ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 09, 2013 12:51 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

o własnie, dobrze,że Ewelina wdepnełas , bo technicznie nie barzdo wiedziałam jak to ma wyglądać :wink:

rozumiem,ża im szybciej zdjecia sie znajdą na mailu, tym lepiej, ale moze damy jakiś max. termin do przesłania, bo chyba kotki będa razem wystawiane w albumie, tak, czyli powinny byc wszytskie , aby wystartowało czy jakoś inaczej to wygląda?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon gru 09, 2013 14:34 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

CikCik co prawda jest u mnie na dt, do adopcji jeszcze nie startuje (ciągle czekamy na rozwiązanie sprawy w urzędzie/sądzie :roll: ).
Czy zdjęcie takiego CikCika też się do czegoś przyda czy lepiej nie mieszać kotków do adopcji z takimi, które do adopcji nie są? Nie chcę się absolutnie narzucać, ale pomyślałam, że jeśli taka fotka mogłaby jakoś pomóc, do czegoś się przyda to my chętnie takową wykonamy :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon gru 09, 2013 17:44 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

alessandra pisze:o własnie, dobrze,że Ewelina wdepnełas , bo technicznie nie barzdo wiedziałam jak to ma wyglądać :wink:

rozumiem,ża im szybciej zdjecia sie znajdą na mailu, tym lepiej, ale moze damy jakiś max. termin do przesłania, bo chyba kotki będa razem wystawiane w albumie, tak, czyli powinny byc wszytskie , aby wystartowało czy jakoś inaczej to wygląda?

Proponuję aby zdjęcia były wysyłane max. do końca tego roku czyli do 31.12.2013r. ponieważ jest to akcja świąteczna. Ze względu na specyfikę facebook'a zaczynamy już, a kolejne wpływające zdjęcia będą sukcesywnie uzupełniać album i przypominać o nim.

Ponownie proszę o przesyłanie zdjęć wyłącznie z krótkim opisem, tj.:
Imię kota:.....
Miejscowość: .....
Telefon w sprawie adopcji: ...............
.

Nie będziemy zamieszczać opisów jak w ogłoszeniach - od tego są ogłoszenia w innych naszych działach.

W jednym mialu prosze o zdjęcia TYLKO JEDNEGO KOTA! Zdjęć może być oczywiście kilka. Przypominam, że zdjęcia są przesyłane do grafika, który je poprawia - jest to osoba nie uczestnicząca w forum, a dzięki tym prostym zasadom unikniemy niepotrzebnych pomyłek.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon gru 09, 2013 18:56 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Zapraszamy do zaglądania:
ALBUM ŚWIĄTECZNEJ POMOCY https://www.facebook.com/media/set/?set ... 094&type=1
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto gru 10, 2013 10:23 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

ewexoxo pisze:Zapraszamy do zaglądania:
ALBUM ŚWIĄTECZNEJ POMOCY https://www.facebook.com/media/set/?set ... 094&type=1

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nadsyłajcie fotki i udostępniajcie gdzie i ile się da :wink: :D :ok: :ok: :ok:
Ku chwale kociastych - cytując za Meksykanką :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 10, 2013 13:35 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

światecznie zapraszamy do bazarku, kto nie może brać udziału , proszę promować i zachęcać- dla największego zachęczacza planowana jest słodka niespodzianka :D

viewtopic.php?f=20&t=158995

nelka83 jeśli kotek jest na dt , uważam,że jak najbardziej prześlij zdjęcie :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto gru 10, 2013 13:53 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Chciałam podziękować w imieniu Ślepaczków Krzysiowi, w imieniu którego katia80 przysłała wiersz napisany specjalnie dla nas na święta :1luvu:

Święta są radosnym czasem,
Z głośnika kolędy płyną.
Jest choinka, pachnie lasem,
Spotykacie się z rodziną.

My na słowo wam wierzymy,
Że jest kolorowo, jasno.
My choinki nie widzimy,
Dla nas wszystkie światła gasną.

Ale małe to problemy
I dzielnie zniesiemy wszystko.
Gdy dom mamy, kiedy wiemy,
Że kochany człowiek blisko.

Lecz nie zawsze to się uda,
Wiele z nas na dom wciąż czeka.
To za mało – wiara w cuda,
W nieobecnego człowieka.

Szał zakupów, pracy tyle,
Zaganianie – sami wiecie.
Lecz pomyślcie chociaż chwilę,
Jak wy pomóc nam możecie...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto gru 10, 2013 13:58 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Śliczny wiersz :1luvu:
Taki prosty, a jaki wzruszający... aż mi łezka popłynęła.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto gru 10, 2013 14:32 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Dziękujemy za ten cudny, wzruszający świąteczny wierszyk :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 10, 2013 21:35 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Piękny wierszyk...
kicikicimiauhau

Post » Śro gru 11, 2013 16:11 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Czesc,

Ponizej wplaty odnotowane w miesiacu listopad 2013, tytulem darowizn dla Slepaczkow.
W sumie wplynelo 734 zl.

03.11
Aneta K./ Homer Femka
04.11
Agnieszka I.K./Happy
Magdalena A.K
06.11
Edyta P
Katarzyna B.Ch./Homer
07.11
Alessandra
12.11
Anna B.B./Homer
Anulka11
13.11
Petka
14.11
Joluka
15.11
Roksana Ch.
Berenika J.D
18.11
Jaaana
Aneta J.
Katarzyna A.
20.11
Bagienka
22.11
Anna K.
Ewexoxo
Dagmara G.
Berenika J.D.
Magdalena M.T.
Anna P.
Dorota W.
25.11
Meg11
Marcin K.M.
Tomek84
29.11
Anna D.P.
Aleksandra M.M.

Pozdrowka!
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Śro gru 11, 2013 22:54 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Wpadamy z Homerrrrem z pozdrowieniami i kciukami za ślepaczki :ok:

Homerros ma podejrzenie polipów nosowo-gardłowych :(
Wcześniej sporadycznie zdarzało mu się kichnąć/kaszlnąć (?), od wczoraj chrumka jak świnka, do tego cały wczorajszy wieczór to kicho-kaszlenie go męczyło. Dziś dostał steryd, jutro znów do weta. Kicho-kaszlenie po sterydzie od razu ustało, chrumkanie znacznie się zmniejszyło, znacznie.
Apetyt i chęci do robienia rozpierduchy nadal mu dopisują 8) ale zasmucił mnie ten mój mysz :(
Taki polip to chyba sam nie przechodzi, co? :(

Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw gru 12, 2013 8:47 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Juleczko, polip się usuwa - ważne by dobry wet to zrobił, może są też inne drogi leczenia- nie wiem :oops: . Wcześniej trzeba zrobić Rtg, a czasem nawet tomograf główki. Im szybciej tym lepiej, by jak najmnie4j sterydów kociowi podać.
Kciuki za Homercia z całych sił zaciskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I buziole przesyłamy :1luvu:
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy też, zarówno Homerkowi, jak i wszystkim cudownym darczyńcom za wsparcie Ślepaczków w potrzebie :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw gru 12, 2013 9:11 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - apel do ślepaczkowych dt str. 14 :-)

Jolek pisze:Czesc,

Ponizej wplaty odnotowane w miesiacu listopad 2013, tytulem darowizn dla Slepaczkow.
W sumie wplynelo 734 zl.

03.11
Aneta K./ Homer Femka
04.11
Agnieszka I.K./Happy
Magdalena A.K
06.11
Edyta P
Katarzyna B.Ch./Homer
07.11
Alessandra
12.11
Anna B.B./Homer
Anulka11
13.11
Petka
14.11
Joluka
15.11
Roksana Ch.
Berenika J.D
18.11
Jaaana
Aneta J.
Katarzyna A.
20.11
Bagienka
22.11
Anna K.
Ewexoxo
Dagmara G.
Berenika J.D.
Magdalena M.T.
Anna P.
Dorota W.
25.11
Meg11
Marcin K.M.
Tomek84
29.11
Anna D.P.
Aleksandra M.M.

Pozdrowka!

A mnie nie ma :cry: - 12.11?
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

[poprzednia][następna]