Rób foty ,czekam ,Pa kochani .
minął drugi dzień urlopu a ja wciąż zmęczona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anemon pisze:Ewa L. pisze:Nie znam cię osobiście ale czytając co piszesz mam wrażenie jakbym znała cię od zawsze.Wszyscy którzy się z tobą zetknęli są pod wielkim urokiem twojej osoby.Skromność i wielkie serce to najczęściej słyszane opinie na twój temat.
Lepiej bym tego nie ujela!
Kotina pisze:cieszę się, że tak szybko jest domek dla Kumiko![]()
To taka śliczna koteczka![]()
![]()
Gratulacje![]()
Ser-niczek pisze:Anemon pisze:Ewa L. pisze:Nie znam cię osobiście ale czytając co piszesz mam wrażenie jakbym znała cię od zawsze.Wszyscy którzy się z tobą zetknęli są pod wielkim urokiem twojej osoby.Skromność i wielkie serce to najczęściej słyszane opinie na twój temat.
a ja znam w realu!!!! I ujełabym to tak:
Wszystko to prawda tylko pomnozyc trzeba x100 a i to nie wiadomo czy odda realne pokłady dobra,miłosci i piekna jakie jest w Dorocie.
Dorota to prawdziwe Zjawisko na tym padole-czasem mam wrażenie,ze Ona nie jest naprawdę.
Taka Dobra Wróżka z różdżką-jak u Disneya.
Z bajek dla ludzi i zwierzaków.
Ser-niczek pisze:Anemon pisze:Ewa L. pisze:Nie znam cię osobiście ale czytając co piszesz mam wrażenie jakbym znała cię od zawsze.Wszyscy którzy się z tobą zetknęli są pod wielkim urokiem twojej osoby.Skromność i wielkie serce to najczęściej słyszane opinie na twój temat.
a ja znam w realu!!!! I ujełabym to tak:
Wszystko to prawda tylko pomnozyc trzeba x100 a i to nie wiadomo czy odda realne pokłady dobra,miłosci i piekna jakie jest w Dorocie.
Dorota to prawdziwe Zjawisko na tym padole-czasem mam wrażenie,ze Ona nie jest naprawdę.
Taka Dobra Wróżka z różdżką-jak u Disneya.
Z bajek dla ludzi i zwierzaków.
Ser-niczek pisze:Aammss-odpisz mi na pw.Napisałam do Ciebie a Ty nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości