Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 10, 2013 16:17 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Filomen pisze:witam

Wojciech L został zatrzymany przez Policję. Wiecej szczegółów podam jak będzie to mozliwe. Dziekuję wszystkim za chęć pomocy i wsparcia. Będę kontaktować sie indywidualnie z osobami, które oferowały pomoc, to już nieaktualne.

Nie pisz że nieaktualne bo nie wiadomo czy go zaraz nie wypuszczą znając nasz wymiar sprawiedliwości... :(
Straszne rzeczy, ale faktycznie raz też miałam przygodę z adopcją. Na szczęście dobrze się skonczyło koniec konców, ale z rozmów też wszystko wygladało ok a po dwóch dniach kot został podrzucony jak rzecz... Najpierw zignorowali że jest chory i że nie od razu będzie na kolana a potem pretensja że z kotem jest coś nie tak... Nigdy nie wiadomo komu się zwierzę wydaje....
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pon cze 10, 2013 17:12 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Z tego co wiem, złożył zeznania, przyznał sie do zamordowania kotów. Prokurator postawił mu zarzuty znęcania sie ze szczególnym okrucieństwem i zabójstwa. Nie zamknęli go. Będzie miał chyba dozór policyjny. Jutro o 18:50 wydarzenia w Polsacie , będzie informacja. Pewnie to przeczyta tutaj i jest z siebie zadowolony.
Nie ma możliwości zamknięcia go na tym etapie, dopiero jak sad wyda wyrok niestety takie jest prawo. Przypomnijcie sobie Katarzynę W ile biegala na wolności. Ale my nie zapomnimy i wszyscy zaangażowani w ta sprawę tez.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 10, 2013 17:44 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

No pewnie, że jest zadowolony, świat miał się dowiedzieć jaki jest groźny i drżeć ze strachu, bo nic nie można mu zrobić. W rzeczywistości to frajer i tchórzliwa ciota, ten kto naprawdę dużo może nie musi tego udowadniać, więc nie podniecajmy tego nieszczęśnika naszymi emocjami, bo sprawiają mu przyjemność. Żal mi jego i jego rodziców, że takie popaprane, nieudane dzieciątko sobie wyprodukowali.

Mam nadzieję że dozór policyjny jest na tyle skuteczny, że uniemożliwi mu jakikolwiek kontakt ze zwierzętami.
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pon cze 10, 2013 17:45 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Myślisz, że czyta?

Wojciechu L.
Nie jesteś inteligentnym cwaniakiem, który zrobil wszystkich w balona.
Jesteś po prostu chory.
Nie zdajesz sobie z tego sprawy, bo wlaśnie na tym polega twoja choroba, że w swoim zachowaniu nie widzisz nic nienormalnego.
Żal mi ciebie, bo żyjesz w świecie stworzonym przez swój chory umysl i nigdy się nie dowiesz jak wygląda prawdziwe życie normalnych ludzi.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon cze 10, 2013 18:17 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Pogrubię
Jutro o 18:50 wydarzenia w Polsacie , będzie informacja.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon cze 10, 2013 20:33 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Co z jego dziewczyną...? Czy coś wiadomo?

angel.ek

Od: Pt lip 16, 2004 17:13

Post » Pon cze 10, 2013 20:37 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Na razie nie

Filomen

Post » Pon cze 10, 2013 20:43 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Nie przeglądałam całego wątku ale on cały czas jest opisywany inicjałem nazwiska. Trzeba by chyba upublicznić to nazwisko. Jeśli to możliwe - fotkę gnojka też. Taki list gończy.
Swoją drogą oczy bym mu wybiła za coś takiego. Potwór.

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Pon cze 10, 2013 21:04 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Po telefonie od osoby która bezpośrednio rozmawiała z dziewczyną której nagrania rozmowy z Wojciechem L. doprowadziły do zatrzymania usuwam wcześniejszy post.

Zamordowanych kotów było conajmniej 20. Do takiej ilości się przyznał...

To co robił tym zwierzętom zasługuje na najsurowszą karę.

Telewizja/Prasa bardzo zainteresowała się tematem. Miejmy nadzieję,że w niedługim czasie zobaczymy jakiś program/artykuł bo sprawę trzeba nagłośnić!

Czy ktoś będzie pisał w jego sprawie petycje o usuniecie z Uczelni ?
Ostatnio edytowano Pon cze 10, 2013 22:13 przez Ania G, łącznie edytowano 1 raz

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Pon cze 10, 2013 21:19 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

felin pisze:Myślisz, że czyta?

Wojciechu L.
Nie jesteś inteligentnym cwaniakiem, który zrobil wszystkich w balona.
Jesteś po prostu chory.
Nie zdajesz sobie z tego sprawy, bo wlaśnie na tym polega twoja choroba, że w swoim zachowaniu nie widzisz nic nienormalnego.
Żal mi ciebie, bo żyjesz w świecie stworzonym przez swój chory umysl i nigdy się nie dowiesz jak wygląda prawdziwe życie normalnych ludzi.

Oni ( bo ta dziewczyna też) nie są chorzy. Choroba to wytłumaczenie, coś, na co nie ma się wpływu. A oni są zboczonymi zbrodniarzami, ludźmi którzy świadomie wybierają zło najgorsze ze wszystkich. Dzisiaj kot, jutro człowiek. Bez znaczenia. Sprawiedliwy system powinien ich oboje odizolować do końca ich życia od społeczeństwa. Czytałam kiedyś wyniki badań - nie pamiętam z jakiego kraju. Każdy, bez wyjątku każdy psychopata skazany za okrutną zbrodnię na człowieku - wcześniej dokonywał zbrodni na zwierzętach. Nie było ani jednego wyjątku.
chyba już nigdy nie oddam do adopcji żadnego "tymczasa"
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon cze 10, 2013 21:41 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

wojciechu l.! Nienawidzę cię psychopato, zboczeńcu, zakompleksiona bestio, która upust swoich kompleksów znalazla w cierpieniu niewinnych istot. Za takich "lekarzy" serdecznie dziekuję.
Niech spotka cie odpowiednia kara. Gnij w pierdlu. I niech twoi więzienni koledzy zrobią sobie z ciebie rozrywkę. Tak jak ty zrobiłes sobie rozrywkę z tych biednych stworzeń.
Mam nadzieje ,ze dopadnie cię brutalna, bolesna sprawiedliwość...
Wykastrować! Niech nie płodzi podobnie spieprzonych genetycznie potworków!

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pon cze 10, 2013 21:59 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Osoba której zabił małego kotka, która oddała mu go z ufnoscia i wiara, spotkała go dziś w komisariacie. Poznał ją i potraktował bezczelnym uśmiechem. Dziewczyna powiedziała WYBACZAM CI . Facet spuscił wzrok i już nie podniósł. Mam nadzieje ze to go bardziej dobiło niż milion złych słów, które spadły na jego głowę.
Może kiedyś zrozumie i będzie musiał z tym żyć do końca swoich dni.

Filomen

Post » Pon cze 10, 2013 22:10 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ja mam nadzieję, że pójdzie siedzieć
i niczego więcej mu nie życzę
więźniowie na pewno potraktują go odpowiednio do przewinienia,
a nie sądzę aby ktoś znęcający się nad zwierzętami miał w tym środowisku wysokie notowania
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon cze 10, 2013 22:12 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Nie pójdzie siedziec :? i nic mu nie zrobią :? to musimy sobie otwarcie powiedzieć :evil: Zawsze tak jest nikomu nic nie robią i dają w ten sposób przyzwolenie na takie traktowanie zwierząt i jest tego coraz więcej :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon cze 10, 2013 22:15 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ania G pisze:Po telefonie od osoby która bezpośrednio rozmawiała z dziewczyną której nagrania rozmowy z Wojciechem L. doprowadziły do zatrzymania usuwam wcześniejszy post.

Zamordowanych kotów było conajmniej 20. Do takiej ilości się przyznał...

To co robił tym zwierzętom zasługuje na najsurowszą karę.

Telewizja/Prasa bardzo zainteresowała się tematem. Miejmy nadzieję,że w niedługim czasie zobaczymy jakiś program/artykuł bo sprawę trzeba nagłośnić!

Czy ktoś będzie pisał w jego sprawie petycje o usuniecie z Uczelni ?

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

[poprzednia][następna]