Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 07, 2015 14:26 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

poproszę dyżur w sobotę wieczór

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw maja 07, 2015 14:27 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Mara S pisze:Nadal nie ma dyżuru na sobotę wieczór!

Skoro nie ma chętnych na sprzątanie, to ja biorę ten dyżur.

Patka2805

Od: Wto kwi 08, 2014 15:18

Post » Czw maja 07, 2015 14:41 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Patrycja, ja przegapiłam Twój post o sprzątaniu, teraz sobie doczytałam :oops: Ja się piszę na sprzątnie, bo jak nie teraz, to już będzie coraz trudniej.
Przydałoby się przy okazji przywiercić jakiś szeroki parapet na trójce. Jakiś tam chyba nawet leży pod bocznymi oknami.

The Szops

Post » Czw maja 07, 2015 15:08 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

To super :D.
Rozumiem ze dzialamy od rana? Czy wziac cos ze soba?

Patka2805

Od: Wto kwi 08, 2014 15:18

Post » Czw maja 07, 2015 15:17 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Na pewno przyda się sporo ręczników papierowych, wiec jak masz jakieś na zbyciu to zawsze wykorzystamy. Chyba nie ma płynu do szyb, jakiś przyniosę. Woda destylowana do parownicy chyba jeszcze jest. Przydałby się kawałek papieru ściernego żeby przelecieć fragment ściany na zdrowej bo jest obrobiona. Może jest jeszcze po remoncie w szafie na zdrowej, nie sprawdzałam.

The Szops

Post » Czw maja 07, 2015 15:55 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

postaram się do was dołączyć w sobotę. Trzeba będzie dokupić wody destylowanej bo to co jest to będzie za mało.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw maja 07, 2015 18:41 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Wieczorem:
Wiesia zjadła troche mokrego i leży w kuwecie.
Irysek miał strasznie zapaskudzone obie kuwety i kilka wymiocin na posłanku....chyba nie jest z nim nalepiej:( dalismy mu suche gastro ale przy nas tylko leżał....
Przerobiliśmy troche uszkodzony drapak..mam nadzieję że Misia da rade po nim się wdrapać na parapet:)
Korka nie było...

Kuba_Karolina

Od: Wto cze 17, 2014 10:20

Post » Czw maja 07, 2015 20:58 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Niedobrze, że Wiesia leży świeżą raną na żwirku - może by jej do boksu dać jakiś koszyczek i będzie wolała go bardziej niż karton albo karton obrócić by miał daszek...?
Irysek też mnie bardzo martwi - jego kupy strasznie cuchną a jak do tego mają rzadką konsystencję to już w ogóle kapa :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw maja 07, 2015 21:18 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

a może dać jej zamiast żwirku, te podkłady "żwirkowe" które kupiła Dorotka?Są w "gospodarczym" (przed łazienką)w reklamówce.

balbina38

Post » Czw maja 07, 2015 21:39 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Kropeczka13 pisze::( :( :( :(

Obrazek

Dzisiaj mijają trzy lata :( :( :( :(

:201449 Wiesiu przytulamy. Niewiarygodne , że to już tyle czasu , a jakby to tyle co było.
Jadziu :1luvu: :aniolek: :201461 pewnie masz i tam co robić :201461
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 08, 2015 10:54 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Info z dyzuru. Jak przyjechalam Benus byl puszczony. Na koniec dyzuru go zamknelam w boksie. On ma takie chude lapki,niech odpocznie do wieczora. Na zdrowej ok,Misia pojadla .IRYSEK juz lepiej ,jeden placek w kuwecie. Bruno polubil Ediwgo z wzajemnością :). Na kwar....WIESIA jak na nia to ok,zjadla mokre z wczoraj,syropek podany do pyszczka. Siedzi w pudelku ,dalam jej do kuwety ten podklad od Dorotki. Uwazajcie ,bo on jest otwarty z jednej i drugiej strony,ja nie wiedzialam i mi sie wysypalo. Benus jak wrucil do boksu to odrazu sie połozył i mył. Edi jest kapitalny ,uszy zrobione.MAMI spokojna ,jej chyba pasuje bycie w boksie,albo po lekach ma taki luz. Tak myslalam zeby jej nasypac zwirku tego silkonowego,on sie nie pyli. Chodzi mi o jej oczka. Zagotowalam wode w czajniku ,do przemywania oczu Mami i Ediego. Aminka ok,fajna kotka sie z niej robi. Jak zabiore Mige to calkiem wyluzuje i zacznie wychodzic. Karolek ok. Na 3 ce,chyba bylo goraco,bo futro fruwalo ,pregowane :). Caly dyzur BURA siedziala na szafkach ,albo na wolierze na kocu,SZAKIRA w szafce ,a straszna AGATKA u mnie na kolanach.:). Ogunie ok. Łopatka do żwirku ze zdrowej jest na Kwar...umyta.

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

Post » Pt maja 08, 2015 12:46 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Słuchajcie jest do przejęcia z ul. Czeladzkiej (to b.blisko Chatki- po zjeździe z wiaduktu przy Gospodarcaej te wysokie bloki naprzeciwko ) szafka taki kominek . Rozmawiałam z Beatka że by się przydał na wymianę.
Trzeba by go tylko odebrać, bo przeszkadza. Szafka jest rozkręcona , czyli dechy do przewiezienia są - da ktoś radę ?
Jak tak to ja muszę umówić telefonicznie- bo tam nie zawsze ktoś jest.
Najlepiej by było dzisiaj bo od 15 do 17 będzie tam ten mój znajomy
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 08, 2015 20:51 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Przywiozłam tą szafkę ale proste to nie było - szafka była w całości i niezbyt zmieściła się do mego małego auta. Musiałam siedzieć w bagażniku i ją trzymać oraz klapę bagażnika, a ten Pan prowadził, potem jeszcze drugi kurs z nadstawką :roll: . Wszystko zostało na kwarantannie - zrobicie z tym, co uznacie....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob maja 09, 2015 20:39 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Marta,Patrycja,Agatka -dzięki za dzisiaj :D

balbina38

Post » Nie maja 10, 2015 10:34 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 32 odsłona

Info z rana .Na zdrowej pusto bez mebli. Igorek zeby wejsc na góre wdrapuje sie po siatce,bo nie ma juz drapaka. Zmienilam mu kuwety na wieksze ,taki duzy kot a kuwety dla kociat :). Poza tym zalatwil sie poza kuweta ,bo sie nie zmiescil. Misia i Bruno ok. Na kwar... Wiesia zyje - uff.., Mami troche osowiala ,ale apetyt ma . Ediego dalam do boksu BENKA ,a Benus jest na dole. Ma boks otwarty wchodzi kiedy chce :)Aminka ok. Z kotami ok. Kurde na kwar...pojawily sie mrówki. Kto buchną mi pranie? Przyszykowałam sobie wczoraj reklamowke :/. Na 3 ce ,myslalm ze Agatki juz nie ma ,a tu niespodzanka. Troche dziewczyny dymily przy mnie. Zamknelam na chwile Agatke w wolierze przy drzwiach ,bo Bura nie mogla przejsc. Jako jedyny kot Agusia jest super. Ale nawet na Szakire ma oko. Jutro mam do pracy na rano ,wiec poranny dyzór odpada.

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

[poprzednia][następna]