Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 28, 2013 13:17 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:ale on jeden cyc z Rychem ,myslę ze to choroba go przystopowała :roll: on nawet jeszcze nie ma normalnej sierści ,tylko taki dziwaczny podszerstek .
Za to Łobuz z niego największy ,nikt mu w tym do pięt nie dorasta :lol:

jak mi się nie chce wyjść do sklepu :oops: na samą myśl coś mi się w żołądku robi :crying: a gadzina płacze że głodny jest ,że nie kocham ,nie dbam .. :twisted:

Gadzina dwunożny?
Może idź na kompromis - on kupi/ty ugotujesz :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 28, 2013 13:37 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

A co,? Młodzieży nóżki do doopki przyrosly ?
A jak on dba o Matke
Ewa ma rację :) :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lis 28, 2013 14:53 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Kuba :ryk: Gadzina jest po 12 godzinach pracy ,nie znęcaj się nad nim :lol: od 18 do 6 rano .
Ja rzadko robię obiady ,ale dziś już obiecałam ,tak zmarzł bo żeby zaoszczędzić na bilecie jeździ na rowerze ,do Pruszkowa :?
Koniec z tym ,bilet kupi i basta. :evil:

Uszczeliniłam drzwi bo mi wjaja :| ciekawe kiedy te bestie wydłubią uszczelki :kotek:

Jak Gucio nie pojedzie do WŚ. to tniemy jaja ,może i z oczkami po kombinujemy tz. ze zrostami na oczkach.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 28, 2013 15:08 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Wzięłam do ręki banana ,rozebrałam gościa do goła ,pierwszy kęs za mną ,a co dalej ? jak myslicie ? zleciały się sępy kudłate i dzieliłam ja jeden kęs i 4 mordy ,ale se pojadłam :ryk:
I wiecie ,to jest największa moja życiowa przyjemność ,to że je mam :oops: :1luvu:
a że łasuchy ,to tez moja wina ,nauczyłam ich że co ja to i one.
a jaka dobra jest bułeczka z masełkiem 8)

Kociaki pojadły i znów śpią ,zbierają siły na wieczór ,oj dają mi popalić. :lol:
idę do garów ,rozgrzać się :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 28, 2013 15:57 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Gadzina ma dostać podwyżkę ,trąbią o tym już od miesiąca ,chwalą że tak się wyrobił ,że teraz jest najlepszy itp.
czekał no to i się doczekał :wink:
ciągle był porównywany do Grzegorza ,a tu wypadał mało korzystnie ,przecież to jeszcze dzieciak ,trudno żeby miał tą wiedzą co człowiek dorosły ,,doświadczony ,pracujący x lat w zawodzie.
Nie umiał sie odnaleźć ,nie umiał przyjąć na klatę krytyki itp.
Wszystko się zmieniło ,nabrał pewności siebie ,naumiał się żyć z tymi ludźmi ,zrobił się odpowiedzialny i solidny .
No i magiczną rolę odegrało chwalenie go :wink:
tak więc czekał na tą podwyżkę i się doczekał złotówka brutto :mrgreen:

Wieści z dt suni co we wtorek pojechała do Krakowa ,jest ok. mała zaprzyjaźniła się z rezydentami ,je ..tylko nie siusia ,ale i to już poszło ,wielkie uffff.
:ok:
Ciekawa jestem czy zakwalifikuje się do operacji rzepek :roll: oby .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 28, 2013 17:21 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

uśmiechem chyba nie można tego nazwać ? 8)

Obrazek[/quote]

a dlaczego nie? :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 28, 2013 18:59 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

No toż ona wyraźnie rechocze, zaraz się za brzuchol złapie i sturla z kanapy :ryk:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lis 28, 2013 19:35 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

LimLim pisze:No toż ona wyraźnie rechocze, zaraz się za brzuchol złapie i sturla z kanapy :ryk:

niesamowicie urzekający ten uśmiech :lol:
Gosiu ,gdzie się podziewalas ?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 28, 2013 19:40 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

No w pracy byłam i w pracy byłam i zajmowałam się małym i Klarze próbowałam smarować dziąsła i...
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lis 28, 2013 20:31 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dorciu przed chwilą zrobiłam przelewki na Amandę za grudzień. Może jutro uda mi się znaleźć chwilę żeby wyszukać jedzonko dla Lumpka i cosik zamówić :) a z bazarkiem jestem w lesie - czekam na jasny dzień żeby zrobić zdjęcia, żeby było coś na nich widać. Fanty od cioteczek wysłałam do Kary - powoli tworzy bazarek :) może niedługo coś się wykluje :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lis 28, 2013 22:50 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Cześć . To Lunka ma podobnie jak Ździra :mrgreen: Też mniej zabawy , wiecej warczenia . Może to nadwrażliwość ?
A zbieranie sił an wieczór to chyba w genach mają :mrgreen: I łakomstwo to poniektóre też :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 28, 2013 23:05 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dziękuję Elu :kotek:

Mam zagwozdkę ,dwie fajne dziewczyny z naszego foruma :wink: były na wizycie pa. i mówią że domek rewelacyjny .
Gucio mógłby w niedzielę wieczorem jechać ,będzie płakał ..o sobie nie wspomnę.

Czy da radę zakumplować się z rezydentem ?

Spokojnie ,jeszcze dwa dni..
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 28, 2013 23:12 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

na pewno podejmiesz dobrą decyzję choć nie jest łatwe.
pozdrawiam Cię i uciekam spać .Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lis 28, 2013 23:22 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dzięki Kuba ,ja pewnie też pójdę do łóżka ,zimno mnie trzęsie ,a jutro rano do pracy .

Lumpek nażarł się jak prosiaczek wołowinki i piersi z kuraka i szaleje ...energia go dosłownie rozpiera.
kocham ten widok :D

Kaja888 ,ja już nakupowałam żarełka ,starcza im na około 2 tyg. pasibrzuchy :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 28, 2013 23:40 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:
uśmiechem chyba nie można tego nazwać ? 8)

Obrazek

Jak nie jak tak :mrgreen: rzekł Piotruś ...i też się uśmiechnął :P

Obrazek

Spokojnej nocki życzę

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

[poprzednia][następna]