Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 22, 2015 7:30 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ta maleńka ma tak samo rudą-pręgowaną łapkę jak szylka.

Śliczna jest. Musiała się strasznie męczyć po karmieniu mlekiem, niemasowaniem brzuszka.

:ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon cze 22, 2015 7:33 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Potwierdzam,że Maleńka jest zjawiskowa :1luvu: wygląda jak mini mini niedźwiadek a jak potrafi się jedzenia domagać :strach:

Rudy faktycznie 2 x razy dziabnął Dorcie tak się przejął krzykami małej Jokulki :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon cze 22, 2015 12:26 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Kociaki po szczepieniu :ok: :ok: :ok:
Bafi na sterylizacji ,nie obyło się bez problemów ,RTG suni bo zapadalność tchawicy ,wyszło że coś duże serduszko ,ale oddechowo i miarowo ok.

Za to w trakcie mojej wizyty u weta był wypadek ,huk straszny ,auto wjechało na podjazd do lecznicy.
Facet w aucie straszne drgawki ,toczył pianę ,uciekał nam..chcieli Go wytargać z auta na beton ,może źle ale nie pozwoliłam Im ,po pierwsze uraz szyjny ,po drugie walił tak że na betonie rozwalił by się doszczętnie .
Jedna część ciała w prawo ,druga w lewo ,koszmar .
Kończyny młóciły na prawo i lewo ,oczy uciekły ...trzymałam głowę ,a kiedy już wrócił do nas ,przyjechało pogotowie .
Dowiedziałam się jeszcze że nie ma padaczki i siłą trzymałam bo chciał wyjść ,nie docierało że miał wypadek. :(
Potem wróciłam do lecznicy ,a we mnie wszystko się poprzemieszczało ,chyba żołądek mam w worku osierdziowym :oops:
To tak jest ,że w takich chwilach człowiek zwarty i gotowy ,a potem odpuszcza....

Malutka jeszcze nie widzi na oczka ,coś tam może ale nie wiele ,nawet nie mruży przy fleszu .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 22, 2015 12:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu podziwiam Cię :1luvu:

Za wszystko i wszystkich :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon cze 22, 2015 12:52 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

chyba nie ma za co ,ale to miłe więc bardzo Ci dziękuję :D

Dzieciaki po szczepieniu pojadły ,teraz śpią Kulkotek też śpi :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 22, 2015 13:21 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

kurcze szkoda że jestesmy tak daleko, odciązylibyśmy Cię opieką nam tym maleństwem, oboje pracujemy w domu ...
jakie ona mleczko pije?
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pon cze 22, 2015 13:22 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu, czy Ty przyciągasz tornada? 8O
Czy one polują na Ciebie?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon cze 22, 2015 13:26 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

ale zachowałas spokój ... :201494 :201494 :201494
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pon cze 22, 2015 13:45 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

KotwKratke pisze:kurcze szkoda że jestesmy tak daleko, odciązylibyśmy Cię opieką nam tym maleństwem, oboje pracujemy w domu ...
jakie ona mleczko pije?

takich maleństw nie puszczam dalej :oops: odchowane tak ,kopniak na szczęście i w drogę :mrgreen:

Dziś wieczorem młody będzie miał za zadanie nauczyć się karmić ,ma teraz noce więc jeśli załapie to nie będę musiała zabierać jej ze sobą,

Co do wypadku ,nawet nie zauważyłam że było drugie auto ,karetki przyjechały dwie.

Ja jestem spokojna ,z wierzchu ,w środku gorzej :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 22, 2015 13:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ależ śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon cze 22, 2015 14:32 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorcia drobna i delikatna kobietka z Ciebie z masz serce i sile tak wielka, ze nie jeden facet moglby Ci pozazdroscic :piwa:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon cze 22, 2015 16:51 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

LimLim pisze:Dorcia drobna i delikatna kobietka z Ciebie z masz serce i sile tak wielka, ze nie jeden facet moglby Ci pozazdroscic :piwa:

Gosiu ,Kocham Ciebie jak siostrę :1luvu: ,ale muszę Ci to napisać ,idź do okulisty :idea: drobna to ja byłam ...w innym wieku ,teraz jam tur na sterydach pędzony :smokin:
Moja mama['] mówiła Kto jak nie Ty Dorciu ,a wczoraj wzięło mnie na wspominki i płynęły łzy i chlipałam sobie słuchając starych jak świat piosenek np. M.Fogga Ta ostatnia niedziela czy Grzesiuka Komu bije dzwon itp. moi rodzice tego słuchali ,na tym się chowałam czy o Matce pieśń i wiele wiele innych .
Zaczęło się wszystko od słów które kołatały mi w głowie Ach Franka Franka :wink:
Bo to prawda że na samotność zawsze jest za wcześnie.... :oops:

Tomku ,bardzo Ci dziękuję że pomyślałem o mnie i o tym żeby mnie odciążyć :1luvu: ,ale jak już coś zaczynam staram się kończyć lub w to nie wchodzę .
Chyba że padnę ,tfutfu nie teraz :201494

Martwię się tym brzuszkiem u małej ,ale mam nadzieję że Łaciate wielkich szkód nie wyrządziło ,chociaż coś tam bulgocze :roll:

Poszła bym spać troszeczkę ,ale w każdej chwili może być telefon z lecznicy.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 22, 2015 17:37 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Zdrzemnij się chwilkę, zresetuj. Jak zadzwonią, to usłyszysz. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon cze 22, 2015 18:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Też jestem pełna podziwu, wprost słów mi brak, też mam trochę ferajny do ogarnięcia, ale ta Twoja stała gotowość do pomocy i wytrwałość w tym, konsekwencja i odpowiedzialność, a przy tym skromność i pokora wobec życia. Ach, klonowanie by się przydało w przypadku tak wspaniałych ludzi :1luvu: .
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

[poprzednia][następna]