KropkoXL -nie odpuszczaj

Moderator: Estraven
tabo10 pisze:KropkoXL,a ja tylko tu wpadnę z takim przerywnikiem,by jeszcze dzisiaj Ci bardzo podziękować za Twoją pomoc i obecność przed 3-laty na moim poniższym wątku,kiedy ratowałam koty ze Starych Jabłonek:
viewtopic.php?f=1&t=168688
Odezwałaś się wówczas jako pierwsza i dałaś kilka cennych podpowiedzi. 2 koty udało mi się stamtąd wówczas uratować,zabrać i w efekcie końcowym wyadoptować![]()
Bardzo Ci za tą pomoc i reakcję wtedy dziękujęBardzo jej potrzebowałam i tamte koty też.
Jak będziesz się nudziła w szpitalu po udanej operacji i będziesz mieć mnóstwo czasu między zabiegami,może zechcesz sobie wątek znów przypomnieć i poczytać.
Nic tak nie dodaje kopa do życia jak wspominanie sukcesów![]()
![]()
I pamiętaj,że jesteś potrzebna jeszcze TU na ziemi, nie tam.
Teraz tylko musisz się na tej myśli skupić i zawalczyć![]()
![]()
.
Nie dałabym rady wziąć na dobry tymczas (mam przekocenie i kawalerkę) Twoich,ani wspomóc kasą, dlatego tym bardziej się cieszę,że znalazło się piękne wsparcie forumowe.
Ale za powyższe jeszcze raz dziękuję i za zdrówko Twoje kciuki trzymać będę
kropkaXL pisze:(...)
Ja doskonale pamiętam tamten wątek i jestem Ci wdzięczna za pomoc tym biedom
Radą każdy piwinien służyć, taka jest rola i misja tego forum- nic wielkiego nie zrobiłam...
(...)
kropkaXL pisze:Dziękuję, dziękuję!!!!
Ryczeć mi się chce ze wzruszenua, ale to dobre łzy, łzy szczęścia i nadziei na życie i na to, że kiedyś będę mogła wrócić i dalej pomagać kotom....
kropkaXL pisze:Jacku, wrócić do tego co robiłam tyle lat, wrócić do zdrowia i do Was!!!!!!
Wrócić z dalekiej, trudnej podróży.....
kropkaXL pisze:Tabo bardzo miła perspektywa!
(...)
czitka pisze:A ja przypominam o bazarku, o tutaj:
viewtopic.php?f=20&t=185450
Do czwartku do godziny 20-tej licytujemy kubki i puzzle z Hollycośtam, już jest dobrze, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 308 gości