ale do tego jest długa droga i nie zawsze wszystko jest proste i przychodzi z trudnością, ale wtedy jest większa satysfakcja, że po trudach do celu.
Dziękuję Iza za kciuki i za wszystko :201461 :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 30, 2019 18:04 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Anna61 pisze:

Myślisz?

Ja w ogóle nie myślę . Tak jest łatwiej;)

iza5

Post » Sob lis 30, 2019 19:24 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

Aniu będzie dobrze, musi być. Kciuki i ciepłe myśli masz zapewnione. :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lis 30, 2019 20:40 Re: Niechciane, chore. Kasia [']:( Maluchy w DS. 4 nowe 1[']

iza5 pisze:
Anna61 pisze:

Myślisz?

Ja w ogóle nie myślę . Tak jest łatwiej;)

Oj, żeby to tak tylko można było.

Gosiagosia pisze:Aniu będzie dobrze, musi być. Kciuki i ciepłe myśli masz zapewnione. :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Gosiu. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]