
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milva b pisze:katarzyna1207 pisze:Nie mieliłam, tylko skrobałam (nie cięłam) taki zamrożony kawałek nożem, można też skrobać łyżeczką
Tarka działa trochę szybciej od skrobania
katarzyna1207 pisze:milva b pisze:katarzyna1207 pisze:Nie mieliłam, tylko skrobałam (nie cięłam) taki zamrożony kawałek nożem, można też skrobać łyżeczką
Tarka działa trochę szybciej od skrobania
Wiem, że szybciej ... ale ja przy tarciu czegokolwiek zawsze uszkodzę sobie któryś palec ...
Pati108 pisze:Będę skrobać ;D Ale takie mięsko jak mu podgrzać? bo raczej powinno być cieplejsze niż 20 C?
Pati108 pisze:Będę skrobać ;D Ale takie mięsko jak mu podgrzać? bo raczej powinno być cieplejsze niż 20 C?
Pati108 pisze:No i nie ma. Masaż brzucha, tyłka, oliwka na pupę i nic. Wieczorem dostanie parafinę. A już myślałam, że będzie dobrze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dino&felek, ewar, Google [Bot] i 720 gości