Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 03, 2013 8:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ten kociak szuka choćby DT. Jednego oczka już nie ma, o drugie weci nadal walczą.
Malec przebywa w lecznicy, to ten zgłoszony przez magyrato.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 03, 2013 8:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

dodam, ze z dnia na dzien zywotniejsza bestia. drugie oko moze usuniemy jutro? dobrze byloby, zeby mial gdzie isc jak sie zagoi... dorzuce cos na poczatek :lol:

MAŁY MA DT ALE PEWNIE ZA JAKIS CZAS BEDZIE SZUKAL DOMKU
Ostatnio edytowano Czw sty 17, 2013 22:23 przez magyrato, łącznie edytowano 1 raz
recznie malowana ceramika na zamowienie:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1357&id=1718874443&l=aa2b2f153d
ZAMÓW SOBIE KOTECKA... CZY CÓŚ

magyrato

Od: Nie sie 22, 2010 10:00

Post » Czw sty 03, 2013 9:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

agula76 pisze:własnie dziewczyny...o to miałam pytac..
prosze o namiary jestesmy ze sląska

Gucio juz po operacji

oczka gorzej po niz przed...
musimy skonsultowac to z dobrym wetem okulista

walka teraz jest o jedno oczko:(...po zabiegu doszło do perforacji rogówki w jednym oczku...:(

berdzo prosze o namiary

Dziewczyny z psiego forum polecały Dr Pawła Stefanowicza ale on jest z Krakowa...
Znalazłam jeszcze jeden wpis - "Dr. Aleksander Gierek Katowice ul. Ceglana (32) 757-47-47 bardzo dobry okulista. "
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Czw sty 03, 2013 11:15 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

O dr Gierku juz widziałam gdzieś wpisy. Trzeba przekopać się chyba do starszych części wątku :roll: Lista powinna być.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sty 03, 2013 11:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

dzioękuje bardzo ..jutro jedziemy na konsultacje do dr .Gierka ... jak bedzie trzeba udamy sie do dr. Garncarza...
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 20:07 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

Obrazek Obrazek
Trafiła pod moją opiekę kotka niewidząca albo niedowidząca jedno oczko całe białe
drugie mętne przymrużone i przysłonięte trzecią powieką .
jak odwiedzimy weta dorzucę więcej informacji
coś strasznie dużo tych biedactw :(
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw sty 03, 2013 22:06 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

markopolo00 pisze:Obrazek Obrazek
Trafiła pod moją opiekę kotka niewidząca albo niedowidząca jedno oczko całe białe
drugie mętne przymrużone i przysłonięte trzecią powieką .
jak odwiedzimy weta dorzucę więcej informacji
coś strasznie dużo tych biedactw :(

to ja standardowo napiszę... zdjęcia i opis prześlij na pacze.sercem@gmail.com
poprawimy, obrobimy i będziemy puszczać w świat :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 04, 2013 15:40 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

ewexoxo pisze:Pasowałoby zrobić aktualną listę okulistów - tak na marginesie :roll:

tak jest- doczytałam margines, postaram sie jak najszybciej pododawać

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 04, 2013 16:34 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

kochani, z Nowym Rokiem wkraczamy z nowym kontem na sprawy ślepaczkowe- zapraszamy do uiszczania składek koniecznie z dopiskiem : " ŚLEPACZKI"
Fundacja, która nam patronuje., a raczej naszym futerkom to:

Fundacja Agapeanimali
BZWBK S.A. 27 ODDZIAŁ W POZNANIU
26 1090 1346 0000 0001 0666 4622

postaram sie pozbierać potrzebujących na listę styczniową- prosze tylko opiekunów o jedno- pamiętajmy, ze na wszystko bierzemy fakturę- technicznie będzie przebiegac wsparcie finansowe poprzez regulowanie faktur bezgotówkowo, czyli po prostu będzie to w formie przelewu bezpośrednio na lecznicę na podstawie faktury z pominięciem opiekuna(a faktura na fundację), co nie powinno stanowić żadnego problemu.
Jesli jednak zaistnieje sytuacja, że opiekun będzie musiał płacić za każdą wizytę od razu( u nas np. faktura i zapłata jest po zakończeniu leczenia,ale nei wszędzie takie zwyczaje panują) wówczas na kwotę , która przeznaczamy na wsparcie za leczenie ,a która opiekun poniósł gotówkowo z własnej kieszeni, Fundacja zapłaci za karmę, probiotyki , czy inne potrzebne sprawy dla ślepaczka na podstawie faktury czy zamówienia np. w sklepie internetowym (wystawinym na fundację tylko z adresem wysyłki na opiekuna).

Aby sprawdzic jak funkcjonowac będzie teraz nasz klub, bardzo proszę o : deklaracje kto zechce wpłacac comiesięczne składki członkowskie- bez podawania kwoty- zasada pozostaje taka, jak była- co łaska z serca od 5 zł-taka też kwote przyjmiemy jako minimalna do ustalenia ile mniej więcej możemy co miesiac spodziewac sie pieniążków na wsparcie. Na końcu miesiąca osoba z Fundacji będzie podawała tutaj na watku ile zgromadzilismy ze składek oraz na podstawie listy, jak wczesniej rozdzielała wsparcie wg powyższego schematu.

to chyba na tyle słowem wstępu :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 04, 2013 17:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

Minimalnie, ale deklaruję co miesiąc (ok.15-go).

Tytuł przelewu: "Ślepaczki - nick", tak?

Niewidzące kotki stały mi się dwukrotnie bliższe, bo mam już dwie :1luvu: :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt sty 04, 2013 22:34 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

Olu, pasuje podać dokładne dane fundacji, bo na fakturze powinien być adres i NIP - żeby później nie szukać :wink:

Takie dane znalazłam (mam nadzieje, że dobre :oops: ):

Fundacja Agapeanimali
ul. Matejki 3/12
60-766 Poznań

NIP: 779-23-05-114

a jerzykowka to mi miała coś wysłać.... :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt sty 04, 2013 22:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

ja zadeklaruje co miesiąc dyszke
agula76

Post » Pt sty 04, 2013 22:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

ode mnie póki co - deklaracja na wpłatę minimalną :oops: a jak będę mogła to będę wysyłała więcej :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob sty 05, 2013 20:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

A propos dr Garncarza, to można jeszcze Opole dopisać :

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na specjalistyczne konsultacje kardiologiczne i okulistyczne, które odbędą się w naszym gabinecie w pierwszy weekend marca.
Konsultacje przeprowadzać będą znani specjaliści :
- kardiolog dr nauk wet. Magdalena Garncarz
- okulista lek. wet. Jacek Garncarz

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na zapisy pod nr telefonu 77 4553598
Ilośc miejsc ograniczona.
Jest to świetna możliwość przebadania pupila bez konieczności wyjeżdżania z Opola.

Konsultowane będą wszystkie przypadki kardiologiczne i okulistyczne. Będzie możliwość przeprowadzenia badań na wysokiej jakości sprzęcie, m.im. badania echo serca oraz przepływów naczyniowych.

Dotyczy lecznicy ALFAWET Opole.

Mam nadzieję, że Opolanie tu zaglądają.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]