Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 9:00 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

oki...kupuje pomaranczowy ciepły...lakier:)
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 9:15 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Ja też myślałam o pamarańczu :D Jeżeli chodzi o farbę,czy zew,czy lakier to powiem że nie wiem,bo się nie znam :roll:
Załoga malujaca to same kobitki będą?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 20, 2012 9:26 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Pomarańcz ... pod kolor mojej torebki :ryk: Ja niestety nie pomogę przy malowaniu, weekend napchany :|
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw wrz 20, 2012 9:31 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

http://www.camaro.com.pl/main.php?s_farby_elewacyjne - to chyba coś takiego powinno być?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw wrz 20, 2012 10:08 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:
Uważam że Marcie trzeba pomóc w wyciszeniu Rudego i jej i nam zależy żeby Glutek został na DT.To stary kot i nie wiadomo ile pożyje i czy ktokolwiek go zaadoptuje:( Może na początek pokrujmy koszt tabletek i zobaczymy jak rudy zareaguje na nie.W międzyczasie Kita dośle ci Bacha i powinno wszystko sie poukładać :ok:

Przyniosę dzis wieczorem listek tonisolu na kociarnię
ktoś musi go podrzucić Herz, może Victor będzie podawał maluchom to zabierze

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw wrz 20, 2012 10:29 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

No więc Agnieszko ma być cieplusieńki pomarańcz. Tak jak już pisali tu ludki i Axa podkresliła ma byc wrażenie słonecznego pomieszczenia. Dodatkowo musi byc to tak zrobione by nasza pani fotograf miała ładny podkład do zdjęć, więc wiecie dziewczyny działajcie :)
Z tymże proszę zerwijcie całkowicie tą poręcz która tam szpeci i pozaklepujcie dziury przed malowaniem (gładź jest na kociarni) :!:

W efekcie końcowym dach bedzie pokryty dodatkowo onduliną, a schody trawa która jest na kociarni, więc broń panie boże nie wyrzucać jej proszę :!:

Będę w Sosnowcu w weekend 29-30 (módlcie się o pogodę) wtedy zrobię przed kociarnią WYRÓWNANIE TERENU :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 20, 2012 10:36 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Ondulina już jest na dachu .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw wrz 20, 2012 10:38 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

bubor pisze:Ondulina już jest na dachu .

A Ty gdzie jesteś? Że na necie siedzisz? Co?
I kiedy ondulina została założona 8O 8O 8O
Byłeś w Sosnowcu może?
MIKUŚ

Post » Czw wrz 20, 2012 10:39 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

W pracy jestem , nowe pokrycie jest na dachu od prawie dwóch tygodni .

bubor

Post » Czw wrz 20, 2012 10:40 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Bubor? Pamiętasz o rzeczach dla Ilki?
I wyjęłam taborety ze śmietnika :mrgreen: Ten jeden na kociarnię ma jechać :wink:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 20, 2012 10:43 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

w tym tygodniu raczej nie dotrę do Sosnowca , wszystko mi się poprzestawiało , najwcześniej w poniedziałek ( przynajmniej na tą chwilę ).

bubor

Post » Czw wrz 20, 2012 10:45 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

bubor pisze:w tym tygodniu raczej nie dotrę do Sosnowca , wszystko mi się poprzestawiało , najwcześniej w poniedziałek ( przynajmniej na tą chwilę ).

To wtedy pamiętaj też o tej żarówce. Starter skrzeczy ale nie zapala żarówki :roll: Nie działa, jest pólmrok-ciemno na kociarni.
I gdybyś mógł tą polkę, co u Wiesia jest, zamontować :mrgreen: Będzie Nam łatwiej :oops:
I powiercic dziury-haki? na spiwór. ZIMA IDZIE :? :? :?
MIKUŚ

Post » Czw wrz 20, 2012 11:03 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

Evik - w galerii Łezki są plakaty, nigdy nie robiłam żadnych, ale myślę, że 2 z nich się będą nadawać. Wydrukowałam każde w wersji czarno białej i kolorowej, będą na kociarni od jutra wieczór w tekturowej kopercie z DPD. Więc jak ktoś coś organizuje, to możecie się częstować, a jak nie, to pewno wszystko dla Ewci będzie. Nadal nie wiem jaki plakat zrobić ogólny dla KP oraz schroniska, więc może jak kiedyś były, to podrzućcie mi jako przykładowe.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw wrz 20, 2012 11:13 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

immunodol ma też dostawać Didi do niedzieli 1 tabletka dziennie
czyli Didi i Dori maja do niedzieli włącznie dostawać immunodol i do niedzieli maja być w boksie

co do malowania to postaram się zgadać z Agula to bym pomogła, bo trochę mam wprawy w "zrób to sam"
dziury na haki tez mogę powiercić, ale to musiałaby Pani Dyrektor nadzorowac gdzie i jakie haki:P

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw wrz 20, 2012 11:19 Re: Część VIII z życia Kociej Przystani :)

ja moge byc juz w sobote na 10 ...bedzie ktos ....angee damy rade:) dzis podjade poprzytulac Łezkę ...tak bym ja chciala wziasc chociaz na tymczas ale moj mąż ,,totalny anty zwierzak" ... :cry: powiedzial : nie ma mowy.... :oops: :oops: i tak z Cekinem ,ze wywalczyłam to cud :(
agula76

[poprzednia][następna]