Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2013 19:01 Re: Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

Kinia, może robale jeszcze ma?-ja Timurka ze trzy razy odrobaczałam-oczywiście cyklem 1,2,14 i jeszcze zastrzyk z anipracitu na tasiemca
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 23, 2013 21:06 Re: Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

wiesz ona była odrobaczona 2 razy tylko...ale za pierwszym razem było dosłownie kilka glizd a za drugim już nic "nie wyszło". Nie wyglądała na bardzo zarobaczoną... no nie wiem ale jak przygarnęłam Negrę to ona wymiotowała robalami, nie jadła, musiałam ją przepłukiwać olejem parafinowym żeby wszystko wyleciało. U Aurelki naprawde nic nie było widać. A była odizolowana i zwracałam uwagę. No nie wiem mają zapytać weta to pewnie im doradzi dodatkowe badania.

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Nie lut 24, 2013 6:14 Re: Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

Kinia-ja tam bym ja jeszcze jednym cyklem odrobaczyła-Panduś miał robale po dokładnym odrobaczaniu i Timuś też-przy silnym zarobaczeniu trzeba powtarzać, a na końcu jeszcze zrobić badanie kału-dla pewnosci.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 28, 2013 19:27 Re: Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia]