Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strongbaby pisze:Ładne imionka maja. Oby tak samo ładnie się chowałyKotom coś się pochrzaniło
Albercik zjada żarcie Mimi, a Mimi Albercika. Młody daje sobie radę i z saszetkami dla kociąt pow. 4 miesiąca i z suchą karmą powyżej 4 miesiąca. W takiej sytuacji nie będę mu chyba kupować więcej jedzenia dla malców.
Mimi ma stałą miejscówkę do obserwacji otoczenia - krzesło przy stole. Albercik przyczaił i zajął drugie krzesło. Jak tak na nich dziś patrzyłam to narodził się w mojej głowie szatański pomysłBo krzesła są 4
A koty dwa. Czyli jeszcze dwie miejscówki wolne. Ale jak bym je zakociła to bym musiała dokupić jeszcze jedno krzesło, dla mnie
bo by mnie TŻ wyeksmitował.
strongbaby pisze:przed drzwiami to jeszcze pół biedy, na klatce nawet ciepło w zimie, gorzej jak by balkon dla mnie wybrałNo ja właśnie Albercikowi RC 34 kupiłam, ale malutką paczuszkę. Jak ją zjedzą to już na 36 przejdzie.
Użyłaś ten kod który Ci kiedyś dałam? Bo mi jeszcze nic nie przyszłoNie wiem czy wczytywałaś się na ich stronie, po zalogowaniu z lewej strony pojawia się zakładka : Zamów wagę . Można tam wgrać zdjęcie lub skan paragonu z produktami RC . Po zaakceptowaniu przesyłają wagę do karmy ;] Dziś mi potwierdzili więc czekam i na książkę i na wagę
strongbaby pisze:Do mnie też dzwoniła. Ale tylko raz na szczęściePoczytaj poczytaj i wgraj paragonik
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 652 gości