Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 23, 2013 22:07 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

znalazłam pomidorową ,chińską :roll: ale nie mam na nią ochoty .

Rób foty ,czekam ,Pa kochani .
minął drugi dzień urlopu a ja wciąż zmęczona :ryk:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lip 23, 2013 22:25 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Spokojnej nocy :1luvu:
Nie objedz się za bardzo tym pomidorem i nektarynką na noc :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro lip 24, 2013 6:25 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorotko :1luvu:
cieszę się, że tak szybko jest domek dla Kumiko :ok:

To taka śliczna koteczka :ok: :ok:
Gratulacje :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro lip 24, 2013 6:30 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Anemon pisze:
Ewa L. pisze:Nie znam cię osobiście ale czytając co piszesz mam wrażenie jakbym znała cię od zawsze.Wszyscy którzy się z tobą zetknęli są pod wielkim urokiem twojej osoby.Skromność i wielkie serce to najczęściej słyszane opinie na twój temat. :1luvu:

Lepiej bym tego nie ujela! :oops:

a ja znam w realu!!!! I ujełabym to tak:
Wszystko to prawda tylko pomnozyc trzeba x100 a i to nie wiadomo czy odda realne pokłady dobra,miłosci i piekna jakie jest w Dorocie.
Dorota to prawdziwe Zjawisko na tym padole-czasem mam wrażenie,ze Ona nie jest naprawdę.
Taka Dobra Wróżka z różdżką-jak u Disneya. :1luvu:
Z bajek dla ludzi i zwierzaków.

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Śro lip 24, 2013 6:41 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Kotina pisze:cieszę się, że tak szybko jest domek dla Kumiko :ok:

To taka śliczna koteczka :ok: :ok:
Gratulacje :ok: :ok:

A jak my się cieszymy, że Kumiko będzie z nami. :D
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Śro lip 24, 2013 7:47 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorciu jak cudownie, że znalazłaś domek dla Kumiko, coś przeczuwam, że będzie bardzo szczęśliwa w nowym domku :) wiem, wiem Dorciu że u Ciebie miałaby najlepiej, ale masz ograniczone mozliwości :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lip 24, 2013 7:58 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

zaraz się spalę ze wstydu :oops: :oops: :oops: proszę ..................
:oops:
stara głupia baba zakręcona na punkcie zwierząt dokładnie jak my wszyscy tutaj.
Z tym że ja pomagam im a one mi..taka prawda :oops:
koniec kropka :mrgreen:

Nadal nie sypiam ,mimo ze przetrzymałam się do 1-2 w nocy ,chyba będzie troszkę lepiej jak zdejmiemy małej kapelutek :wink:

Mała je ,i szaleje ,skacze do góry jak by coś w locie chciała chwycić.
Na początku przyprawiało mnie to o strumień łez ,a teraz widzę że ona jest szczęśliwa ,na swój sposób szczęśliwa.
Muszę za to pilnować co by wszystko stało na swoim miejscu ,wtedy nie ma żadnych problemów.
Kumiko ok.
Miałam zabrać ją dziś do weta ,ale jest tak zimno że chyba sobie to odpuścimy ,no chyba że słonko wyjdzie.
Nie chciała bym jej zaziębić.
Wszak Słupek na nią czeka 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 24, 2013 8:09 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Poczekamy dłużej, byle Malutkiej nie przewiało. :D
Kolejne kłuje albo piguły naszej dziewczynce są zdecydowanie niepotrzebne.
Chyba, że słoneczko wyjdzie, to idź, Dorciu, idź. :wink:
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Śro lip 24, 2013 8:39 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorcia to u Was jest zimno?

U nas nocki są chłodne, fakt, ale potem upał :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lip 24, 2013 9:14 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Ser-niczek pisze:
Anemon pisze:
Ewa L. pisze:Nie znam cię osobiście ale czytając co piszesz mam wrażenie jakbym znała cię od zawsze.Wszyscy którzy się z tobą zetknęli są pod wielkim urokiem twojej osoby.Skromność i wielkie serce to najczęściej słyszane opinie na twój temat. :1luvu:

Wszystko to prawda tylko pomnozyc trzeba x100 a i to nie wiadomo czy odda realne pokłady dobra,miłosci i piekna jakie jest w Dorocie.
Dorota to prawdziwe Zjawisko na tym padole-czasem mam wrażenie,ze Ona nie jest naprawdę.

A ja bardzo żałuję, że nie znam osobiście :( Ale chociaż tutaj się zamelduję :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 24, 2013 9:22 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Ser-niczek pisze:
Anemon pisze:

Potwierdzam słowa Ser-niczka..
tym bardziej, że też znam osobiście.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro lip 24, 2013 9:24 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Aammss-odpisz mi na pw.Napisałam do Ciebie a Ty nic. :evil:

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Śro lip 24, 2013 9:25 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Ser-niczek pisze:Aammss-odpisz mi na pw.Napisałam do Ciebie a Ty nic. :evil:

och, choler.a.. zapomniałam.. :oops:
a wczorajsze popołudnie przespałam całkiem..
już lecę pisać..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro lip 24, 2013 9:49 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

alab 108 witaj na moim wątku :kotek:
jak nie przestaniecie ,zacznę dzielić koteckami :twisted:

W wawie zimno ,cholercia ,normalnie późna jesień się zrobiła :? szaro ,buro ,wietrznie ,gdyby nie zieleń w koło to można by pomylić pory roku.
Łóżka nie zasłałam ,a tak sobie wszyscy leżymy :mrgreen:
Muszę jednak zwłoki wytargać ,ubrać i do sklepu ruszyć ,jakies pomidorki by się pojadło no i mam białka ,bo wczoraj moje futra dostawały po żółtku .
Może bezy zrobić 8)

PRZYZNAĆ MI SIĘ RASRAS KTO WYBIERA SIĘ NAD MORZE :twisted:
Chciała bym sama ją zawieźć ,poznać pańcię ..e tam jaką pańcię obsługę moje królewny Kumiko :mrgreen: pewnie też gdybym rzuciła temat Iwonce zaraz by zaproponowała wyjazd ,ale ja nie mogę zostawić Lenki na cały dzień :cry:
Kumiko chodzi za mną jak piesek ,tuli się ,w oczy wpatruje ...a oczy to ona ma :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 24, 2013 12:11 Re: Tytek i reszta ...ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(FOTO

Dorotko - na swoim wątku zamieściłam informację a właściwie zapytanie czy ktoś w najbliższym czasie nie wybiera się nad morze w okolicach Gdyni i przypadkiem nie będzie przejeżdżał przez Warszawę.Może ktoś się da namówić na transport Kumiko.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]