Koty issey32
Głosowały
Moderator: Estraven

AYO pisze:Dzyśka - jakiego szczurka?
AniHili dobrze prawi, mówi ci to leń, który ostatni rozdział magisterki [z historii] w jeden dzień napisał
Villentretenmerth pisze:Dzysiu "szczurek", prawdziwy szczurek? Kiedyś kilku bylo mi bardzo zaprzyjaźnionych. I jedna szczurkowa.
--------------------------------------------------------------------------------------
Dzięki Siostry za starania dotychczas.Wiecie już od AniHili, że Białystok nie ma schroniska. I to kiedyś było wojewódzkie miasto. Zgroza. Domki potrzebne. Ogłaszajmy gdzie się da. Inaczej wywalą je na mróz. One umrą, po cichutku, bez krzyku, jak to koty.
Villentretenmerth pisze:Och, szczury są fantastyczne, a szczurkowe szczególnie. Wstyd przyznać ale kiedyś walkę na inteligencję ze szczurzycą przegrałem. Wszystkie wymyślne pułapki pokonała i na koniec zdecydowała brutalna siła człowieka - rozebralem szafkę pod zlewozmywakiem, żeby stwora wydobyć. Ależ miała głupią minę!
--------------------------------------------------------------------------------------
AniHili.
No trochę z województwem popieprzyłem, istotnie. Przepraszam. Ale kociarstwo to lekko nie ma. Psy jakoś tak mają większy szacunek u ludzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sebans i 83 gości